>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FIXED PICKS

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Dopiero teraz mogę zrobić temat, ponieważ dwa dni temu założyłem konto, a wymóg założenia swojego wątku to min. 2 dni pobytu na forum jako zarejestrowany użytkownik. Poniżej od razu podaje typ, a co do nazwy tematu, która zresztą jest bardzo kontrowersyjna nieco później ????

TYP NUMER 1
PLUSLIGA - SIATKÓWKA
AZS OLSZTYN - SKRA BEŁCHATÓW
TYP: SKRA BEŁCHATÓW -1.5 SETA
KURS: 1.80-1.90

Informacja co do tego typu/spotkania jest bardzo pewna. Nie powiem, że z pierwszej ręki, ale od osoby, który ściśle działa w jednym z tych klubów. Będzie tego zdecydowanie więcej, ale na dobry początek taka perełka!
O sobie/temacie po spotkaniu Skry.
Pozdrawiam!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jozzy22 +5 Punkty (MEGA PEREŁKA)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 2 - zagrałem przed spotkaniem, a teraz można grać na żywo
Edycja następuje przy wyniku 17-14! W tym momencie można grać czyste zwyciestwo ZAKSY po kursie 1.65 oraz handicap po kursie 2.50!
PLUSLIGA - SIATKÓWKA
CUPRUM LUBIN - ZAKSA KĘDZIERZYN
TYP: ZAKSA -1.5 SETA
KURS: 1.85

Teraz do grania na LIVE.
Skra dała ciała na pełnej linii. Bez Lisinaca ciężko było poukładać grę w środku, a roztrwonienie kilkukrotnie wysokiej przewagi punktowej daje do myślenia.
O 21:30 trzeci typ, tym razem na noc z dyscypliny, w której się specjalizuje od dłuższego czasu.

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 3
NBA
BOSTON CELTICS - MILWAUKEE BUCKS
TYP: POWYŻEJ 201.5 PUNKTÓW
KURS: 1.75

tomiiili +5 Punkty (Elegancko , daje repke Pozdro i czekam na kolejne analizy)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie wczorajszego dnia
Podane typy: 4 (wygrane - 3, przegrane - 1)
Skuteczność: 75%
Zysk:
-100pln / +65pln / +85pln / +75pln = 125pln grając płasko za 100pln / 625pln grając płasko za 500pln
1) Skra -1.5 seta (1.85) ⛔ 3-2
2) Zaksa wygra mecz (1.65) ✅ 1-3
3) Zaksa -1.5 seta (1.85) ✅ 1-3
4) Boston-Milwaukee over (1.75) ✅ 100-108
W taki oto sposób będę przedstawiał, a właściwie podsumowywał każdy kolejny dzień, wówczas będzie mi znacznie łatwiej robić rozliczenia okresowe. Wczoraj nadarzyła się wyjątkowa sytuacja kiedy podałem typ kilka minut po jego rozpoczęciu, ale kto oglądał mecz zaksy ten wie, że wynik przez cały 1. set utrzymywał się remisowy i można było grać jeszcze większe kursy niż te, które ja podałem. Nie mówię już, że przy wyniku 1-1 w setach, również można było zarobić sowite pieniądze, jeżeli oczywiście zagrało się te zakłady, które podałem. Niemniej jednak nie będę podawał żadnych typów live etc! Będę starał się utrzymywać przestrzeń minimum godziny przed rozpoczęciem się typu.
Założyłem ten temat w momencie kiedy zaczął się amerykański basket, czyli nba. Dyscyplina i liga, w której najlepiej się czuję. Jest to moja specjalizacja, ponieważ od dłuższego czasu czerpie na niej duże zarobki, ale nie dlatego że zarabiam, tylko od kilku dobrych lat interesuje się tą ligą i patrzę na niej pod nieco innym kątem - eksplikacja tego wszystkiego nastąpi dzisiaj wieczorem, wtenczas również napiszę kilka słów o sobie: co, jak i dlaczego się tutaj znalazłem). Ponadto w temacie znajdziecie również zakłady z siatkówki, głównie z lig europejskich oraz typy z piłki nożnej. To będą trzy dyscypliny, które napędzać będą mój wątek. Stawek przy danym typie nie podaje, ponieważ tak jak to ma miejsce wyżej (podsumowanie) na dzień następny będzie micro-podsumowanie, w którym wszystkie te detale zostaną uwzględnione - a z empirycznego punktu widzenia wiem, że nieraz stawki 5-6 stoją na wyższym poziomie, niżeli stawki 7-8.
Teraz apel do osób, które odwiedzają mój temat - obserwujcie i uzyskujcie dzięki moim typom solidne profity! Kolejny typ już poniżej! ;)

