>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Izrael w sezonie 2019/2020 - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Zapraszamy do dyskusji oraz do podawania Typów.​

I 2,8K

isaacofuluru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, Ligat ha'Al
Godzina: 19:00
Spotkanie: Shmona - Ashdod
Typ: Shmona DNB

Kurs: 1.65
Bukmacher: Totolotek

Gospodarze dzisiejszego meczu zaczęli sezon od 4 porażek. Jest to wynik zdecydowanie poniżej oczekiwań. Wszak mówimy o zespole, który w 2012 roku był Mistrzem Izraela, a sezon później grał w fazie grupowej Ligi Europy. Choć był to trochę Mistrz z przypadku to jednak ostatnia pozycja w tabeli nie przystoi takiemu klubowi. Idąc za transfermarkt.de - jest to 7 zespół w lidze pod względem papierowego potencjału. Zapewne mają ambicje na coś więcej niż walka o utrzymanie. Ten sam portal wycenia kadrę Ashdod na 11 miejscu w lidze, a ogólna wartość zespołu gości jest niższa o około 25%. Ekipa z Ashdod plasuje się na 7 miejscu w tabeli, w tym sezonie jeszcze nie przegrała - ale aż 4 z 5 spotkań kończyły się podziałem punktów. Rzecz jasna wszystkie wyjazdowe potyczki zostały zremisowane. Nie ma powodów by spodziewać się po ekipie gości fajerwerków. Natomiast są przesłanki by sądzić, że zła passa gospodarzy zostanie wreszcie przełamana. Jak wcześniej powiedziałem - dysponują oni całkiem niezłą kadrą jak na warunki ligowe. Ale przede wszystkim przed tygodniem wreszcie zagrali dobry mecz. Zremisowali na wyjeździe 2-2 z czwartym zespołem ligowej tabeli - Hapoelem Haderą. Coś mi mówi, że karta powinna się wreszcie odwrócić. Wszystkiego przegrywać nie będą, nie u siebie, nie z ligowymi przeciętniakami. Kursy na gospodarzy są wysokie zważywszy na sytuację w tabeli. Niemniej goście w delegacji jeszcze nie wygrali. I co najważniejsze - na papierze wyglądają słabiej. Uważam, że typ na Shmonę DNB jest bardzo bezpieczny. Nie powinien przynieść straty wkładu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
windover +15 Punkty
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, Ligat ha'Al
Godzina: 19:15
Spotkanie: Maccabi Hajfa - Hapoel Hajfa
Typ: Hapoel x2

Kurs: 2.15
Bukmacher: Etoto

Witam serdecznie,
dzis gramy na Żydów, derby Hajfy.
W tych derbach wygrywa lub remisuje zazwyczaj Hapoel wiec ide za ciosem i pomimo, że Maccabi klasycznie jest wyzej to oceniam ten mecz na bardzo wyrownany.Hapoel tekze gra obecnie dobra pilke. 
Sa to derby wiec wszystko mozliwe. tak jak wspomnialem z okolo 10 lat temu gora caly czas byl Maccabi ale ostatnie kilka lat bylo bardzo wyrownane wiec licze na jakis remisik. ursy na Hapoel polecialy juz z ok 5.5 na 4.3 w Fortunie a na zagranicznych troszke mniej i to cos znaczy. Zrobmy sobie prezent:)
Podwojna szansa remis ( HT lub FT ) takze do gry.
Pozdrawiam

Edit: 0-0 ht , 3-0 ft . 

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael, Ligat ha'Al
Godzina: 19:15
Spotkanie: Bnei Yehuda Tel Awiw - Maccabi Tel Awiw
Typ: 1
Kurs: 6,70
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Tabela:

Gospodarze u siebie zanotowali 2 zwycięstwa, 2 remisy i 2 porażki, natomiast Maccabi na wyjazdach gra najlepiej z całej ligi spisując się świetnie i wygrywając swoje wszystkie 7 spotkań nie tracąc jeszcze nawet gola z bilansem 14 strzelonych i 0 przepuszczonych goli ! Ogólnie goście w tym sezonie spisują się fantastycznie i w 14 meczach stracili dotąd tylko 1 gola ! Naprawdę niesamowite statystyki i wyniki tego zespołu w tym sezonie. Jednak mimo wszystko to są derby a w takich pojedynkach naprawdę wszystko może się zdarzyć i ja próbuję tutaj pograć na gospodarzy oczywiście bez szaleństw ze stawką, bardziej ten typ taki for fun z braku bogatszej oferty na dzisiaj ale widzę pewne szanse na zwycięstwo Bnei Yehuda. Kurs na ich zwycięstwo według mnie mocno przesadzony, mimo bardzo dobrych wyników Maccabi w tym sezonie. Dawać 6,70 na zwycięstwo zespołu grającego u siebie ze środka ligowej stawki nawet z liderem to według mnie mocna przesada. Maccabi idzie jak burza ale w ostatnim czasie coś się zacięło. Po 6 zwycięstwach z rzędu w lidze nadeszły 2 remisy najpierw u siebie z Netanyą 0-0 a następnie u siebie z ostatnim w tabeli Nes Tziona 1-1, po tych spotkaniach przyszło zagrać na wyjeździe w pucharze Izraela z zespołem z drugiej ligi z Hapoel Umm al-Fahm i tutaj nieoczekiwanie Maccabi uległo 2-3, mimo prowadzenia w meczu 2-0. Widać zatem, że coś się tam zdecydowanie zacięło. Być może zawodnicy Maccabi nie umieli się odpowiedno zmotywować na mecze ze zdecydowanie słabszymi zespołami Nes Tziona i Hapoel Umm myśląc, że te mecze się same wygrają. Nie wiem co jest powodem ale widać, że coś w Maccabi się zablokowało i liczę, że przynajmniej w tym meczu ta blokada jeszcze potrwa. Oba zespoły spotkały się już w tym sezonie 2 razy, najpierw w meczu o Superpuchar Izraela, w którym lepsze okazało się być Maccabi wygrywając 1-0 a następnie w lidze w 2 kolejce na stadionie Maccabi padł wynik 0-0. Widać zatem, że no Maccabi łatwo z tym rywalem sobie nie radzi i nie był w tych 2 poprzednich spotkaniach dla nich to spacerek. Na wyjeździe kursy wystawione na Bnei Yehuda oscylowały wokół 6,90 a tutaj w meczu u siebie 6,70 ? Nie no wolę tutaj zdecydowanie spróbować pograć na niespodziankę i zobaczymy co z tego wyniknie.
  0-3

