>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

HIT 27 Kolejki: Tottenham - Manchester United 04.03.2012 - (White Hart Lane)

Status
Zamknięty.
bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Śmiem twierdzić,że w ciągu 3-4 kolejek może nastąpić zmiana lidera ???? United wygrało bardzo ważny mecz, szkoda tylko,że ja ponownie źle wybrałem ... na ten mecz podałem 4 typy z czego wybrałem ten jeden najbardziej ryzykowany i zabrakło nie wiele aby się pokrył.
United czekają teraz potyczki z WBA (H), Wolves (A) Fulham (H) Rovers (A), nie wyobrażam sobie aby United zgubiło tutaj choćby punkt! A rozkład jazd City teraz prezentuje się pięknie ???? Swansea (A) Chelsea (H) Stoke (A) Sunderland (H) zwłaszcza wyjazdy ma City ciężkie a warto dodać takze,że już w czwartek LE i City jedzie na mecz do Lizbony.
C&#39;mon United!

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Sami piszecie, ze ta liga jest NIEPRZEWIDYWALNA na maksa, a chcecie grac cos co jest do bolu przewidywalne ???? Kurs na Wilki potezny i to mnie cieszy. No ale to za 2 kolejki ????

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
West Brom przyjeżdża na Old Traffold, fakt grają dobrze ostatnio ale myślę,że motywacja będzie większa po stronie United. Fakt United musi, WBA może. Poza tym nie mówiłem,że będę grał na United ale United wygrywać musi takie mecze jak chce 20.
Fulham jest groźne u siebie nie na wyjazdach a teraz mecz na OT ;) Na Craven Cottage dostali 0-5.
Kylu nie zabraniam Ci grać, dla mnie możesz i 10000zł postawić Twój hajs a prawda taka,ze ciągle mowisz,ze grasz a czy grasz to nie wiadomo, niczego nie neguje ale powiem tyle papier przyjmie wszystko i co niby dziś też mam się cieszyć bo wytypowałem zwycięstwo United, over 1.5 gola a co z tego jak nie pograłem?!
United teraz w czwartek gra u siebie z Atl. Madryt, kiedy City grać będzie w Lizbonie a potem kolejny wyjazd na mecz ze Swansea ;) Dlatego teraz United musi wykorzystać korzystniejszy dla United terminarz.

Przykro mi to mówić, ale City zgranie z tych meczy 10-12 pkt.(możliwe potknięcie na Swansea)
I wystarczy nawet takie potknięcie bo jeżeli United tego nie zrobi to do derbów będzie bardzo mała różnica a być może nawet będzie identyczny stan punktowy... ;)
edit. z At. Bilbao , nie Madryt ;) / Konrad

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Mój post nic nie wniesie do dyskusji,więc zapewne go moderator usunie,ale muszę napisać,że w końcu wyniki Tottenhamu zaczynają odzwierciedlać ich grę.Jestem przekonany,że na koniec sezonu Arsenal będzie wyżej od Spurs i będę się cieszył tym faktem razem z Wilshere&#39;m ???? William Hill daje zakład kto będzie najwyżej w tabeli wyłączając Manchestery oba:

Tottenham @1,25......Arsenal @6,00

Ja biorę The Gunners,bo warto! 4 punkty starty Arsenalu przy 33 do zdobycia w 11 kolejkach wydaje się realne.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bo86bo +2 Punkty (trzeba zrobić mały wałek i zainwestować ale najpierw grafiki przejrzec)
airborne 105

airborne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs na MANCHESTER UNITED dzisiaj był Mega prezentem ????
Osobiscie GRUBO zagrałem jak tylko dowiedziałem się, że nie zagra Bale ???? ...
Dzięki tej informacji w sumie podniosłem stawke.....
UNITED nie grało ładnej piłki...ale ważne ze wygrali.

Status
Zamknięty.