TYP NUMER 4
SIATKÓWKA - KOREA
KAL JUMBOS - WOORI
TYP: KAL JUMBOS WYGRA
KURS: 1.70

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już dzisiaj pierwsza wygrana za nami. ;)
Poniżej kolejny typ.
Typ z NBA będzie podany o 21.
TYP NUMER 5 (AKO)
SIATKÓWKA - WŁOCHY
MODENA - VERONA
TYP: MODENA -1.5 SETA (1.45)
SIATKÓWKA - FRANCJA
RENNES - MONTPELLIER
TYP: MONTPELLIER (1.22)
KURS AKO: 1.77

Modenę można grać jako singiel za większe pieniądze, ale nie chciałem dodawać typu z tak niskim kursem i wówczas stworzyłem zakład ako dodając do niego zwyciestwo Montpellier, które powinno spokojnie sobie dać radę z beniaminkiem. Jeżeli ktoś nie ma takich opcji u swojego bukmachera to niech odpuści ten zakład.
Modena to szalona ekipa i mierząc się 10-krotnie z Veroną zdołała tylko dwa razy wygrać 3-0, dlatego handicap wyjściowy -2.5 jest bardzo niebezpieczny, a my posuwamy się o szczebel niżej, grając bezpieczniejszy handicap -1.5. Jest to ćwierćfinał Pucharu Włoch i na pewno podopieczni Radostina Stojczewa będą chcieć jak najbszybciej zakończyć i czym prędzej dostać się do półfinału, w którym zmierzą się z Lube. Jest to zespół, który miewa ogromne przestoje, a set na przewagi to w ich meczach praktycznie normalność, ale miejmy nadzieje, że tym razem będzie inaczej i pewnie ograją Verone 3-0/3-1. O Montpellier nie ma co się szczegółowo rozpisywać, bo grają z beniaminkiem, który nie zanotował dobrego startu - przegrana z Paris 3-0 - więc tym bardziej Montp nie powinno mieć z nimi większego problemu, gdyż jest to drużyna o klasę lepsza od Paryżan. Powodzenia!

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 6
NBA
LOS ANGELES LAKERS - LOS ANGELES CLIPPERS
TYP: LOS ANGELES CLIPPERS -4
KURS: 1.75

Stawka niska, ponieważ oferta na dzisiejszą noc bardzo uboga. Również polecam grać czyste zwycięstwo Clippersów.
Poprzedni kupon ponownie na plus.
Jutro z rana podsumowanie dzisiejszego dnia oraz typ na wczesną godzine.
Powodzenia!

biku92 +5 Punkty
romeo12345 +5 Punkty (Dobry typ. Dzieki)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie wczorajszego dnia!
Podane typy: 4 (wygrane - 4)✅✅✅
Skuteczność: 100%
Zysk:
+70zł / +77zł / +75zł / +48zł = 270pln grając płasko za 100pln / 1350pln grając płasko za 500pln

1) KAL Jumbos (1.70) ✅ 3-1
2) AKO (1.77) ✅ Modena 3-0 / Montpellier 3-0
3) LA Clippers -4 (1.75) ✅ łatwe zwycięstwo Clippków
4) LA Clippers (1.48) ✅

TYP NUMER 7
SIATKÓWKA - KOREA
SAMSUNG BLUE FANGS - RUSH&amp;CASH
TYP: SAMSUNG BLUE FANGS
KURS: 1.70

Popołudniu pojawi się kolejny zakład! ;)

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koreańce nie dały rady, a szkoda, bo po pierwszym secie sytuacja wyglądała bardzo korzystnie. Kilka błędów w drugim secie niestety zaważyły na losie całego spotkania. Podobna sytuacja do meczu ze wczoraj, ale tym razem ze skutkiem ujemnym. No nic, poniżej typ na godzinę 15:00, a w trakcie jego trwania podam zakład na wieczór.