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dj_jones +11 Punkty (Mi tez nke weszło. Podwojna szansa 0-0 jedynie na Plus. Posypał sie Hapoel po przerwie)
W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael, Ligat ha'Al
Godzina: 18:30
Spotkanie: Hapoel Tel Awiw - FC Aszdod
Typ: 1
Kurs: 2,40
Bukmacher: STS
Analiza:
Na dzisiaj również atakujemy ligę Izraela :) Tabela na początek:

Hapoel u siebie ma na koncie 1 zwycięstwo, 3 remisy i 3 porażki, natomiast ich rywal na wyjazdach zanotował 1 zwycięstwo, 3 remisy i 2 porażki. Szczerze to jestem zaskoczony tak słabą postawą Hapoelu w tym sezonie, gdyż kadrowo na papierze zespół ten wydaje się dużo mocniejszy niż pozycja, którą zajmuje. Oba zespoły bez jakiejś większej formy. Hapoel więcej meczy przegrywa niż wygrywa natomiast FC Aszdod ma passę 7 zwycięstw z rzędu bez wygranej (6 w lidze i 1 w pucharze Izraela). Trochę się obawiam w tym meczu remisu ale spróbuję mimo wszystko pograć w stronę gospodarzy. Oczywiście w tym spotkaniu też nie ryzykowałbym ze stawką tak jak i we wczorajszym spotkaniu w izraelskiej lidze. Ten typ oddany głównie dlatego, że są święta i oferta bardzo uboga. Przy normalnej ofercie zapewne nie obstawiłbym tego spotkania wogóle. Nie będzie tutaj jakiejś głębszej analizy, po prostu Hapoel na papierze wydaje mi się zespołem mocniejszym, chociaż z drugiej strony wyniki są marne. Mimo wszystko spróbuję tutaj tak zagrać za jakieś drobne ;)
  0-0

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael - Liga Leumit
Godz: 19:00
Spotkanie: Beitar Tel Aviv Bat Yam F.C. - Hapoel Bnei Lod F.C.
Typ: Beitar Tel Aviv Bat Yam F.C.3:0
Kurs: 2.07
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Zapraszam do Izraela gdzie w tamtejszej Liga Leumit zmierzą się ze sobą na Ness Ziona Stadium o ligowe punkty w 29 serii gier miejscowe Beitar Tel Aviv Bat Yam Football Club a w gości przyjedzie zespół Hapoel Bnei Lod Rakevet Football Club.
Beitar Tel Aviv w tym sezonie ligowym w swoich 28 meczach zdobył 39 punktów co daje 7 miejsce w tabeli ligowej natomiast Hapoel Bnei Lod plasuje się na 14 pozycji w izraelskiej Liga Leumit ze zdobytymi 24 oczkami w swoich 28 spotkaniach tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie u siebie 7 zwycięstw, 2 remisy oraz 5 przegranych i bilans bramek 24-17 zaś goście na wyjazdach 3 wygrane, 3 remisy oraz 8 porażek z bilansem bramkowym 11-28.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo u siebie gospodarzy którzy na swoim terenie grają dobrze do tego walczą jeszcze o awans do grupy awansowej i moim zdaniem typ spotkaniem sobie zapewnią ten cel a goście na wyjazdach grają słabo jak w całym sezonie do tego tracą sporo bramek i moim zdaniem to zespół Beitaru zdobędzie w tym spotkaniu komplet 3 oczek.

Ostatnia edycja:
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael - Ligat ha'Al
Godz: 20:00
Spotkanie: Hapoel Beer Sheva - Hapoel Tel Aviv
Typ: Hapoel Beer Sheva
Kurs: 2.30
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Zapraszam do Izraela gdzie w tamtejszej Ligat ha'Al w 29 serii gier grupy mistrzowskiej na Turner Stadium o ligowe punkty zmierzą się ze sobą miejscowy Hapoel Beer Sheva a w gości przyjedzie drużyna Hapoel Tel Aviv.
Beer Sheva w tym sezonie ligowym w swoich 28 meczach zdobyła 46 punktów co daje obecnie 4 miejsce w tabeli ligowej natomiast Hapoel Tel Aviv plasuje się na 5 pozycji w grupie mistrzowskiej ze zdobytymi 44 oczkami w swoich 28 spotkaniach tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 9 zwycięstw, remis oraz 3 porażki i bilans bramek 22-9 zaś goście na wyjazdach 7 wygranych, remis oraz 6 porażek z bilansem bramkowym 13-25.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo u siebie gospodarzy z Beer Shevy którzy w tym sezonie ligowym u siebie grają dobrze do tego mają w tym u siebie rywala do walki o europejskie puchary z którymi ostanio u siebie idzie im bardzo dobrze a goście na wyjazdach słabo do tego jadą na teren gdzie im się gra bardzo ciężko i moim zdaniem przegrają tam kolejny raz i to gospodarze zdobędą komplet 3 oczek.