>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Granie live

musi_lg 0

musi_lg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam zaczac grac live w expekcie typy tylko jak zostanie strzelona bramka: strzal (zwrot w przypadku braku gola), czy taka gra jest oplacalna? braki ktore padaja inaczej zdazaja sie w sumie rzadko. po ilu wygranych moga zablokowac mi granie tego typu? czy jest w ogole sens takie cos zaczynac, czy np. po 10 wygranach nie duzych (max. 50zl) moga zablokowac mi granie tego typu itp. prosze o opinie i komentarze.

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
braki ktore padaja inaczej zdazaja sie w sumie rzadko.

I kurs to odzwierciedla. Nie licz na łatwy zarobek, uwierz - przeliczysz się.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taka gra jest nieopłacalna, będziesz tracił pieniądze. W związku z tym bukmacherzy nie będą ci blokować takiej gry, a wręcz będą z tego zadowoleni.

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
kurs jest przyzwoity bo w bet365 na to że zostanie strzelony gol &quot;strzałem&quot; jest zawsze 1.66

polewka 0

polewka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurs jest przyzwoity bo w bet365 na to że zostanie strzelony gol &quot;strzałem&quot; jest zawsze 1.66
nie wiem co znaczy zawsze bo przeważnie jak zaczyna się mecz to jest to 1.53 lub 1.50 w połowie meczu jest ok 1.8 ten typ opłaca się grać progresją ale wiadomo wiąże się to z ryzykiem czarnej serii.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem co znaczy zawsze bo przeważnie jak zaczyna się mecz to jest to 1.53 lub 1.50 w połowie meczu jest ok 1.8 ten typ opłaca się grać progresją ale wiadomo wiąże się to z ryzykiem czarnej serii.
I jak w każdej progresji prędzej czy później ta &quot;czarna seria&quot; Cię dopadnie. Sam dość długo gram na live i wiem jedno. Łatwo nie jest. Nie możesz grać &quot;na pałę&quot; i liczyć, że może się uda. Nawet jak wchodzisz do gry w 70 czy 80 minucie, to musisz mieć jakieś pojęcie o danym spotkaniu. Musisz wiedzieć na co stać obydwie drużyny, i czego można się po nich spodziewać.
I jeszcze jedno. To akurat weszło mi już w krew. Lepiej jest wcześniej wyjść z rynku z małym zyskiem, niż czekać do końca, ryzykując całą postawioną sumę.

polewka 0

polewka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem kiedy grasz ale masz przykład:
Coś Ci się chyba pomyliło bo to jest dyskusja na temat jak zostanie zdobyty następny gol a nie kto go strzeli.