>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak jest z wypłacaniem kasy z bwin

G 0

gemciu83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak jest z wypłacaniem kasy z bwin, tzn. słyszałem, że są problemy z wypłatą pieniędzy z konta w bwin, ponoć nie zawsze chcą wypłacić żądaną kwotę pieniędzy z konta.

Czy możecie powiedzieć mi czy jest to prawdą, że nie chętnie wypłacają pieniądze z konta!

Proszę o odpowiedź i opinie na ten temat.
:mrgreen:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Normalnie wypłacają.

Jeżeli np. korzystałeś z bonusu i wywiązałeś się z regulaminu promocji to nie ma problemów.
Problemy są dopiero wówczas jak człowiek (Ty) zaczyna kombinować, np. korzystać z zagranicznych bonów nie przeznaczonych dla Polaków.

Jeżeli grasz w miarę uczciwie i masz na koncie powyżej 120zł to śmiało wypłacają. Oczywiście 18 lat trzeba mieć bo sprawdzają.

jose1990 0

jose1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???
A jesli zaloze konto na mame i bede wyplacal pieniadze na swoje konto mbanku. To sie przyczepiol?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wypłacać można tylko na swoje konto bankowe. Czyli jak założysz konto w bwin na mame to i na konto od matki musisz wypłacać. Przy wypłacie musisz wysłać scan dowodu od mamy i wszystko będzie w porządku

NIE KOMBINUJCIE bo znów będą lamenty, że komuś konto zablokowali

R 0

rafioso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Z wypłatą nie miałem żadnych problemów. Sprawna wypłata na własne konto bankowe.

G 0

gemciu83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki za kilka odpowiedzi, jak widzę kilka osób też się podłączyło pod temat. Wniosek prosty nie oszukiwać tylko grać ????

K 0

kyno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przepraszam ze odkopuje stary temat, ale nie chce robić nowego.
Mam konto na bwin, gram juz długo tylko nie wypłacałem kasy jeszcze, a nie mam jak zrobic skanu dowodu, moge podac wszystkie dane z dowodu, to zaden problem, zdjęcia też nie mam jak zrobić?
Konto jak i konto na bwin jest na moje imie i nazwisko...
Zawsze chcą skan dowodu?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
przepraszam ze odkopuje stary temat, ale nie chce robić nowego.
Mam konto na Bwin, gram juz długo tylko nie wypłacałem kasy jeszcze, a nie mam jak zrobic skanu dowodu, moge podac wszystkie dane z dowodu, to zaden problem, zdjęcia też nie mam jak zrobić?
Konto jak i konto na Bwin jest na moje imie i nazwisko...
Zawsze chcą skan dowodu?

Przeważnie chcą musisz spróbować jeżeli masz Moneybookers. Inaczej musisz zrobić Scan dowodu jeżeli masz 18scie lat.

F 0

filipek0411

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic:cry:

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic:cry:

Z tymi przelewami to jest różnie... Ja przelałem 50 złotych przez Mooneybookers i nie dotarły... Napisałem do bwin sporo maili poszło obsługa sprawna dowiedziałem się, żeby napisać do kogoś innego... Napisałem to tamci mnie wysłali znowu do kogoś innego i jak tam napisałem to pieniądze mi zwrócili (fakt, że 2 złote mniej ale co tam)...

seba1987 5

seba1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Cytat:
Napisał filipek0411
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic

Miałem taka sama sytuacje przelalem pieniadze czekalem kilka dni i nic skontaktowalem sie mailem z bwin i kazali mi poprostu wyslac kopie dowodu osobistego . Zeskanowalem i wyslalem a po 3 dniach mialem pieniadze na koncie .

danni 8

danni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Witam mam podobne problemy i wątpliwości jak koledzy wcześniej...

Moja sytuacja przedstawia sie nastepująco:

Założyłem sobie konto na bwin. Gdy dostałem bonusa 40zł na maila postanowiłem go wykorzystać, wpłaciłem sobie kasę i udało mi sie uciułac 140zł. Teraz chciałbym wypłacic tą kasę ale nie wiem czy bede mógł, bo bonus trzeba bodajze 5 razy obrócić.

1. Sume bonusu obróciłem juz chyba z 15 razy ale na zakładach live czy to ma jakieś znaczenie?

2. Założyłem też drugie konto na mamę i też na to konto dostałem maila z bonusem. Czy bwin będzie się czepiać przy wypłacie z konta &quot;na mamę&quot;? Czy istnieją jakieś ograniczenia w tym zakresie, np. 1 konto na gospodarstwo domowe?
Oczywiście wszelkie dane w koncie na mamę są prawdziwe, matka ma też swoje osobne konto bankowe itp. Nie wiem tylko czy jest jakiś haczyk np z IP albo jednym kontem na gosp. domowe...

Proszę o odpowiedź i z góry dzięki.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaklady live sa wliczane w obrót. a z kontem &quot;na mame&quot; tez nie powinno byc problemów niewiem jak patzra na kwestie kont rodzinnych. ale o ip nabeke nie beda sie pluuć

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie wpłaciłem sobie pierwszy raz poprzez mb 100zł do bwin, gdyż różnica kursów na dwóch overach 1.5 która wynosi w bet365 = 1.37 a w bwin = 1.65 jest kosmiczna ???? chciałbym wiedzieć czy można to wypłacić potem na kartę, gdy będę chciał już zlecić wypłatę ?