>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jaką grę polecacie

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Tak jak w temacie. Jaka jest w miarę łatwa, gdzie można wygrać grosze, ale regularnie.

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klikam tam odkąd mam internet, i nie tylko na pajacyk. A chce grać o grosze bo nie jestem hazardzistą żeby grać o kilka set złotych. Chce grać dla zabawy.

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chce grać dla zabawy ale tak żeby przy okazji coś wpadło na jakieś piwko.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Słuchaj ta dyskusja już trwa, ale Ci odpowiem bo widze, nie rozumiesz ironi... Więc ok, nie ma takiej gry co daje grosze ale ciągle.... kazdą gra może Ci dać za niewielkie pieniądze dużo(patrz screen Nikifora w dziale Nasze Wygrane w kasynie) a równie dobrze możesz grać po groszu a maszyna nie da Ci nawet tych potocznych &quot;wiśni&quot;, więc to pytanie było nie namiejscu po prostu. z tego względu, że jakby tak owa była to nawet Ci w gorącej wodzie kąpani nauczyli by się grać przez tydzień , zeby wygrać te 100% 10zł.

G 0

grzegor9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te gry slotowe (obracane automaty) to nigdy nie wiadomo co wypadnie. Więc wolę obstawiać zakłady przynajmniej mam na to wpływ.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
No to po co zadajesz to pytanie ?? ???? Puszczaj sobie dziennie kupon singla dubla lub tripla po 5 zl i jakies tam grosze zarobisz jesli oczywiscie bedziesz dobrze typowac.