>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Handicap 1:0

B 0

blondasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Czesć,czytałem na temat handicapów. Interesuje mnie 0:1
Czytałem na temat 0:1. Wszedłem na stronę fortuny i przykładowy mecz Malaga vs Real Madryt
I tam jest handicap 1:0. Ma to jakieś znaczenie 1:0 a 0:1 ?
Przy tym handicapie kurs na remis jest 3.9, na 1x- 2.06 a na 2 -1.6
Czyli z tego wynika,ze musze postawic na malagę aby wygrać lub mieć wygrana, a jak zremisuje z realem to zwrot stawki?
Jak real wygrywa kupon przegrywam?
Nie wiem czy dobrze to zrozumiałem

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z krainy smerfów
Twoje pytanie są nie zrozumiałe ,na co chcesz grac?
Krótko Ci wytłumacze
Przykład 1
Hondicap w meczu 1:0 Malaga -Real Madryt czyli na starcie malaga ma juz jeden gol
Malaga(+1)-Real Madryt ,do wyboru masz trzy kombinacje ,tak jak napisałeś 1X-X-2
Aby kupon Ci wszedł ,przy postawionym 1X-wynik meczu musi spełniac trzy warunki ,wygrana malagi,remis malagi,porażka jednym golem.
Jeśli postawisz X -to zakład jest wygrany tylko wtedy gdy Real wygra tylko jedna bramką.
Jesli postawisz 2-Real musi wygrac minimum dwiema bramkami

Przy Handicapie 1:0,wszystko na odwrót niż opisałem wyżej,
Temat przenies do działu dla początkujacych.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Handicap Europejski to nic innego jak wyrównanie kursu, szans zespołu. Handicap ten stosujemy zazwyczaj kiedy mamy doczynienia ze zdarzeniem w którym siła zespołów jest delikatnie rzecz ujmując zróżnicowana/nierówna.
Na czym to polega?
Handicap Europejski (EH) to nic innego jak po prostu dodanie jednemu z zespołów bramek/punktów a drugiemu odjęcie tej samej wartości. Jak wcześniej wspominałem, zazwyczaj używany jest w momencie kiedy siły oby zespołów są nierówne a kurs zespołu na który stawiamy nie jest dla nas satysfakcjonujący. Poprzez EH podnosimy kurs, zwiększając ryzyko przegranej.

Przykłady:

Legia Warszawa [-1] - GKS Bełchatów [+1] | 2,50 - 3,90 - 3,10

W momencie kiedy stawiamy na Legię Warszawa:
Możemy wygrać tylko i tylko wtedy kiedy Legioniści wygrają z GKS minimum przewagą dwóch bramek. Nie jest ważne czy będzie to 2-0 , 3-1 czy 4-2 musi być przewaga dwóch bramek.

W momencie kiedy stawiamy na remis (tak jest taka możliwość :])
Możemy wygrać tylko i tylko wtedy kiedy nasz faworyt wygra 1 bramką. Handicap na remis zawsze odejmowany jest faworytowi naszego zdarzenia.

W momencie kiedy stawiamy na wygraną GKS Bełchatów:
Pieniądze na naszym koncie pojawią się w momencie kiedy GKS nie przegra spotkania. Może być remis lub wygrana nie ma to znaczenia ważne jest aby nasz zespół nie przegrał.

B 0

blondasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dzięki Panowie. Bo chodzi o to,że zauwazyłem,że jak jest np spotkanie Malaga vs Real i jest podany handicap 1:0. A w innym spotkaniu handicap 0:1.
Ma jakiś cel handicap 1:0 a 0:1 czy nie ma różnicy?
I jak pójde do bukmachera z numerem spotkania,to jak postawić handicap? normalnie napisac numer spotkania,i ze handicap na jakaś druzyne?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
EH czyli europejski handicap może być dwudrogowy np. (+1.5) ( -1.5) a niekiedy także ( +2.5) ( -2.5) czyli wtedy bez opcji remisu, co wynika z końcówki 0.5 która sprawia, iż może być tylko wynik 1 lub 2 - ale także może być EH trzydrogowy, gdy poza 1 i 2 także opcja remisu wchodzi w grę , po dodaniu lub odjęciu 1 bramki ( +1) ( -1) lub niekiedy 2 bramek.

Różnica pomiędzy typem na EH 1:0 a EH 0:1 jest tego rodzaju, że albo wzmacniasz albo osłabiasz przewidywany przez Ciebie boiskowy wynik, dodając lub odejmując którejś z drużyn tę 1 bramkę - i wskazując to przy zawieraniu zakładu.

Bardzo często możliwe jest obstawienie EH tylko dla jednej drużyny i dzieje to się wtedy, gdy występuje silna dysproporcja klasy rywali , gdzie bukmacher nie daje już możliwości wzmacnienia pozycji faworyta ew. dodaniem mu bramki.

P.s: w przypadku meczu Malaga - Real zachodzi właśnie ta w/w sytuacja , że nie ma możliwości zawarcia zakładu EH wzmacniając Real a jedynie gospodarzy:

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/?sportId=3&amp;amp;actionId=70
( kliknij Więcej )

Dla meczu Malaga -Real handicap 1:0 oznacza iż:
przy boiskowym wyniku 0-1 po dodaniu 1 bramki będzie remis z @3.9
przy boiskowym wyniku w postaci wygranej Realu 0-2 lub każdym innym różnicą minimum 2 bramek
( 1-3 ; 2-4 itd) po dodaniu 1 bramki gospodarzom i tak wygra Real z @1.6
przy jakimkolwiek co do wyniku boiskowym zwycięstwie gospodarzy lub remisie a także ich porażce 0:1- to dodanie im 1 bramki sprawi, iż wejdzie opcja 1x z @2.06

Tak więc masz tu 3 możliwe opcje do zaznaczenia przy EH 1:0 w tym meczu:
1x @2.06 - 0 @3.9 - 2 @1.6

.

P 0

pawcio790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
handicap 1:0
ROW Rybnik – R.Radom
i zeby postawic na radomiaka czysta jedynke to jakie winiki moga byc

P 0

pawcio790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
handicap 1:0
ROW Rybnik – R.Radom
i zeby postawic na radomiaka czysta jedynke to jakie winiki moga byc

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Każde zwycięstwo Radomiaka 2 bramkami ( 0:2; 1:3; 2:4) ) daje wygraną przy handicapie 1:0 w kierunku ROW Rybnik