Widzę, że wszyscy skupiają się na meczu Legii z Rangers, więc nie będę o tym zbyt wiele pisał bo mam podobne odczucia - po prostu Legia gra słabo, a nawet bardzo słabo. Pomysł Vukovicia na tą drużynę jest przeciętny i co najwyżej może to wystarczyć na naszą polską Ekstraklasę w finalnym rozrachunku. Do Warszawy przyjeżdża silna drużyna z Wysp, której dowodzi Gerrard. W tym meczu również nie widzę innego rozwiązania sprawy jak wygrana Rangersów, ale osobiście idę w bezpieczniejszy typ.
1 połowa lub cały mecz - Rangers F.C. @1,95 Fortuna
Espanyol zaliczył falstart w
La Liga po przegranej z Sevillą na własnym stadionie 0:2. Dzisiaj przyjeżdża do Barcelony drużyna słaba z bardzo słabej ligi - Zoria Ługańsk, która od paru sezonów zajmuje 4 miejsce na koniec zmagań Premier Liha. Czas na rekompensatę za mecz ligowy i zdemolowanie słabego ukraińskiego zespołu. Papużki do tej pory rozbiły w play offach do
LE Stjarnan wynikiem dwumeczu 7:1 oraz Luzern w dwumeczu 6:0 - w obu przypadkach w każdym meczu u siebie i wyjazdowym pokrywali typ, który gram na ten mecz. Jest to ostatnia kolejka do fazy grupowej, nie wyobrażam sobie, żeby Zoria mogła zdziałać cokolwiek tym bardziej na boisku w Barcelonie, spodziewam się wygranej minimum dwoma bramkami i w tą stronę idę.
Espanyol handicap -1,5 @1,82 Fortuna
Kopenhaga bardzo niespodziewanie odpadła z kwalifikacji do
LM, więc teraz kwalifikacje do
LE jest dla nich obowiązkiem. Przeciwnikiem drużyny prowadzonej przez Solbakena będzie drużyna, która wyeliminowała Piast Gliwice, następnie HJK dwoma bardzo szczęśliwymi remisami. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z klasowym rywalem, który ma aspiracje na fazę grupową
LM. Jak dla mnie Riga nie ma żadnego argumentu na wywalczenie czegokolwiek w tym meczu, a Kopenhaga powinna się po nich przejechać i zapewnić sobie już awans w tym meczu.
Kopenhaga handicap -1,5 @1,69 Fortuna
Osobiście zagrałem te 3 zdarzenia w kuponie AKO, łączny kurs to równe 6.0. Powodzenia dla wszystkich na dzisiejszy wieczór z Ligą Europy!
///edit
Ehh i Polaczki musiały wymęczyć remis..