>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gdzie grać DNB?

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Witam. Mam takie krótkie pytanie: jaki buk internetowy jest najlepszy do grania zakładów piłki nożnej DNB ze zwrotem pełnej stawki w przypadku remisu?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Witam. Mam takie krótkie pytanie: jaki buk internetowy jest najlepszy do grania zakładów piłki nożnej DNB ze zwrotem pełnej stawki w przypadku remisu?

WilliamHill

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego, co widziałem podczas niejednokrotnego przeglądania kursów DNB na betexplorer.com, sportingbet ma zazwyczaj dobre kursy na faworytów, nieraz o 0,10 wyższe od niektórych pozostałych buków. Z kolei jeśli chodzi o liczbę zakładów DNB w danym buku to w betsson jest w przypadku prawie wszystkich spotkań, o ile nie wszystkich. Wystarczy, że w danym spotkaniu poza typem 1X2 mamy dwie dodatkowe opcje - pierwszą z nich jest podwójna szansa, a drugą właśnie zakład DNB. No i trzeba jeszcze do tego dodać Bet365 i Bwin. Co prawda nie posiadam konta u tych buków, ale znani są oni z bardzo szerokiej oferty.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pinnacle też ma wysokie kursy na różne handicapy azjatyckie (bo DNB to to samo co 0).

Tylko, że nie we wszystkich meczach Pinnacle wystawia taki handicap. Co do tematu to mogę potwierdzić, że w Sportingbet kurs DNB są dość wysokie.