>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak wypłacić kasę??

C 0

calavior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mam wiedziec?? ;)
Witam!!!

Mam założone konto w BAHu na mamę. (Ja jeszcze nie posiadam 18 lat) :jezora:
Ostatni wpłaciłem z konta brata pieniądze do depozytu, a teraz chciałbym je wypłacić. I tu moje pytanie... Czy mogę zlecić przelew na konto brata ??
A jeśli nie to jak mogę wypłacić te pieniądze?? Bo mama nie ma konta w banku ????

C 0

calavior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mam wiedziec?? ;)
ok ale jeszcze jeden problem jest... bo jak zlecę wypłatę na konto brata to nie będzie zgadzało się imię odbiorcy (właściciela konta) i imię podane w koncie na BAH...
Czy napewno mogę przelać, bo nie chciałbym bana dostać bo jest tam jednak trochę kasy zarobione ;/

B 7

buklak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Przelewaj śmiało. Do bet-at-home wpłacałem pieniądze z różnych kont bankowych i na różne wypłacałem, nigdy nie było żadnego problemu.

gwiazda 0

gwiazda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
----
Ja mam właśnie taki problem... pieniędzy nie było na moich kontach i napisałem do nich maila. Musiałem potwierdzić ze to ja przysyłam pieniądze na konto w banko innego człowieka. Pieniędzy nie mam do tej pory. Powiedzieli ze jak do dziś nie przyjdą to wyślą potwierdzenie. Czy mial ktos juz taki problem?

C 0

czarny-smok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy mając konto w M-Banku albo PKO BP, będę tracił jakiś procent pieniędzy za przelewy (w razie wpłaty albo odebrania wygranej)? BAH ma konto w PKO SA.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Czy mając konto w M-Banku albo PKO BP, będę tracił jakiś procent pieniędzy za przelewy (w razie wpłaty albo odebrania wygranej)? BAH ma konto w PKO SA.

Nic nie będziesz tracił.