>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sevilla strzeliła dała zysk, graliśmy Villarreal dał zysk Teraz czekamy na Real który też da nam zysk

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wtedy najlepiej zwiększyc o dużo stawkę i grać, nie ma opuszczania. Dość często wpadają bramki po 80 minucie także tracicie sporo

W 4

wojtas219

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta kase co się wkłada po 80 minucie to juz wole wydać na inny mecz i pomału odbić to co straciłem

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real szybciutko ładuje bramkę daje nam i moim kolegą z mojego fanpage zysk. Kolejny i ostatni na dzisiaj typ to Benfica,!!!

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Wtedy najlepiej zwiększyc o dużo stawkę i grać, nie ma opuszczania. Dość często wpadają bramki po 80 minucie także tracicie sporo
Życzę powodzenia taką grą, jak wcześniej w kilku postach pisałem, że lepiej zdublować dwa pierwsze progi żeby zagrać do końca, jak oczywiście stawka pozwala, 2,37 to musiałbym przemnozyć stawkę na progu 9 razy 3 lub 4 co przewyższyłoby sporo mój budżet na mecz, mecz był nudny i niewiele wskazywało ze wpadnie bramka, cóz wpadła trudno sie mówi odrobimy to sobie gdzieś, gorzej jakbym zagrał i by nie wlazło oj bym się wkurzył ;)
Ciekawostka na koniec Trzeci mecz bez bramek Sogndal ? (Liga Norweska)
90&#39; Bezpośrednio z rzutu rożnego ;)

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
9 minuta i Benfica strzela a nam wchodzi z zakładka. Zapraszam was do nas na fanpage

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Boże co za herezje w tym temacie ????
Zgaduje że do oryginalnego tematu nikt nawet nie zajrzał. Jak ktoś planuje grać na poważnie i dba o swoje pieniądze to odsyłam. Z tego co widze to tu każdy traci w stosunku do rynków przedmeczowych tylko sobie z tego sprawy nie zdaje...

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Zgaduje że do oryginalnego tematu nikt nawet nie zajrzał. Jak ktoś planuje grać na poważnie i dba o swoje pieniądze to odsyłam. Z tego co widze to tu każdy traci w stosunku do rynków przedmeczowych tylko sobie z tego sprawy nie zdaje...
Jaśniej ;) ? Twój przeczytałem od dechy do dechy ale nie za bardzo wiem co masz na mysli ????
Co do wątków to juz naliczyłem 4 jeden świeży dziś założony

aban 17

aban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
możesz wyjaśnić hank o co ci chodzi? Też czytałem nie jedną stronę Twojego tematu a nie kumam gdzie i które to te herezje

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Ja już od pewnego czasu gram do końca, jeżeli w danym spotkaniu tak jak dzisiaj w tym Genk mało się dzieje to od 70 min w kalkulatorze ustawiam zysk praktycznie na zero . Jeśli gol padnie z zakłAdką to zysk większy , jeśli bez zakładki to zero lub grosze. Ten sposób W moim przypadku lepiej się sprawdza,bo gdy odpuszczalem grę spotkań przed końcowym gwizdkiem to wielokrotnie okazywało się ze tą bramką jednak była, a gdy decydowalem się grać do końca to kończyło się po 0-0 dlatego tak to sobie wykombinowalem.

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już od pewnego czasu gram do końca, jeżeli w danym spotkaniu tak jak dzisiaj w tym Genk mało się dzieje to od 70 min w kalkulatorze ustawiam zysk praktycznie na zero . Jeśli gol padnie z zakłAdką to zysk większy , jeśli bez zakładki to zero lub grosze. Ten sposób W moim przypadku lepiej się sprawdza,bo gdy odpuszczalem grę spotkań przed końcowym gwizdkiem to wielokrotnie okazywało się ze tą bramką jednak była, a gdy decydowalem się grać do końca to kończyło się po 0-0 dlatego tak to sobie wykombinowalem.

Dobrze napisałeś polać mu

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mysle, ze chodzi o granie po nedznych kursach, tracicie w stosunku do normalnego over 0,5 w meczu