S 53 ssasha92 Użytkownik Dołączył Wrzesień 30, 2010 Posty 86 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Ostrów wlkp/ Drogheda Grudzień 5, 2010 #1 siema, czy na jednym kuponie mogę obstawić np 8 meczy z handicapem , czy jest jakaś ograniczona ilość hanicapów na 1 kuponie
siema, czy na jednym kuponie mogę obstawić np 8 meczy z handicapem , czy jest jakaś ograniczona ilość hanicapów na 1 kuponie
21 ste Użytkownik Dołączył Maj 4, 2010 Posty 412 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Poznan Grudzień 5, 2010 #2 siema, czy na jednym kuponie mogę obstawić np 8 meczy z handicapem , czy jest jakaś ograniczona ilość hanicapów na 1 kuponie Kliknij aby rozwinąć... mozesz bez obaw obstawiac handicapy w roznych meczach. Nie mozesz jedynie obstawiac na jednym kuponie dwoch handicapow na ten sam mecz.
siema, czy na jednym kuponie mogę obstawić np 8 meczy z handicapem , czy jest jakaś ograniczona ilość hanicapów na 1 kuponie Kliknij aby rozwinąć... mozesz bez obaw obstawiac handicapy w roznych meczach. Nie mozesz jedynie obstawiac na jednym kuponie dwoch handicapow na ten sam mecz.