>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

internet bezprzewodowy... pomoc

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z pewnościa wielu z was ma laptopy i bezprzewodowy dostep do neta...

Czy możecie mi doradzić jaki net bedzie tani a zarazem dobry,tzn. taki internet z którym nie ma wiekszych problemów.....

senderismo 8

senderismo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
festung breslau
jak masz tel w play to dostaniesz neta za 45 pln,nie jest źle o ile nie ściąga się pierdół to chodzi bez problemów,bo jest limit ściągania 10GB

R 0

rimini09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam tel z plusa, i tez szukam czegos do laptopa,do tej pory nigdy nie miałem bezprzewodowego.Szukam przede wszystkim takiego zeby nie było dodatkowych opłat poza abonamentem noi żeby szybko net śmigał czy softy pokerowe : )

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no przedewszystkim interesował by mnie taki necik , aby bez problemu ogladac sobie meczyki w miare dobrej jakosci ,a takiego neta nie zapewnią mi tutejsi dostawcy internetu....:? musze szukać cos z lepszych dostawców no ale nie chce sie spalić na byle czym i dlatego prosze was o pomoc ????

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
w play masz za 45 zł i limit 5 GB a np. w erze za 49 limit 1,5 GB ale za to lepszy zasięg ????

makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
iplus 4.5 GB predkosc pisza ze do 7.2 ale ja mam do 1 mb/s (mecz idzie ogladac nawet) , 75 zl miesiecznie :/, srednio z 500 mb idzie na ogladniecie jednego meczu to bys sobie musial jakos wyliczyc ile meczy ogladniesz w miechu tak zeby ci starczylo limitu, a puzniej na 64 kbs jechana ????

toxic 0

toxic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa Kabaty
Najlepszy zasięg w dużych miastach: PLAY uzywaja tylko najlepszych sieci (3G UMTS), co do najlepszego zasięgu to ERA i PLUS. Więc wszystko zalezy od lokalizacji. u mnie na działce np nie ma zasięgu żadna sieć ???? Zeby miec tam neta to do modemu muszę dodatkowo podłączyć antenę 9koszt 100 zeta) i wtedy gra ????

Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Play moja ciotka ma i naprawdę z zasięgiem nie jest źle. Jak byłem na wsi gdzie Plusa ma 2 lub 3 kreski na 6 to net Playa tam naprawdę dobrze odbierał. A jak połączyłem komórkę do laptopa i z Plusa chciałem neta to już gorzej było. Osobiście jestem zwolennikiem Plusa, ale internet w Playu naprawdę się opłaca.

R 0

rimini09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Play 4.5 GB do codziennego korzystania tylko w domu będzie odpowiedni ?

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Play 4.5 GB do codziennego korzystania tylko w domu będzie odpowiedni ?
Jak korzystasz z neta tylko w domu to już lepiej weż sobie Netie 4 mb/s za 49 zł miesięcznie.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
To już lepiej poczekać na to wielkie przyśpieszenie, które się szykuje w październiku. Ale kolega chciał coś bezprzewodowego, czyli pewnie nie ma możliwości podłączenia internetu z netii lub upc.

R 0

rimini09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
internet z upc to ja mam ale w komputerze... chodziło mi o bezprzewodowy do laptopa.

A 0

anakonda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troche nieprawdziwych opinii sie tutaj pojawilo. Po pierwsze Play nie ma nigdzie najlepszego zasiegu, w miastach wszystkie sieci korzystaja z 3G/UMTS i wszystkie dzialaja dobrze. Natomiast poza miastem Play juz nie ma zasiegu, a inne sieci tak. Najlepszy zasieg w tym momencie ma Orange, dlatego ze ma cdma. Dodatkowym plusem pomaranczowej oferty jest to, ze nie musisz dzialac na edge i gprs, bo wtedy dziala cdma, ktore jest troche szybsze (do 4 razy).