>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

iPhone 4S

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Pewien elektromarket ma obecnie iPhone 4S 8GB w &quot;wyprzedaży&quot; za 899zł.
Warto go kupić?
Ogólnie fajny telefon?
Ma ktoś z Was?
Ogólnie muszę na szybko kupić na szybko jakiś telefon, bo mój rozwalił się wczoraj, i zastanawiam się właśnie nad nim...

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Początkowo jak słyszałem o iPhonie to byłem do tego telefonu sceptycznie nastawiony. Któregoś razu koleżanka namówiła mnie żebym kupił sobie iPhone 5S, używałem go cztery miesiące i muszę przyznać że zrobił na mnie ogromne wrażenie. Potem kupiłem iPhone 6 Plus, to jest cudo! i do dziś żałuje, że po dwóch miesiącach użytkowania musiałem go niestety z różnych względów sprzedać. Wróciłem wtedy jeszcze na dwa miesiące do 5S i obecnie od lipca zeszłego roku używam 4S.

Mimo, że na początku nie byłem do tych iPhonów przekonany to dzisiaj nie wyobrażam sobie mieć inny telefon niż właśnie iPhone.

Polecam!

PS. W którym markecie ta &quot;wyprzedaż&quot;?

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Media-Markt
Nie mogę wrzucać linków. :?
Opłaca się? :cool:
Jak The Strongest La Paz wygra to kupuje na koszt buka hehe :razz:
Bo Palestino już wygrało ????

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Titisee-Neustadt
Zgadzam się z opinią kolegi wyżej, użytkuje Iphone 4s od pewnego czasu i jestem jak najbardziej zadowolony. Poręczny, szybki, wielofunkcyjny telefon. Jednakże ta cena, za tą pamięć to jakieś nieporozumienie.
To żadna wyprzedaż. Sprawdź choćby na Allegro.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jak masz taką możliwość to podeślij mi link w prywatnej wiadomości.
Czy się opłaca? Za 899 zł i na dodatek w sklepie to tak. Dla porównania ceny w innych tego typu sklepach:
MediaExpert: http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-apple-iphone-4s-8gb-czarny,id-220558
Saturn: https://saturn.pl/telefony-i-smartfony/smartfon-apple-iphone-4s-8gb-czarny?querystring=iphone+4s
Wiadomo, w internecie, choćby na allegro pewnie znalazłoby się parę złotych taniej, ale sam osobiście jestem zdania, że jak kupywać już coś takiego to w sklepie, gdzie jest gwarancja a nie &quot;gwarancja&quot; i w każdej chwili można oddać do naprawy czy zareklamować.
@Korwinista, to trzymam kciuki za The Strongest i oby iPhone dobrze się użytkował!

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Mam 5 postów (liczne ograniczenia), nie mogę nawet odpowiedzieć na Twoją PW...
No właśnie. Wole ze sklepu, bo MM oficjalnie podbije mi gwarancje i na 100% nie sprzeda podróby...
P.S. Dobrze się słucha muzy? (to dla mnie bardzo ważne)
EDIT: 15 minuta i 1:0 (sorry za offtop) ????

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupując na allegro w sklepie internetowym, a nie od prywatnego użytkownika też masz gwarancję i na sto procent nie sprzedadzą Ci podróby, ale tak jak mówię, sam osobiście wolałbym zapłacić parę złotych więcej i kupić w sklepie.

Czy dobrze słucha się muzyki? Ciężko powiedzieć. Jak dla mnie jednym z minusów iPhone 4S są oryginalne słuchawki, które znajdują się razem w zestawie wraz z telefonem. Iphone 5S, 6 i 6 Plus posiada już troszkę nowocześniejsze słuchawki co powoduje, że muzyki słucha się już zdecydowanie lepiej. W razie czego można na internecie dokupić słuchawki do iPhone, np. douszne.

PS. Co zagrałeś, że The Strongest zamyka Ci na równowartość telefonu? :cool:

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie wiem czy wejście będzie pasowało do iPhone czy nie będzie przypadkiem potrzebna specjalna przejścióka. Sprawdzałeś w internecie informację na ten temat?
Za ile pograłeś?

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Ups, wejścia nie sprawdzałem... iPhone ma niestandardowe?
250 @3,67
EDIT:
Złącza
Jack 3.5 mm
Pasuje! :jupisdfgdfg:
Przynajmniej MediaMarkt tak twierdzi ;)

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wydaje mi się, że wejście jest standardowe, ale problem w tym, mi się to nigdy nie zdarzyło, ale słyszałem od innych jakoby APPLE wykrywało czy sprzęt podpięty do telefonu jest oryginalny.
Koleżanka któregoś dnia wieczorem ładowała iPhone i wszystko było w porządku, po czym następnego dnia podłączyła telefon do ładowania i nie ładował. Pojechała i kupiła nową, ale NIEoryginalną ładowarkę, podłączyła do prądu i na iPhonie wyskoczył napis, że sprzęt podłączony do telefonu nie jest oryginalny, proszę podłączyć oryginalną ładowarkę.
Zdecydowany na iPhone?

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Znam kogoś kto miał swego czasu 4S, i użytkował go z słuchawkami chyba Bose. Nie było problemów.
Jak dla mnie ten telefon ma tylko jedną wadę póki co: brak obsługi dwóch SIMów. ????

K 8

korwinista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Wiecie co... jest problem :dfdrgdf:
Już robiłem to zamówienie w MM, i okazało się, że można go odebrać jedynie w Inowrocławiu, lub Gorzowie Wlkp.... :zy3ou:
Nie mogą mi go nawet wysłać do mojego marketu ani do domu... :zy3ou:

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
W przypadku takich promocji, warto się upewnić na ich stronach w których sklepach dokładnie mają dostępny owy produkt.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4s to staroc. brac nowe sprzety. nie jakie przed wojenne.