To nie jest polska firma...
Hmm całkiem w porządku bukmacher, choć troszkę niskie kursy, ale plus że można dzieki zarejestrowaniu się u nich podpatrzeć stan kuponu przez internet.
obstawianie w naziemnych bukach jest legalne i wraz z zawarciem zakładu odprowadzasz podatek wieć nikt nikogo pod lupę nie weźmieBo tak się zastanawiam - jeśli ktoś tam poda prawdziwe dane, a wiadomo, że bukmacherzy naziemni współpracują ściśle z urzędem skarbowym, to czy np tacy ludzie nie byliby narażeni na obserwację w necie w związku z przelewami ? (i to bez znaczenia o jakie kwoty chodzi). Bo skoro taki ktoś bawi się w zakłady i sam się wykłada na tacy, to czemu nie wziąć go pod lupę?
Dzisiaj wieczorem wchodzę na stronkę fortuny i patrzę, że bez rejestracji nie ma dostępnej oferty...po co im są te dane? Czy zamierzają sprawdzać np. przy wypłatach, czy taki użytkownik figuruje w ich bazie danych, czy w jakim celu to jest? Bo tak się zastanawiam - jeśli ktoś tam poda prawdziwe dane, a wiadomo, że bukmacherzy naziemni współpracują ściśle z urzędem skarbowym, to czy np tacy ludzie nie byliby narażeni na obserwację w necie w związku z przelewami ? (i to bez znaczenia o jakie kwoty chodzi). Bo skoro taki ktoś bawi się w zakłady i sam się wykłada na tacy, to czemu nie wziąć go pod lupę?
W fortunie zagrałem wczoraj singla dokładny wnik Tours - CSKA 3:0... Dzisiaj ide po wypłate a babka w okienku mówi mi że nie ma oficjalnych wyników tego meczu i nie ma podstaw do wypłaty? Zgłupieli? Z góry dzieki za opinie. Jak wstukuje numer tego kuponu mojego na stronie to jest ok, wynik 3:0 koło typu....
Moja cała przygoda zaczeła sie w Profku teraz z przyczyn technicznych jestem zmuszony na buka naziemnego i nawet chwili sie nie zastanawiałem gdzie sie udać oczywiście Fortunka co do logowania to sie zarejestrowałem i zbieram jakies punkciki tylko nie wiem po co no i na biezaco wszystko widze troszke mnie denerwuja kursy bo jak sie patrzy na internetowych ale nie ma co porównywać zresztą według mnie najlepszy polski naziemny buk.