- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Od dłuższego czasu irytuje mnie przeglądanie wydarzeń na bet365, szczególnie w weekendy gdzie liczba zdarzeń jest ogromna. Szukałem jakiegoś narzędzia, które ułatwiłoby mi życie i zminimalizowało czas jaki muszę poświęcić na dokopanie się do tego co mnie interesuje. Co mam na myśli pisząc ułatwiłoby mi życie ? Jako, że gram tylko i wyłącznie zakłady live to szukam narzędzia, które układa wszystkie aktualne zdarzenia live w czytelną listę wyświetlając przy tym te same statystyki meczowe, które dostępne są na stronie bukmachera aczkolwiek bez konieczności przeglądania ich pojedyńczo a masowo (zdarzenie jedno pod drugim ze statystykami obok).
Znalazłem coś takiego - KLIK. Bardzo fajną opcją prócz standardowych statystyk jest wskaźnik "momentum" pozwalający wychwycić jak bardzo drużyny starały się w ostatnich dajmy na to 15min o zdobycie gola (działa to na zasadzie punktowania, niebezpieczny atak = określona liczba pkt, strzał celny = określona liczba pkt, rzut rożny = określona liczba pkt,itd).
Oczywiście jest to wersja płatna dlatego chciałem zapytać czy ktoś miał do czynienia z tym narzędziem ? Jaką ma opinię na jego temat ? Ewentualnie czy zna ktoś narzędzia działające w analogiczny sposób i zechciałby się podzielić wiedzą na ich temat ? Serdeczne dzięki.
Żeby zobrazować o co chodzi video z ich strony - KLIK
Znalazłem coś takiego - KLIK. Bardzo fajną opcją prócz standardowych statystyk jest wskaźnik "momentum" pozwalający wychwycić jak bardzo drużyny starały się w ostatnich dajmy na to 15min o zdobycie gola (działa to na zasadzie punktowania, niebezpieczny atak = określona liczba pkt, strzał celny = określona liczba pkt, rzut rożny = określona liczba pkt,itd).
Oczywiście jest to wersja płatna dlatego chciałem zapytać czy ktoś miał do czynienia z tym narzędziem ? Jaką ma opinię na jego temat ? Ewentualnie czy zna ktoś narzędzia działające w analogiczny sposób i zechciałby się podzielić wiedzą na ich temat ? Serdeczne dzięki.
Żeby zobrazować o co chodzi video z ich strony - KLIK