P 1,8K patced Użytkownik Dołączył Czerwiec 2, 2007 Posty 309 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 12, 2010 #1 Mam pytanko posiadam telefon lg ku990 i chciałbym jak w swojej poprzedniej nokii móc wejść na internet za pomocą miniopery. Może ktoś by mnie poinstruował, jak to zrobić Chce mieć po prostu cały czas dostęp, do livescore
Mam pytanko posiadam telefon lg ku990 i chciałbym jak w swojej poprzedniej nokii móc wejść na internet za pomocą miniopery. Może ktoś by mnie poinstruował, jak to zrobić Chce mieć po prostu cały czas dostęp, do livescore
229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Dołączył Sierpień 30, 2010 Posty 1424 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Czestochowa Grudzień 14, 2010 #2 Współczuje posiadaczom tego telefonu sam miałem taki . http://www.ku990.pl/Forum/viewtopic.php?f=34&t=12011 tu masz pod Orange . Na tym forum jest wszystko o tym fonie
Współczuje posiadaczom tego telefonu sam miałem taki . http://www.ku990.pl/Forum/viewtopic.php?f=34&t=12011 tu masz pod Orange . Na tym forum jest wszystko o tym fonie
P 1,8K patced Użytkownik Dołączył Czerwiec 2, 2007 Posty 309 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 14, 2010 #3 Dzięki bardzo. ???? Dlaczego współczujesz nie jest taki zły mi się tam podoba fajny aparat i nie wiesza się kwestia przyzwyczajenia ????
Dzięki bardzo. ???? Dlaczego współczujesz nie jest taki zły mi się tam podoba fajny aparat i nie wiesza się kwestia przyzwyczajenia ????
229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Dołączył Sierpień 30, 2010 Posty 1424 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Czestochowa Grudzień 14, 2010 #4 Każdy ma inne wymagania . ja go porównuje do innych fonów jakie miałem i uważam ; - słaba bateria - wolny - słaby software - kiepski aparat fotograficzny - słaby sygnał - brak dodatkowych funkcji - kiepski design - brak kompatybilności - marna rozdzielczość wyświetlacza oby służył ci telefon jak najdłużej . Pozdrawiam .
Każdy ma inne wymagania . ja go porównuje do innych fonów jakie miałem i uważam ; - słaba bateria - wolny - słaby software - kiepski aparat fotograficzny - słaby sygnał - brak dodatkowych funkcji - kiepski design - brak kompatybilności - marna rozdzielczość wyświetlacza oby służył ci telefon jak najdłużej . Pozdrawiam .