>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

forsa z 'bet-at-home' - do ' bwin ', jak najpredzej.

B 0

borucki.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Posiadam pewna kwote na &#39; bet-at-home &#39; - i chcialbym, by znalazla sie ona w depozycie na&#39; bwin &#39;. Nie posiadam konta w Neteller, Moneybookers ani zadnym innym podobnym &#39; portfelu &#39;. Moje konto bankowe rowniez nie ma aktywowanej mozliwosci obslugiwania go poprzez internet. Prosze Was wiec o wyjasnienie - w ktorej instytucji [ mam na mysli wlasnie cos pokroju &#39; Netellera &#39; ] mam zalozyc Sobie konto [ chodzi o to, by to konto nie potrzebowalo &#39; aktywacji &#39;, czy &#39; potwierdzen &#39; trwajacych kilka dni - tylko bym mogl od reki je zalozyc - i od reki wplacic na nie pieniadze z &#39; Bet-at-home &#39; ] - by jak najpredzej pieniadze przetransferowac do Bwin. Zalezy Mi, by trwalo to jak najpredzej - totez standardowa metoda wyplaty na konto bankowe - odpada. Oczywiscie - jesli znacie jakies szybkie sposoby by przeniesc szmal z &#39; Bet-athome &#39; do &#39; Bwin&#39; - bez uzycia &#39; portfeli &#39; typu Neteller, Moneybookers itp - oczywiscie rownie chetnie wyslucham. Ew prosze odeslac Mnie do watku, w ktorym znajde odpowiedz. Z gory dzieki.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Łatwo i szybko można przelać kase np. do moneybookers i potem w sekunde to bwin, jednak aby BAH ci przelał pieniądze na twoje konto mb to musisz za jego pomocą dokonać depozytu, jeśli szukasz alternatywy to pozostaje tylko konto bankowe.

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nigdy nie przelejesz z buka do buka bezpośrednio...więc pozostaje ci przez przelew bankowy...