>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

IV kolejka PGE Ekstraligi

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
3. KOLEJKA - 3 i 5 lipca
  • Motor Lublin - PGG ROW Rybnik 3.07, godz. 18.00
  • Moje Bermudy Stal Gorzów - Eltrox Włókniarz Częstochowa 3.07, godz. 20.30
  • Betard Sparta Wrocław - RM Solar Falubaz Zielona Góra 5.07, godz. 16.30
  • MrGarden GKM Grudziądz - Fogo Unia Leszno 5.07, godz. 19.15

Zapraszam do dzielenia się swoimi przemyśleniami, a jak pojawi się oferta również typami i analizami. Nie wrzucamy jednak "suchych" typów.

kubagkm 484

kubagkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Co do niedzielnych meczów, mam nadzieję że będzie okazały kurs na Grudziądz lub handi +4,5 :)
W sobotę SEC,więc może sie przed niedzielą sporo wydarzyć.
Rybnik handi+24 zapewne około. Myśle,że Lambert będzie chciał pokazac i over 9-10 można będzie pograć.
Włokniarz przejedzie kolejny mecz w granicach 40:50. Wątpię,że nagle Iversen zacznie jechac i kiepsko wyglądajacy Woźniak bedzie objeżdzał liderów Włókniarza.Na Spartę liczę w granicach -12 i myślę,że i tak to pokryją.

S 98

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja właśnie trochę liczę na Ich Bermudy. Bez argumentów z poprzednich kolejek lekko zagram na Gorzów + do dubla z dodatnim hadni Gorzów + Row. Na analizę przyjdzie czas.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja właśnie trochę liczę na Ich Bermudy. Bez argumentów z poprzednich kolejek lekko zagram na Gorzów + do dubla z dodatnim hadni Gorzów + Row. Na analizę przyjdzie czas.

Jestem ciekaw tej analizy, bo moim zdaniem za tymi typami nie ma kompletnie żadnych argumentów. Jedyne o co bym się bał to ten tor w Gorzowie, który już dawno powinien zostać zdelegalizowany.

Ja jeden mocny typ w głowie już mam, ale trzeba poczekać na linie. ;)

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
Jestem ciekaw tej analizy, bo moim zdaniem za tymi typami nie ma kompletnie żadnych argumentów. Jedyne o co bym się bał to ten tor w Gorzowie, który już dawno powinien zostać zdelegalizowany.

Ja jeden mocny typ w głowie już mam, ale trzeba poczekać na linie. ;)
@rodzyn7 może teraz zarzuć ten typ, a potem go przyłożymy do oferty. ;)

S 98

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie Rodzyn na analizę przyjdzie czas, może nie potrzebna ironia. Mam po prostu takie przeczucie. A tor zweryfikuje wszystko.

W ogóle to lata temu na innym forum niż to była taka zasada by nie pisać nic o kursach przed kursami buka. Bo to jeden z bardziej nie ogarnianych czasami przez analityków sport

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Sándor Tihanyi Naprawdę nie było cienia ironii w mojej wypowiedzi, jestem serio ciekawy, bo tak jak mówię, dla mnie na pierwszy rzut oka tam nie ma żadnych argumentów.

@neutralny tak jak napisał kolega wyżej, buki nie śpią, ja spokojnie poczekam. ;) Jeśli linia nie będzie zadowalająca to też o tym napiszę.

Znany jako Tyrion77 719

Znany jako Tyrion77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do niedzielnych meczów, mam nadzieję że będzie okazały kurs na Grudziądz lub handi +4,5 :)
W sobotę SEC,więc może sie przed niedzielą sporo wydarzyć.
Rybnik handi+24 zapewne około. Myśle,że Lambert będzie chciał pokazac i over 9-10 można będzie pograć.
Włokniarz przejedzie kolejny mecz w granicach 40:50. Wątpię,że nagle Iversen zacznie jechac i kiepsko wyglądajacy Woźniak bedzie objeżdzał liderów Włókniarza.Na Spartę liczę w granicach -12 i myślę,że i tak to pokryją.

Gdybym miał wystawiać Gorzów dałbym równo z Włókniarzem i sądzę, że podobnie to pojutrze wystawia max handi +4,5 na Gorzów , więc jeśli uważasz że aż tak mocno Częstochowa wygra to myślę, ze będziesz miał okazję ich pograc po dużo wiekszym kursie:)

Spartę i Rybnik myślimy podobnie :) choć Rybnik powinni chyba 2,4 pkt mniej dać czyli +20 lub +22

Gkm równo lub handi dodatnie minimalne