josef39
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Nie wiem jaki był błąd , kłopoty mieli użytkownicy Neostrady i zmiana DNS pomogła.I po drugie Josef nie powiedział jaki oni mieli błąd
Nie wiem jaki był błąd , kłopoty mieli użytkownicy Neostrady i zmiana DNS pomogła.I po drugie Josef nie powiedział jaki oni mieli błąd
Ciężko stwierdzić, ale podobnie jest np. na nowym systemie kupna biletów online na mecze Wisły Kraków, który działa od dziś - tam też wchodząc w trybie incognito na chromie albo prywatnym (nie wiem jak się to nazywa na innych przeglądarkach) można kupować bilety, a na normalnym trybie czasem wylogowuje albo są inne komplikacjeedit: MAM duży postęp!!! Niby takie proste a nikt na to nie wpadł. Zalogowałem się jako gośc i fortuna działa ???? . Także problem jest na koncie normalnym, tylko co?
Ciężko stwierdzić, ale podobnie jest np. na nowym systemie kupna biletów online na mecze Wisły Kraków, który działa od dziś - tam też wchodząc w trybie incognito na chromie albo prywatnym (nie wiem jak się to nazywa na innych przeglądarkach) można kupować bilety, a na normalnym trybie czasem wylogowuje albo są inne komplikacje![]()
Ok :-/
Ciekawe swoją drogą czy błąd dalej by się pojawiał gdybyś utworzył nowe konto i na tym nowym koncie operował.
Widocznie przeszkadza coś do czego aktualne "normalne" konto ma uprawnienia, ale nie mam pojęcia o co może chodzić. Nie będę ponownie strzelał, jeśli coś konkretnego przyjdzie mi do głowy to tu napiszę.
Dobra,kolejny strzał - zainstaluj to:
http://www.microsoft.com/pl-PL/downl....aspx?id=42092
Wiem, że jest napisane że dla XP ale na 7 też działa. Nie zobaczysz żadnego komunikatu, niczego, po prostu odpal, po czym ewentualnie zrestartuj kompa i sprawdź.