>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Hokej na trawie

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Niedlugo zblizaja sie halowe mistrzostwa świata w Wiedniu. Sa na tym forum osoby interesujace sie ta dziedzina? :roll:

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Polacy biorą udział w eliminacjach to trzeba się interesować !! Dzisiaj gromią chłopaków z Kanady szkoda tylko że taki niski kurs !! Ale można postawić dla podwyższenia kursu !! ????

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Każdy już chyba zauważył że Polacy w sportach drużynowych zaczęli szaleć !! Mam nadzieje że w hokeju na trawie pokażą że &quot; Polak potrafi &quot; ! ???? :spokodfhgfh:

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
No jak narazie Polacy pokazują klase !! Nie zawiedli mnie ------&gt; POLSKA -KANADA 9-0 !!
Zobaczymy jak wieczorem z Hiszpanami sobie poradzą !!

???? ???? ???? ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Rok temu (albo dwa :roll: ) . Też mieli srebro przegrali z NIEMCAMI :zy3ou: w finale, a wcześniej wygraliśmy z nimi w grupie, coś nam to przypomina? To były chyba halowe mistrzostwa Europy... Polacy na hali są bardzo dobzi...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
No jak na hali to też wąłsnie pamietam.Bo chyba leciał na eurosporcie i ogladałem en turniej ..w finale z niemcami przegraliśmy to pamietam .Meczu w rupie juz nie :p

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Polska to taka mała &quot;potęga &quot;w hokeju na trawie i na hali !!! :mrgreen:

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Polska - Hiszpania 6:2 (3:1)
Bramki: Tomasz Górny - dwie (20 min., 29 min.), Piotr Mikuła dwie (25 min., 27 min.) oraz Tomasz Dutkiewicz (4 min. - karny) i Tomasz Choczaj (14 min.) - Cesar Sahuquillo (15 min.) i Miguel Delas (30 min.).

Zostały Nam dwa mecze w fazie grupowej ze slabiutkim RPA i z Austria. Oba mecze mam nadzieje ze pewnie wygramy :spokodfhgfh:

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Polska wygrała w półfinale z Czechami 4-2 i awansowała do finału Mistrzostw Świata.W finale zagramy znów z Niemcami i mam nadzieje ,ze się zrewanżujemy :mrgreen:

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Dzisiaj o 15:40 Polska walczy o złoty medal w odmianie halowej hokeja na trawie myśle że szanse są duże ! Tym razemą nie pomogą ściany i sędziowie . Oby Austria była bardziej sprawiedliwa niż Niemcy !! ???? ???? ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Nom dokładnie ogladałem ten mecz pofinałowy Polacy troche przespali pierwszą polowe jednak w drugiej pokazali klase i zdecydowanie wwygrali.Mam nadzieje że teraz wygramy i bedzie to kolejny sukces Polskich sportów drużynowych.

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Buki jednak za bardzo nie liczą na Polaków w STS-ie na polaków 2,40 a na niemców 1,71 !
Mogliśmy grać z Hiszpania ale Niemcy minute przed końcem szczelili bramke ! Szkoda ???? Ja już mam dośc finałów z sąsiadami z zachodu ! Polacy jeszcze nie przegrali meczu na tych mistrzostwach ioby tak pozostało do końca !! ???? ???? ???? :spokodfhgfh:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Nie dają nam dużych szans, bo reprezentacja Niemiec to 12 krotny mistrz Europy, na dwanaście takich imprez... Dlatego na MŚ nie można im pozwolić znowu zwyciężć. ????

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Święte słowa ! nie można i h... :mrgreen: