>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Freebet (darmowy zakład) - informacje

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Związku z tym, iż bukmacher William Hill sponsoruje dużo u nas konkursów, a nagrodami są freebety (darmowe zakłady) postanowiłem troszkę przybliżyć informacji na temat freebetów.
Freebet to darmowy zakład.
Przykład:
Wygraliśmy lub otrzymaliśmy darmowy zakład w wysokości 100PLN. Stawkę musimy wykorzystać jednorazowo (nie można rozbijać na kilka kuponów).
Stawiamy kupon z AKO 3.00 za stawkę 100zł. Gdy uda nam się wygrać to na nasze konto trafia zysk, czyli 200zł. W przypadku przegranego zakładu nie ponosimy żadnych dodatkowych kosztów.
Więcej pomocnych linków:
Czym jest kod promocyjny?
Jak sprawdzić czy darmowy zakład został przyznany na moje konto?
Jak wykorzystać darmowy zakład?
Zasady wykorzystania darmowych zakładów

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
A ja mam pytanie odnośnie terminu ważności takiego bonusu.
Przykładowo, jeżeli bonus traci ważność 15 maja, a chciałem postawić mecze które odbędą się 16 maja, a zakład zawieram np. dziś czyli 13 maja. Jest taka możliwość?

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Nie ma kursu minimalnego jaki należy obstawić za freebet? Nie trzeba robić obrotu za pieniądze wygrane we freebecie, aby wypłacić środki? Z góry dzięki ????

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Nie ma minimalnego kursu. Nie trzeba robić żadnego obrotu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
czarrny +7 Punkty (dzięki)
P 0

pewnezaklady

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stawka darmowego zakladu nie wlicza sie do wygranej z Darmowego Zakładu. ,tzn?
np wplacam 100zl , stawiam na kurs 1,9 jeden mecz, wygrywam 190zl i moge od razu wyplacic? jezeli przegrywam 100zl mam dalej na koncie?

kitex 738

kitex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Jeżeli wygrywasz to masz 90 zł (190zł minus 100 zł stawka darmowego zakładu) i możesz od razu wypłacić.
Natomiast jak przegrywasz to tracisz darmowy zakład! Freebet może być tylko raz wykorzystany i to w całości. Nie może być wykorzystany częściowo.

santoro86 854

santoro86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Chciałbym skorzystać z tego freebeta, nie posiadam konta w tym buku jeszcze a z linku z forum nie idzie się zarejestrować bo strona się nie wyświetla. Ktoś wie o co kaman ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak jak napisałem Ci w innym temacie. Linki działają, więc musisz albo wyczyścić ciasteczka albo zmienić przeglądarkę.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
A co gdy zakład zostanie anulowany? Chodzi mi o to, że postawiłem za freebet na zwycięzcę w tenisie i mamy krecz-zakład anulowany a zwrotu frrebeta nie mam. ???
No to wam odpowiem--Nie ma zwrotu, jeśli postawcie cokolwiek za freebet i spotkanie zostanie odwołane,krecz etc to niestety tracimy freebeta.Może się komuś przyda na przyszłość--nie radzę stawiać tenisa za freebety
Pzdr

A 0

austin90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie moje spostrzeżenia na ten temat bo jestem na etapie freebeta ;)

Jaki to freebet skoro przykładowo: wpłacam 25 dostaję 25 freebeta ale zeby go uzyskac musze postawic pierwsze 25 wiec stawiam po kursie 2 i mam na koncie 50. Teraz chce postawic freebeta i 25 odejmowane jest z mojego konta a w przypadku wygranej wraca tylko wygrana a nie postawiona kasa więc jesli przegram freebeta to mam jakby tyle samo co wplacilem wiec to nie jest takis fajny bonus a jesli wygram to wraca tylko kasa wygrana a nie razem ze stawką ;) czyli wcale taki fajny on nie jest bo jeśli pierwszy zakład ubiegający sie o freebeta nie siądzie (wymagany kurs 1.20) to potem dostając tego freebeta mozesz sie jedynie odkuc i wyjsc na zero bo jak dostaniesz 25 freebeta i wygrasz to wroci tylko wygrana a nie stawka.

