>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Hamburger SV - MSV Duisburg 20.11.2005 godz. 17:30

Status
Zamknięty.
szczpl 12

szczpl

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Zdarzenie: Hamburger SV - MSV Duisburg

Analiza: Co tu analizować. Nie wyobrażam sobie, żeby HSV przegrało. Grają znakomicie, mecz będzie rozgrywany w Hamburgu, a przeciwnik nie zachwyca. Trafne transfery w lecie dają teraz rezultaty. MSV chyba szybciej wroci w szeregi drugiej bundesligi niż sie wszystkim to wydawało. Klub ten zawodzi na całej lini, ale chyba nikt sie po nich więcej nie spodziewał, a kto sie spodziewał czegoś wiecej to sie zawiedzie ???? .

Mój typ:
1

Buk: BAW

Kurs:
Hamburger SV 1.30
X 4.70
MSV Duisburg 8.30

Zapraszam do typowania.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hamburger Jest w tym sezonie praktycznie wielką niespodzianką wygrali z Bayernem Monachium to już duży sukces jak dlamnie czysta 1

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Jest to mecz &quot;pewniak&quot;. Hamburger tego meczu przegrać nie może. Duisburg w strefie
spadkowej i mecze wyjazdowe 0-1-5, natomiast Hamburg rewelacja sezonu u siebie 3-2-1.
Duisburg po ostatniej wysokiej porażce z Schalke na pewno troche zdołowany i nie sądze
by zdołał sie podnieść w tym meczu.

Mój Typ: 1 ---&gt; przy kursie 1.35zł (STS)

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
I tak jak wszyscy przypuszczali Hamburger wygrał. Co prawda nie tak wysoko jak możnaby
sądzić przed meczem ale wygrał i to się liczy. Mecz co prawda nie był ładny jeśli chodzi o
gre fair play. Obie drużyny nie przebierały w środkach jednak dzięki pobłażliwości sędziego
nikt z boiska nie wyleciał, a żółtych kartek było tylko 6 (według mnie należało się o wiele
więcej).

Hamburger SV 2 - 0 MSV Duisburg

BRAMKI:
S. Barbarez 39 min. (1:0)
B. Lauth 45 min. (2:0)

KARTKI żółte:
T. Atouba (Hamburger) 23 min.
R. Wicky (Hamburger) 55 min.
S. Beinlich (Hamburger) 70 min.
M. Kurth (Duisburg) 73 min.
M. Anfang (Duisburg) 74 min.
P. v. Houdt (Duisburg) 90 min.