>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gdzie najszybciej dojdzie przelew bankowy??

kuki1986 0

kuki1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie- jezeli ktos sie orientuje to w jakim Buku mozliwie najszybciej zaksięguja mi hajs na koncie jezeli wpłace kase poprzez przelew w banku??

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm osobiscie to wydaje mi sie ze 2 dni maks, ale teraz firmy oferuja takie metody platnosci ze z wplata nei masz zadnych problemow.

betsson&gt; wplata online z jakiego konta tylko chcesz
betgun to samo
sportingbet to samo

Reszta firm expekt unibet bet365 karta platnicza moneybookers wiec nie rozumiem o co chodzi ????

kuki1986 0

kuki1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodzi mi o to ze nie mam obecnie śródków na koncie bankowym ani na MB a chciałbym jak najszybciej miec kase w buku internetowymi pytam czy wiec ktos gdzie po wpłacie w banku w miare najszybciej dojdzie kasa??

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aha, chcesz zrobic przelew przez bank X ? Bo inaczej nie rozumiem... nie masz pieniedzy na koncie a chcesz wplacic do buka :p

Nie wiem czy bukmacher zaakceptuje taka wplate. Wydaje mi sie ze wszystkie firmy pilnuja tego aby przelew byl robiony tylko i wylacznie z konta bankowego (czy moneybookers.com)osoby ktora ma konto w firmie.
Jezeli wplacisz to powiedz mi jak te pieniadze wyplacisz skoro musza one trafic do tego samego odbiorcy ?
Wszystkie firmy ksieguja pieniadze 24 na dobe. najczesciej rno i pod wieczor. transkakcja taka potrwa do 3 dni do jakiego buka z poslkim bankiem bys nei wplacal.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawa ma się tak że jeśli wpłacisz kase w banku przed godzina 10-11 to teoretycznie przelew powinien dojśc jeszcze tego samego dnia , wieczorem , a juz napewno powinien byc nastepnego dnia rano