TYP NUMER 8
SIATKÓWKA - ROSJA
UFA - ZENIT ST. PETERSBURG
TYP: POWYŻEJ 182.5 PUNKTÓW
KURS: 1.83

biku92 +5 Punkty
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powyższy typ już wygrany. ;)
Poniżej kolejny bet na dzień dzisiejszy.

TYP NUMER 9
SIATKÓWKA - POLSKA
SKRA BEŁCHATÓW - CUPRUM LUBIN
TYP: SKRA BEŁCHATÓW -1.5 SETA
KURS: 1.55-1.60

Bardzo napięty terminarz w ostatnich dniach obu ekip. Skra grała z Olsztynem, a Cuprum mierzyło się w swojej hali z Zaksą. Typy na oba te spotkanie były pierwszymi w moim temacie. Skra miała 45 godzin na odpoczynek, analizę video poprzedniego spotkania oraz trening i przygotowanie się do dzisiejszego spotkania. Jest to bardzo niewiele, ale taką samą drogę muszą też odbyć siatkarze z Lubina. Dzisiaj skra postawiona w roli faworyta tego spotkania i nic dziwnego, bo Cuprum spisuje się w tym seznie rewelacyjnie. Świetnie grający Kaczmarek, który w tym sezonie zdobył dla swojej drużyny 116 punktów oraz para graczy z Estonii Pupart+Taht robią różnicę. Występ Lisinaca w dzisiejszym spotkaniu stoi pod znakiem zapytania, bo jak wiadomo w ostatnich dniach był we Włoszech na konsultajci lekarskiej we Włoszech z powodu kontuzji kolana, natomaist rokowania są bardzo optymistyczne i nie jest wykluczone, że w dzisiejszeym spotkaniu Serb wybiegnie na parkiet w pierwszej szóstce. Typ do grania za większe pieniądze. Kurs nie jest wysoki, ale poniżej ako, które również można potraktować jako typ z górnej półki. Powodzenia!

TYP NUMER 10
SIATKÓWKA - POLSKA
SKRA BEŁCHATÓW - CUPRUM LUBIN
TYP: SKRA BEŁCHATÓW -1.5 SETA (1.55)

SIATKÓWKA - FRANCJA
TOURS - NICE
TYP: TOURS WYGRA (1.22)
KURS AKO: 1.89

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 11
SIATKÓWKA
TOURS - NICE
TYP: TOURS -1.5 SETA
KURS: 1.50

Dokładamy taki typ! W AKO już podałem zwycięstwo Tours, ale oprócz tego gramy -1.5 seta!
Chyba każdy widzi co się święci w Bełchatowie! ;) ;)
Typ z NBA o 20:30!
Powodzenia Panowie!

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 12
NBA
WASHINGTON WIZARDS - DETROIT PISTONS
TYP: WASHINGTON WIZARDS -4
KURS: 1.72

Jutro z rana podsumowanie dzisiejszego dnia oraz typy na bardzo wczesne godziny!
Zalecam śledzić mój temat (u samej góry strony &quot;obserwuj temat&quot; - powiadomienia dotyczące publikowanych przeze mnie postów każdy użytkownik będzie dostawał osobno)!
Tours pewnie zmierza po zwyciestwo, także gratuluję wszystkim tym, którzy skorzystali z moich dzisiejszych typów! ;) ;)
Dobrej nocy!

