Witam. Posiadam pewna kwote na ' bet-at-home ' - i chcialbym, by znalazla sie ona w depozycie na' bwin '. Nie posiadam konta w Neteller, Moneybookers ani zadnym innym podobnym ' portfelu '. Moje konto bankowe rowniez nie ma aktywowanej mozliwosci obslugiwania go poprzez internet. Prosze Was wiec o wyjasnienie - w ktorej instytucji [ mam na mysli wlasnie cos pokroju ' Netellera ' ] mam zalozyc Sobie konto [ chodzi o to, by to konto nie potrzebowalo ' aktywacji ', czy ' potwierdzen ' trwajacych kilka dni - tylko bym mogl od reki je zalozyc - i od reki wplacic na nie pieniadze z ' Bet-at-home ' ] - by jak najpredzej pieniadze przetransferowac do Bwin. Zalezy Mi, by trwalo to jak najpredzej - totez standardowa metoda wyplaty na konto bankowe - odpada. Oczywiscie - jesli znacie jakies szybkie sposoby by przeniesc szmal z ' Bet-athome ' do ' Bwin' - bez uzycia ' portfeli ' typu Neteller, Moneybookers itp - oczywiscie rownie chetnie wyslucham. Ew prosze odeslac Mnie do watku, w ktorym znajde odpowiedz. Z gory dzieki.