>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gracz wygrał 100.000PLN na zakładach w Tobet!

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie działa link

Pewnie nie jesteś zalogowany/nie masz konta na facebooku.

Co do samego newsa mam pytanie - zablokowaliście mu już konto ? ????
Nie wierzę, że ten śmieciowy buk wypłaci mu te pieniądze

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ciasny-wiesiek +1 Punkty (całą prawda *****ie ,tez nienawidze Tobetu, zlimitowali mi konto zanim zrobiłem obrót bonusem)
ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie tylko ty firer masz problem ,niezła bajeczka z tymi kuponami :grin:

✅ za pomysł w próbie wkręcenia kilku osób z forum, trochę może nie udanej:grin:

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Heh, a jak się gdzieś człowiek rejestruje to wszędzie te polityki prywatności, ochrona danych osobowych...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mogę potwierdzić słowa Pana Tobet o tym graczu. &quot;Za kulisami&quot; dużo się pisze o pewnych sprawach. Jeśli ktoś jest &quot;czysty jak łza&quot; i od dłuższego czasu nie sprawa problemów to limitów tak szybko nie dostanie.
Był konkurs na euro 2012 z udziałem Betsson, gdzie ludzie mogli uzyskać dodatkowe punkty za prawdziwe kupony. Koleś zagrał 10000PLN i chyba 2x 7500PLN.
Niestety chyba panuje jakiś stereotyp, że w internetowych firmach nie da się &quot;grubo&quot; grać i każdy to powtarza. Tak to była z internetem - pozytywne opinie wolno się rozpowszechniają, a negatywne zdecydowanie szybciej.

C 17

ciasny-wiesiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tym fałszywym PR-em ,to użytkowniku Tobet lekko przegiąłeś, u was wygrać jednorazowo 500zł to już dajecie limity....
To już widzę jak daliście komuś zagrać za 7k,
Nawet na tym forum nie takich idiotów żeby kogoś podpuścić pod granie takich taśm...
Widać że przejął was Betsson i niestety staliście się takim śmieciowym bukiem jak oni, przegrywać to można do woli ,ale wygrywający jest limitowany już po 2-3 zakładach, żałosne...

macready 56

macready

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna grac grubiej i uczciwie, racja ale nie u tych bukmacherow tylko u bukow typu pinnacle, 5Dimes, sbobet itp...

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
....i od dłuższego czasu nie sprawa problemów to limitów tak szybko nie dostanie.
w sensie że przegrywa czy jak ?
co to znaczy &quot;nie sprawia problemów&quot;
myślałem, że użytkownik jest klientem i się go szanuje ale po komentarzach wielu tutaj widać, że większość &quot;sprawia problemy&quot;