>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak się bardziej opłaca grać?????

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.... :)
Siema
Mam takie pytanie jak się bardziej opłaca grać, czy na zakładach live, czy na normalnych zakładach??? Gdzie jest większe prawdopodobieństwo ze kupon wejdzie??? Na zakładach live jeszcze nie grałem, a bym chciał zacząć bo w typowaniu normalnym coś ostatnio mi nie wchodzą kupony i za długo się czeka na wynik. Znacie jakieś systemy na zakłady live???
Pozdr.

yamass 0

yamass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zdolnyslask
Ale inteligenty temat założyłeś... Wszędzie można wygrać jeśli masz dobre typy, tak samo gdybym zapytał czy lepiej stawiać czarne czy czerwone na ruletce...

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
System na zakłady live masz w dziale dla początkujących ... jeden z tematów przyklejonych i jest w tym temacie link &quot;Szkoła gry&quot; ... o ile się nie mylę post napisał Laha ...

A co do tego, który sposób grania, live czy nie...wybierz sam, bo jeśli będziesz miał słabą skuteczność w normalnym typowaniu, na life może być jeszcze gorzej... ????

Przyznam jednak, że lubię na live sytuację, kiedy 100% faworyt przegrywa minimalnie, wtedy drastycznie rosną kursy na niego ???? można łatwo zarobić tylko trzeba wiedzieć kiedy i na kogo...