>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

R 0

raven07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mógłbym przysięgnąć,ze obstawiałem UFC a w historii kuponów ich nie ma.
Zdarzaja sie takie sytuacje? jestem nowy gram od 2 dni

R 0

raven07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No tak o tym piszę. Kupon anulowali a nie wiem wgl czy zwrócili kasę bo obstawiałem wiele kuponów i nie jestem w stanie tego stwierdzic.

D 219

dolgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
akurat co innego miałem na mysli? zawsze mozesz dokładnie przeliczyć wygrane przegrane kupony lub o ile sie nie mylę poprosić na czacie fortuny o dokładny wykaz transakcji

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Info ze strony Fortuny:

Szanowni klienci, informujemy, że 22.6. od godziny 6:00 do 7:30 zawieranie zakładów oraz korzystanie z oferty naszej strony będzie niemożliwe. Za utrudnienia przepraszamy.

M 0

Matej81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
Mam pytanie do ajentów, którzy współpracują z Fortuną . Czy rozliczenia są na czas, jak szybko działa wsparcie techniczne, ogólnie plusy i minusy ??

L 64

loleketikonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ważne pytanie... Mam dziś 3 "pewniaczki" które chce puścić za 4000zł oczywiście puszczając to w mniejszych kwotach żeby nie płacić podatku, ale pytanie brzmi czy można im zaufać i puścić u nich ten sam kupon kilka razy z promocją bez podatku i wypłacą bez problemu hajs a jeszcze jedna sprawa ile idzie wypłata?

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ważne pytanie... Mam dziś 3 "pewniaczki" które chce puścić za 4000zł oczywiście puszczając to w mniejszych kwotach żeby nie płacić podatku, ale pytanie brzmi czy można im zaufać i puścić u nich ten sam kupon kilka razy z promocją bez podatku i wypłacą bez problemu hajs a jeszcze jedna sprawa ile idzie wypłata?
Powinni bez problemu przyjąć wielokrotną ilość kuponów zawierającą promocję bez podatku.