Tak się przyglądam ofercie na dzisiejsze mecze i przejrzałem portale z przewidywanymi składami i kilka swoich przemyśleń na ten temat napisze
ANGLIA - BUŁGARIA
Typ : Bułgaria +1,5 @ 1,85 Bet365
4:0
Poniżej 2,5gola @ 2,10 Bet365
Capello nie ma lekko. Wypadli mu z gry Ferdinand,Defoe, Crouch, Lampard i Terry. Kilku graczy strzeliło poprostu focha jak Robinson czy Brown. O nieporozumieniach z Carrickiem i Ashley Cole'm przy meczu o Tarcze Dobroczynności prasa rozpisywała się szeroko. Rooney'owi wytykano już minuty bez strzelonej bramki, przełamał się w meczu z WHU trafiajac raz. Ale i tak
England nie wygląda zbyt rewelacyjnie. Ponadto ciąży na nich ogromna presja. Przeciwko Węgrom towarzysko udało się ją jeszcze udźwignąc i wygrali 2:1. W bramce wkońcu szanse dostanie Joe Hart. Należy mu się to jak nikomu innemu. Szkoda tylko, że dopiero po MŚ...
Tak patrze na skład Anglików i nie widze tego zbyt kolorowo powiem szczerze.
Może to wyglądac tak : Hart- Johnson, Lescott, Upson, A.Cole - Milner, Barry, Carrick, Gerrard - Rooney, Bent
Na mnie to wrażenia nie robi. Owszem mecz na Wembley, Bułgarzy bez Berbatowa, który przestał grac dla reprezentacji od niedawna.
Co tu dużo mówic, Anglicy są zbulwersowani, Capello nie wie co się dzieje. Nie mówię, że
Anglia nie wygra, ale nie powinno byc to przekonujące zwycięstwo wg mnie. Tak popatrzyłem na kursy oferowane na ten mecz to zadziwiająco wysokie są handicapy +2 na Bułgarie @ 1,75. Ponadto mając w bramce Harta i biorąc pod uwage fakt, że Bułgarzy przyjadą głównie nie stracic bramki spodziewam sie mało goli.
Mina Fabio mówi wszystko. Co się dizeje w kadrze Albionu?!