>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Internetowe zakłady bukmacherskie

O 10

olo-48059

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie internetowe buki polecacie ??
Dla mnie musi tam dać się grać single i dobrze by było jakby była jakaś promocja na start, ale to jak widziałem prawie wszędzie jest ;)
Co polecacie i dlaczego?

A 0

amazon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O promocjach nie wiem ale jeśli chodzi o samą grą itp. to na początek bardzo fajne buki to unibet, expekt lub bet365.
Generalnie bardzo szeroka oferta w/w bukmacherów, żadnych problemów, bardzo rzetelne itp.Z tych 3 w/w to bet365 ma najszerszą ofertę, expekt chyba najwyższe kursy ale generalnie polecałbym wybrać właśnie z zakresu tych 3 firm.
Pzdr.:spokodfhgfh:

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Znając życie i wiedząc to z autopsji, to pewnie na początek wybierzesz ten, który najbardziej będzie Ci odpowiadał ze strony graficznej. U mnie padło na bet-at-home, ale Tobie poleciłbym unibet. bet365 jak napisał kolega wyżej ma najszerszą ofertę, ale dla laików strona będzie na początku na pewno dość nieczytelna.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od razu na głęboką wodę .. co się będziesz szczypał. Startuj na PinnacleSports ;)

joozin89 0

joozin89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Emigracja
Ja polecam Bet-at-home żeby zorientować się o co chodzi w tych wszystkich zakładach. A później gdy już będziesz wiedział o co w tym biega Bet365. Unibet też jest bardzo ciekawy nie mam tam konta (jeszcze ???? ) ale kilku moich znajomych ma i bardzo sobie chwali. A jeśli chcesz mieć coś za darmo to polecam Tobet tam na start dostajesz 5 zł. Niby to nie dużo ale jeśli będziesz miał szczęście możesz z tego zrobić niezłą kasę którą będziesz mógł zainwestować w innym buku ???? pozdrawiam

detmold 6

detmold

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam betfair bo to giełda zakładów funkcjonująca na innych zasadach niż buki. Brak pośredników w zakładach = wyższy kurs i polityka firmy sprzyjająca zwycięzcom.

P 0

piotr85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
expekt
ja polecam expekta gram tam juz jakis czas i nie mialem najmniejszych problemow a zaczynalem od betgun ????