next +5 Punkty (Od dziś zaczynam grać Twoje typy. Powodzenia nam obu. Romek)
romeo12345 +5 Punkty (Swietne typy. Oby jak najwiecej takich. Dzieki)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie wczorajszego piątku! ????????
Podane typy: 6 (wygrane - 4, przegrane - 1, zwrot - 1)✅✅✅
Skuteczność: 80%
Zysk: -
100pln, +83pln, +60pln, +89pln, +50pln = zysk grając płasko za 100pln wyniósł 182pln; grając płasko za 500pln zysk wyniósłby 910pln
1) Samsung Blue Fangs (1.70) ⛔ 1-3
2) Ufa-Zenit, over (1.83) ✅ 3-1
3) Skra -1.5 (1.60) ✅ 3-0
4) AKO (1.89) ✅ Skra 3-0, Tours 3-0
5) Tours -1.5 seta (1.50) ✅ Tours 3-0
6) Wizards -4 (1.72) zwrot 115-111

Kolejny dzień na plus! Kolejne profity! Kolejny raz wysoka skuteczność! Wczoraj była bogata oferta, więc można było sobie pozwolić na więcej. Dzisiaj również przewiduję 2-3 typy za dnia + nba.
Serdecznie dzięki za wszystkie reputacje i polubienia! Jest to niezwykły katalizator do dalszej pracy, która musi być owocna bo zamierzam zbudować coś naprawdę wielkiego! ;)
Ubolewam nad tym ostatnim typem. Wizards zaczęli 4. kwartą z przewagę +15. Straszna nieregularność w ich grze. Osoby, które grały czyste zwyciestwo Wash mogą liczyć pieniążki.
Kolejny typ o 10:30!

daarionaharis +5 Punkty
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 13
SIATKÓWKA - POLSKA
JASTRZĘBSKI WĘGIEL - ASSECO RESOVIA RZESZÓW
TYP: POWYŻEJ 181.5 PUNKTÓW
KURS: 1.83

Pozwolę sobie o napisanie kilku słów o tym spotkaniu, bo jak dla mnie ta linia jest spokojnie o kilka jednostek za wysoka, oczywiście przy tym kursie, bo można również znaleźć linie 175.5-180.5, ale kursy oscylują w granicach 1.30-1.50. Bez wątpienia szlagier kolejki, może i tabela tego nie okazuje, ale wszyscy Ci, którzy choć trochę mają pojęcie o polskiej siatkówce wiedzą, że Asseco jak i Jastrzębski będą bić się o Mistrzostwo Polski. Kurs na gospodarzy bardzo niski około 1.45-1.50 i głównym czynnikiem, który o tym zaważył był mecz ze Skrą, które obie ekipy już rozegrały (Resovia przegrała w Bełchatowie 3-0, natomiast JW wygrał 3-1 we własnej hali). Asseco dwa ostatnie kolejki zagrało z Zaksą i własnie Skrą - oba przegrane. Nie jest to na pewno dobry prognostyk na przyszłe mecze z czołowymi polskimi zespołami, a dzisiejsza konfrontacja to idealny moment zwrotny i zrehabilitowanie się za poprzednie niepowodzenia. Z drugiej strony Jastrzębianie ostatni swój mecz z Treflem Sopot przegrali 2-3, we własnej hali. Ten mecz odbył się 18. października, 3 dni temu, z kolei Resovia swój ostatni mecz zagrała 14. października ze Skrą, który skończył się bardzo szybko, bo trwał zaledwie godzinę z paroma minutami. To również może być kolejny czynnik, który może zaważyć o losach tego spotkania, bo 4 dni więcej na regenrację to bardzo dużo, zwłaszcza jeżeli ma się tak napięty grafik. Nie będę tutaj porównywał rosterów obu ekip, bo są one doskonale wszystkim znane, ale zapowiada się niezwykle ciekawe i emocjonujące widowisko, pod każdym względem. Dodatkowo polecam jeszcze zagrać powyżej 3.5 seta @1.45. Powodzenia!

