Ech i znów powtórne pisanie analizy. Nigdy nie nauczę się pisać najpierw w Wordzie
Toyota kombinuje! To może być tytuł.
Dużo złego dzieje się w tym zespole. Zrezygnował z nich Williams, sami twierdzą, że mają wielu chętnych na jednostkę napędową ale nikt tego nie potwierdza. Nie przedłużają kontraktów z zawodnikami. Wywalenie Jarno rozumiem ale Timo? Coś tu nie gra... albo rzeczywiście marzą o Kubicy (podkreślamy MARZĄ) albo nie stać ich na Glocka.
To tyle tytułem wstępu.
Dziś Glock nie pojechał w żadnym treningu a Toyota poinformowała , że jest chory. Wyścig jest w Japonii więc nie trudno się zorientować jakiej narodowości jest kierowca, który go zastąpił
Kamui Kobayashi, bo o nim mowa, to według mnie, magnes na kibiców a co za tym idzie kasę. Nie ważne czy pojedzie w wyścigu czy nie - ważne, że jeździ w TOYOCIE! Trzeba przypomnieć o tym w Kraju Kwitnącej Wiśni.
(Już, już... zaraz będę przechodził do sedna :jezora ????
Parę dni temu ukzała się informacja, że Trulli jest chory, dziś pojechałw kwalifikacjach a grya nagle zmogła Glocka.
Albo w JApońskim zepsole panuje epidemia (chyba zarazili się ode mnie :| ) albo to tylko chwyt marketingowy.
Dlatego chcę wykorzystać naiwność Nordica już dzisiaj.
Po jutrzejszym treningu nie będzie mowy o takim kursie...
Jarno Trulli (Toyota) - Timo Glock (Toyota)
Tomek @ 2,55 Nordic
10/10!
????
No 2 razy w ciągu jednego typowania zaiweszona przeglądarka :/
To już tym razem krótko bo mam dość:
Button - Trulli
1 @ 1.60 Nordic
Barichello - Nakajima
1 @ 1.35 Nordic
Dubel.
Czemu? Jenson nie może odpuścić i wyniki 1 treningu i brak udziału w drugim nic jeszcze nei znaczą. Jutro już przyciśnie i dojedzie przed Jarno - nie mam najmniejszych wątpliwości.
Rubens jest w takiej samej sytuacji... w parze jest ze ślepym samurajem. Japończyk do tej pory zaskakuje ale w kwalifikacjach będzie inaczej.
Chociażby dlatego, że rok temu jeździł słabo a nastawiony był równie bojowo.
Prócz tego typ ryzykowany - już na wyścig.
W ostatnich 3 latach średnio 5 kierowców nie kończy rywalizacji na Suzuce. W niedzielę, może być jeszcze gorzej przez deszcz... Deszcz, kóry stworzy bardoz trudne warunki. Młodzi, niedoświadczeni kierowcy będą mieli w nich najtrudniej więc:
Ile bolidów S. Toro Rosso zostanie sklasyfikowanych?
NO CAR @ 6.50 

bwin
letko gramy 
i udanej piątkowej imprezy ????
snajper - napisz coś ciekawego to możesz jeszcze jutro przed wyścigiem skorzystam ????