K
0
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Otóż wymyśliłem ostatnio taki sposób na grę lecz wymaga on dopracowania i może ktoś z was będzie miał jakiś pomysł jak to rozwiązać. Sposób polega na obstawieniu handicapu 2:0 na drużynę która nie jest faworytem ( kursy od 1-7 nawet do ponad 2) i na drugim kuponie że faworyt strzeli więcej niż 1.5 bramki (kursy w okolicach 1.5). A więc mamy 2 zdarzenia, które się kontrują ale jednocześnie oba mogą wejść. Nie ważne jaki wynik padnie w meczu przynajmniej jeden kupon siedzi no ale jak tylko jeden siedzi to mamy stratę dlatego do obu tych kuponów należy dodać zdarzenia aby wygrana z jednego kuponu była wyższa niż postawienie dwóch kuponów. Mamy pewność że przynajmniej jeden kupon siadzie a przy nie takiej małej odrobinie szczęścia siądą dwa kupony. I chodzi mi właśnie jak dodać te zdarzenia, które podbija kurs do zysku przy wygranym tylko jednym kuponie. Próbowałem tak grać i przy odpowiednim doborze meczów idzie coś na tym ugrać ale kupony psują przeważnie te zdazerznia, które dodaje i które traktuje jako pewniaki. Chętnie przeczytam wasze opinie i rady dotyczące tego sposobu. Pozdrawiam!