>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak obstawic kupon www? STS

S 0

szybki-lopez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kozienice
Witam. Wczesniej obstawialem w internecie kupon i zanosilem numerek www do punktu sprzedarzy. Chcialbym sie dowiedziec czy po tych zmianach jest taka mozliwosc i jesli tak to to co musze podac ? Oczywiscie chodzi mi o STS

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Po kliknięciu ZAPISZ, pojawi ci się numer. To ten między Zakładaną wygraną, a Zapisz

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szybki-lopez +1 Punkty (Dzieki za pomoc :))
P 0

prz3mo7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć do kiedy można obstawiać zakłady długoterminowe? tzn. np. kto wygra ligę angielską itd.

P 0

prz3mo7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie nie ma już w ofercie, ale dziwne bo jest wcześnie... Chyba 6 kolejka...

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
No właśnie nie ma już w ofercie, ale dziwne bo jest wcześnie... Chyba 6 kolejka...

No to jak nie ma w ofercie to chyba oczywiste, że już nie można obstawić, no nie? Ogólnie takie zakłady są do typowania do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu sezonu. Pewnie jeszcze po rundzie jesiennej znów będzie można obstawiać takie zakłady długoterminowe.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Ogólnie takie zakłady są do typowania do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu sezonu.
Nie zupełnie. Jeszcze w tamtym tygodniu można było stawiać. Osobiście widziałem ofertę dotyczącą Ligue1

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Nie zupełnie. Jeszcze w tamtym tygodniu można było stawiać. Osobiście widziałem ofertę dotyczącą Ligue1

No tak, dlatego napisałem &quot;ogólnie&quot;. W trakcie trwania sezonu mogą znowu otworzyć rynek z takimi długoterminowymi zakładami, a równie dobrze możesz nie mieć już opcji postawienia na mistrza danego kraju.