Moje kupony ze statystykami będą, moim zdaniem, jednymi z ciekawszych na forum.
Będziecie świadkami jak gra osoba z antytalentem związanym z wyszukiwaniem kursów.
Ale, ale! Sądzę, że jeżeli ktoś będzie uważnym obserwatorem to zdecydowanie skorzysta grając kursy przeciwne do moich.
Ktoś zapyta, a po co mi to?
Po prostu ostatni miesiąc gry skłonił mnie do założenia tego wątku.
Bodajże na około sto kuponów trafiłam około dziesięciu? I to z różnymi kursami. Od 1,10 do 3.
Mój pech jest na tyle zastanawiający, że grałam również propozycje dobrych graczy z forum. Oczywiście bez ich wiedzy. I biedaczyska nie trafiali zakładów głowiąc się co poszło nie tak w typowaniu.
Tak więc jeśli ktoś ostatnimi czasy znacząco zaczął przegrywać to może być pewien, że Kamila podbierała typy.
Chcąc odpokutować winy będę Wam podawała typy, które gram.
Kto chce skorzystać i grać przeciwko to proszę. Tylko single, kursy nie niższe, aniżeli 1,80.
Ktoś może się śmiać i uważać, że prowokuję. Ale ja to traktuję serio bo naprawdę rzeczą niemożliwą jest dosłownie wszystko przegrywać. Chcę to publicznie pokazać. Raczej nie ma co liczyć na cud, że nagle zacznę wygrywać. To po prostu nierealne. Nawet jak pożyczę od kogoś typ to zaznaczę aby "właściciel" mógł szybko się ratować kontrą.
2-4 typy dziennie, wyłącznie single, różne dyscypliny, kurs powyżej 1,80.
Budżet początkowy: 300j
Stawka nieznienna: 1% budżetu.
Dzisiaj sama typuję, od nikogo nic nie pożyczam.
Kupon nr 1
Bukmacher: STS
Piłka nożna - Bundesliga
Hoffenheim - Augsburg
Data: 13.12.2019 20:30
Typ: Hoffenheim wygra mecz
Kurs: 1,87
Stawka: 3j
EWK: 4,93
W portfelu: 297j
--------------------------------
Kupon nr 2
Piłka nożna - Francja 1 liga
Lille - Montpellier
Data: 13.12.2019 20:45
Typ: Lille wygra mecz
Kurs: 1,80
EWK: 4,88
W portfelu: 294j
Będziecie świadkami jak gra osoba z antytalentem związanym z wyszukiwaniem kursów.
Ale, ale! Sądzę, że jeżeli ktoś będzie uważnym obserwatorem to zdecydowanie skorzysta grając kursy przeciwne do moich.
Ktoś zapyta, a po co mi to?
Po prostu ostatni miesiąc gry skłonił mnie do założenia tego wątku.
Bodajże na około sto kuponów trafiłam około dziesięciu? I to z różnymi kursami. Od 1,10 do 3.
Mój pech jest na tyle zastanawiający, że grałam również propozycje dobrych graczy z forum. Oczywiście bez ich wiedzy. I biedaczyska nie trafiali zakładów głowiąc się co poszło nie tak w typowaniu.
Tak więc jeśli ktoś ostatnimi czasy znacząco zaczął przegrywać to może być pewien, że Kamila podbierała typy.
Chcąc odpokutować winy będę Wam podawała typy, które gram.
Kto chce skorzystać i grać przeciwko to proszę. Tylko single, kursy nie niższe, aniżeli 1,80.
Ktoś może się śmiać i uważać, że prowokuję. Ale ja to traktuję serio bo naprawdę rzeczą niemożliwą jest dosłownie wszystko przegrywać. Chcę to publicznie pokazać. Raczej nie ma co liczyć na cud, że nagle zacznę wygrywać. To po prostu nierealne. Nawet jak pożyczę od kogoś typ to zaznaczę aby "właściciel" mógł szybko się ratować kontrą.
2-4 typy dziennie, wyłącznie single, różne dyscypliny, kurs powyżej 1,80.
Budżet początkowy: 300j
Stawka nieznienna: 1% budżetu.
Dzisiaj sama typuję, od nikogo nic nie pożyczam.
Kupon nr 1
Piłka nożna - Bundesliga
Hoffenheim - Augsburg
Data: 13.12.2019 20:30
Typ: Hoffenheim wygra mecz
Kurs: 1,87
EWK: 4,93
W portfelu: 297j
--------------------------------
Kupon nr 2