>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jaki buk dla mnie ?

P 0

pszem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
W obstawianiu jestem początkujący, a buki internetowe to w ogóle osobny temat i niezbyt się na tym znam. Wy pewnie jako bardziej doświadczeni gracze bardziej się orientujecie w tej dziedzinie. Oglądałem ofertę wszystkich buków, ale to tak średnio w sumie mi rozjaśniło sprawę. Mam tam jakieś swoje cele mniej więcej :
- w miarę niska wypłata
- dobra oferta zdarzeń
- dobry support
Obstawianie traktuję raczej 4 fun i nie zależy mi na jakiś mega wielkich wygranych, więc np. ugranie takich 120 zł do wypłaty w bwin trochę może zająć ;)

Ps. wiem, że pewnie mnie zbesztacie, że mam czytać forum (zrobiłem to), ale liczę na waszą pomoc. Jak temat będzie przeszkadzać to można usunąć.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Siemka :wink:

Takich tematów na tym forum jest kilkanaście :!:
Ja Polecam Osobiście Betgun szybki support , nie ma problemu z wypłatami , szybko rozliczaja zakłady wiec spoko buk , nie chca skana przy wyplacie na konto bankowe .

Polecam :wink:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
BAH albo Betgun. Polecam poczytać na temat tych bukmacherów na naszym forum

P 0

pszem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko mam jeszcze 1 dylemat, bo 18 kończę dopiero w maju. Co do buka to zdecydowałem się na betgun. Rejestrować konto na siebie czy na rodzica ?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Sadze ze lepiej sie zarejstrowac na mame bo pewnie wypłacac bedziesz wczesniej.Chyba ze bedziesz wpłacac i wypłacac przez MB to zazwyczaj skany nie chca.