>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gra na żywo

nuno100 0

nuno100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obmyśliłem takie coś...może to nie jest jakiś system ale myślę że skutkuje w 100%.

A więc tak : Mamy zdarzenie, które można typować na żywo, ale musimy jednocześnie też ten mecz obserwować na żywo w TV!
Np.
Parma - Fiorentina - 70 min meczu i mamy wynik 2-3
My ten mecz obserwujemy w TV, kursy są : 26,00 --- 5,50 --- 1,12
I w tym momencie pada gol dla Parmy, a my właśnie w tej samej chwili, kiedy piłka wpadła do siatki zawieramy zakład na REMIS, oczywiście jeśli twierdzimy że mecz zakończy się remisem.
I wtedy największe szanse są na remis. I gdy spotkanie skończy się remisem to jesteśmy na dużym plusie.
Co o tym myślicie ?? Proszę o opinie.

Z 0

zez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buki naprawde b.szybko reaguja na ww. sytuacje i w 9/10 sytuacjach nie zaapceptujesz kuponu bo juz nie bedzie dostepnych kursow

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buki naprawde b.szybko reaguja na ww. sytuacje i w 9/10 sytuacjach nie zaapceptujesz kuponu bo juz nie bedzie dostepnych kursow

Masz racje.
Oni sa szybsi niz nam sie wydaje.
Pewnie zatrudniaja tam gosci co w ciagu zalednie ulamka sekusndy moga zmienic kursy.
W koncu to jest duza kasa uwzgledniajac ze takie wielkie buki maja kilkaset tysiesy a nawet juz miliony graczy.
Nie moga sobie pozwolic na jakies straty.Wszytsko jest dokladnie obliczone i reakcja jest szybka.

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oni zmienjaą kursy jak już jest dobra sytuacja (obserwowałem to na meczu Real - Arsenal gdzie jak na pocątku Reyes wyszedł 1 na 1 kurs gwałtownie zmalał

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
ale mimo to zdarzaj asie im pomylki - kiedys expekt nie zdążyl - wpadla bramka a ja i kumpel zawarlismy zaklady w tej chwili kto strzeli pierwszego gola - zaklad byl aktualny - tylko po jakims czasie mi wrócili za to kase, ale kumplowi sie poszczescilo i ją dostał jakby normalnie wygrał mimo ze postawil po fakcie

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale mimo to zdarzaj asie im pomylki - kiedys &lt;u&gt;Expekt&lt;/u&gt; nie zdążyl - wpadla bramka a ja i kumpel zawarlismy zaklady w tej chwili kto strzeli pierwszego gola - zaklad byl aktualny - tylko po jakims czasie mi wrócili za to kase, ale kumplowi sie poszczescilo i ją dostał jakby normalnie wygrał mimo ze postawil po fakcie

No to rzeczywiscie panowie cos za pozno zmienili.
Przykladowo dzis jednym uchem sluchalem relacji z meczu finałowego IO.
Po bramke Finów nie uplynelo jeszcze 5 sekund a kurs zostal zmieniony.
Takie sytuacje jak u was zdarzaja sie rzadko.Moze nawet to nie panowie z expekta sie spoznili a cos zamulilo lacze oczywiscie w tym przypadku na wasza korzysc.

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
ale mimo to zdarzaj asie im pomylki - kiedys Expekt nie zdążyl - wpadla bramka a ja i kumpel zawarlismy zaklady w tej chwili kto strzeli pierwszego gola - zaklad byl aktualny - tylko po jakims czasie mi wrócili za to kase, ale kumplowi sie poszczescilo i ją dostał jakby normalnie wygrał mimo ze postawil po fakcie

w expekcie zeby zawrzec mecz klika sie i leci taki pasek ok 10sek wiec nie wiem ze moglbys sobie zagrac takie spotaknie. Ogolnie nie uda sie wam zawrzec kuponu po tym jak bedzie juz po zdarzeniu...

U 0

urlich

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wg mnie hubert ma racje bo gdyby to bylo takie proste zaden z bukow nie oferowal by zakladow LIVE