Moim zdaniem taki bonus z haczykiem na start jest bezsensu i moze zniechęcic do buka. Jakby to byl bonus dla graczy z jakims stażem to ok spoko dobre i takie cos &quot;asekuracyjnie&quot; ale dla świeżaka to dziwne zwłaszcza, że pewnie 95% swiezakow zostawia calosc w buku bez wypłaty.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Takie moje spostrzeżenia na ten temat bo jestem na etapie freebeta ;)

Jaki to freebet skoro przykładowo: wpłacam 25 dostaję 25 freebeta ale zeby go uzyskac musze postawic pierwsze 25 wiec stawiam po kursie 2 i mam na koncie 50. Teraz chce postawic freebeta i 25 odejmowane jest z mojego konta a w przypadku wygranej wraca tylko wygrana a nie postawiona kasa więc jesli przegram freebeta to mam jakby tyle samo co wplacilem wiec to nie jest takis fajny bonus a jesli wygram to wraca tylko kasa wygrana a nie razem ze stawką ;) czyli wcale taki fajny on nie jest bo jeśli pierwszy zakład ubiegający sie o freebeta nie siądzie (wymagany kurs 1.20) to potem dostając tego freebeta mozesz sie jedynie odkuc i wyjsc na zero bo jak dostaniesz 25 freebeta i wygrasz to wroci tylko wygrana a nie stawka.

Moim zdaniem taki bonus z haczykiem na start jest bezsensu i moze zniechęcic do buka. Jakby to byl bonus dla graczy z jakims stażem to ok spoko dobre i takie cos &quot;asekuracyjnie&quot; ale dla świeżaka to dziwne zwłaszcza, że pewnie 95% swiezakow zostawia calosc w buku bez wypłaty.

Mylisz się, jak wykorzystujesz freebeta, to nie odejmuje ci środków z konta, jeśli odjęło, to napisz do supportu, najpierw trzeba wybrać zakład, potem wybrać freebet z listy rozwijanej, a potem dopiero wpisać stawkę i nie odejmie ci środków z konta

A 0

austin90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fakt mój błąd bo nie rozwinąłem tego suwaka i teraz sprawdzam freebet dalej jest dostępny dzieki za pomoc :d powinni jakoś ułatwić layout stronki bo łatwo to przeoczyć ale jeszcze raz dzięki za pomoc ;d

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
czasem maja jakieś promocje typu zagrasz na jakiś tenis wielkoszlemowy i dostajesz tego free

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Ja dostaje rowniez za &quot;NIEGRANIE&quot; u nich hehe. Np jak przez ok miesiac sie nie loguje to zaraz dostaje meila,ze dlugo nie gram i na zachete daja mi freebet( 5€,moze nie duzo,ale lepszy rydz...) Akurat jest przerwa w NHL to tylko na freebetach jade xd

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Ja dostaje rowniez za &quot;NIEGRANIE&quot; u nich hehe. Np jak przez ok miesiac sie nie loguje to zaraz dostaje meila,ze dlugo nie gram i na zachete daja mi freebet( 5€,moze nie duzo,ale lepszy rydz...) Akurat jest przerwa w NHL to tylko na freebetach jade xd

Właśnie dzięki za info, o to chodzi, aby zrozumieć ich system rozdawania freebetów, też raz ni stąd ni z owąd dostałem, mailem mnie nie informowali, ani nic, po prostu sobie był.

dejavu24 0

dejavu24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A to z menu rozwijanego trzeba zawsze zaznaczyć ten freebet? Bo tak postawiłem na szybkiego, całą kwotę i jakoś nie wpadło w oko coś co można by było rozwinąć.. no i kase z konta całą pobrało :/
Da się tam jakoś anulować zakłady, czy już tylko modlitwa oby &quot;weszło? ????