>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

grać by zarabiać - krizu

K 1

krizu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez zbędnych biografii na starcie. Gramy na jednostkach w skali od 1-10 więc nic nowego. Przeliczenie jednostek na stawkę pozostawiam dla siebie.
Kursy z TOBET.
1.
Baltimore Orioles (Z. Britton) - Tampa Bay Rays (J. Shields) ⛔
Orioles - 1.5 @ 2,70 (2/10
)

K 1

krizu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Werder Brema - Borussia Dortmund
Wielu wydaje się że gracze Kloppa mogą sobie odpuszczać już mecze do końca sezonu, ponieważ mistrzostwo mają w kieszeni. Jednak dla mnie to mylne spostrzeżenia. Morale po zwycięstwie wzrosły i klub nie gra już pod presją, która spadła na nich kiedy tracili ogromną przewagę wyrobioną nad resztą stawki. Widać gra pod presją negatywnie wpływała na wyniki, jednak teraz Borussia może zagrać mecz na luzie, bez presji.
Dodatkowo mogą pobić kilka rekordów:
- Rekordowa liczba zwycięstw na wyjeździe - 12
- Wyrównanie rekordu punktowego - 78pkt
- Oraz indywidualny rekord
Weidenfellera, który aktualnie na 2 kolejki przed końcem &#39;wpuścił&#39; 19 goli. Rekord o 2 bramki wyższy należy do legendy Bayernu - Kahna.
Ten ostatni na pewno zmotywuje bramkarza do skutecznych interwencji a być może nawet zachowania czystego konta.

Werder wyjdzie bardzo zmotywowany, tylko kilka punktów dzieli go od strefy barażowej. Dodatkowo bilans u siebie przemawia na ich korzyść

H2H na korzyść gospodarzy (BVB wygrała tylko 6 spotkań na terenie Werderu), jednak statystyki nie grają.
Jeśli chodzi o kontuzje:

Borussia

Owomoyel, Kagawa, Kehl, Kringe i Sahin.
Werder
Boenisch, Naldo, Proedl i Borowski.

Mimo zapewnionego tytułu mistrzowskiego gracze z Dortmundu nie odpuszczą spotkania, aby pokazać że tytuł mistrzowski to nie jedynie wyrobiona zaliczka w rundzie jesiennej. Ale, że są zespołem kompletnym i zasłużyli na ten tytuł.

Borussia Dortmund @ 3.50 (3/10)
⛔

K 1

krizu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cóż początek nie najlepszy, spodziewałem się co najmniej remisu w Bremie... ale gramy dalej.
AJ Auxerre - HSC Montpellier
Drużyna Jelenia i Dudki podejmie u siebie 10 zespół Ligue 1 - Montpellier.
Jeśli miałbym typować wynik postawiłbym na bezbramkowy remis ale...
widzę tutaj większy smaczek - Auxerre, drużyna typowo underowa, w tym sezonie tylko 9 razy w meczach z ich udziałem padał wynik przekraczający 2 bramki. Jeśli chodzi o mecze u siebie liczba bramek oscyluje w granicach 2,3.
Jeśli chodzi o gości - over w ich meczach wystąpił w 14 na 33 spotkania. Natomiast liczba bramek w meczach wyjazdowych to 1,7.
Dodatkowo warto spojrzeć na H2H - na 12 spotkań na
Stade de l&#39;Abbe Deschamp , 7 to undery. Dodatkowo długa lista absencji po obu stronach.
Typ czysto statystyczny
under 2,5 @ 1,50 (5/10) ✅

K 1

krizu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolcan Ząbki - Podbeskidzie Bielsko Biała
Po zwycięstwie ŁKSu i &#39;darmowych&#39; 3 punktach Floty przychodzi kolej na mecz trzeciego z kandydatów do awansu do naszej &quot;wspaniałej&quot; ekstraklasy.
Górale podejmować będą ewidentnych outsiderów I ligi - Dolcan w rundzie jesiennej zaliczył 1 zwycięstwo (z Flotą!), remis oraz aż 7 porażek!
Klub z Ząbek to zupełnie inny zespół niż sezon temu, w kompletnej rozsypce. Jednak potrafią urwać punkty rywalom którzy ich zlekceważą. Goście od wielu lat marzą o awansie do ekstraklasy i poczuli jej smak w Pucharze Polski pokazując się szerszej publiczności. Jednak dekoncentracja sprawiła, że finał okazał się dla nich niedostępny. Jednak dla mnie gra Podbeskidzia wygląda całkiem przyzwoicie. I piłkarza z Bielska mają świadomość jak bliscy są awansu. W przeciągu kilku dni grają 3 spotkania - jutrzejszy rywal jest ewidentnie najsłabszym z tej trójki. Mimo absencji Demjana oraz niepewnego występu Kołodzieja i Cienciały mam wrażenie że gracze Podbeskidzia zgarną 3 punkty w wyjazdowym spotkaniu i ponownie wskoczą na fotel lidera. Muszą stawiać wszystko na jedną kartę jeśli chcą naprawdę awansować. Jak dla mnie zwycięstwo gości jest wielce prawdopodobne choć nie spodziewam się pogromu.
Kurs naprawdę warty ryzyka.
Podbeskidzie @ 1.75 (6/10)
Na noc, bez analizy suche typy Boston Celtics @ 1.60 ✅
Vancouver Canucks @ 1.75 ⛔
ako: 2.80 (4/10)