mm25 +5 Punkty
erni1 +5 Punkty (Skuteczne typy)
majer04 +5 Punkty (dobra robota)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
▶ MOŻNA LICZYĆ PIENIĄŻKI! ✅✅✅
▶ Zarówno over punktowy jak i setowy na plus! JASTRZĘBSKI - RESOVIA 2:3.
▶ Poniżej kolejny typ - NBA.
▶ Jutro z rana podsumowanie dzisiejszego dnia oraz kolejna dawka typów! Dużo osób zaczęło korzystać z moich typów co mnie bardzo cieszy! Tak jak pisałem wcześniej - chcę zbudować coś naprawdę dużego.
▶ Jutro z rana oprócz podsumowania i typów pojawi się coś jeszcze - krótka prezentacja mojej osoby oraz historia związana z zakładami - co, jak i dlaczego!

TYP NUMER 14
NBA
MILWAUKEE BUCKS - PORTLAND TRAIL BLAZERS
POWYŻEJ 208 PUNKTÓW
KURS: 1.79
Delikates na noc.
Powodzenia Panowie! ????????

romeo12345 +5 Punkty (Nie zagralem bo boje sie grac overow w kosza ale typ na plus. Temat bacznie obserwuje.)
tyczner +5 Punkty (Tak trzymaj)
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PODSUMOWANIE WCZORAJSZEJ SOBOTY!✅✅✅
Podane typy: 3 (wygrane - 3)
Skuteczność: 100%

Zysk: +83 pln / +45pln / +79pln
- grając płasko za 100 zł zysk wyniósłby 207pln
- grając płasko za 500 złzysk wyniósłby 1035pln
1) Over Jastrzębie-Resovia (1.83) 2-3 ✅
2) Over 3.5 seta Jastrzębie-Resovia (1.45) 2-3 ✅
3) Over Milwaukee-Portland (1.79) 113-110 ✅
NBA kolejny raz na plus, a my ponownie księgujemy i kończymy dzień ze 100% skutecznością! ????????

i.need.money +5 Punkty
tentyp007 +3 Punkty
daarionaharis +5 Punkty
majer04 +5 Punkty
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 15
SIATKÓWKA - FRANCJA
CHAUMONT - PARIS
TYP: CHAUMONT WYGRA
KURS: 1.73

Mistrz kraju podejmuje we własnej hali drużynę, która jako jedna z dwóch była w stanie pokonać Chaumont na ich terenie, co prawda po TB, ale stało się (druga to Nantes 2-3). Szanse na zwycięstwo to 60-40% w mojej opinii na korzyść rzecz jasna gospodarzy. Przebieg meczu może być różny, ale myślę, że to gospodarze wyjdą z niego zwycięsko.

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Francuska siatka niestety przegrana. Chaumont 2, Paris 3. 13-15 w tie-breaku. Niestety.
Perugia pewnie zmierza po 3 punkty (0-2 w setach i 14-18 w 3 secie)

TYP NUMER 17
NBA
OKLAHOMA CITY - MINNESOTA TIMBERWOLVES
TYP: OKLAHOMA CITY -3
KURS: 1.80

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie wczorajsze niedzieli!
Podane typy: 3 (wygrane - 1, przegrane - 2)
Skuteczność: 33%

Zysk/Strata: -100pln, +67pln, -100pln = -133pln grając płasko za 100pln, grając płasko za 500pln strata wyniosłaby 665pln.
1) Chamumont - Paris (1.73) ⛔ 2-3 (13-15) zabrakło kropki nad &quot;i&quot;
2) Verona - Perugia (1.67) ✅ 0-3
3) Oklahoma - Minnesota (1.80) ⛔ 113-115 niezwykle szalony mecz
Pierwszy dzień zakończony z ujemnym bilansem, natomiast to jest kropla w morzu wygranych - skuteczność dalej utrzymuje się na poziomie 75-80%, a yield stoi na bardzo wysokim poziomie, ale teraz nie ma co o tym pisać i się rozwodzić, ponieważ jest to niespełna 6. dzień typowania.
Na dzisiaj zaplanowane dwa kupony, które pojawią się w temacie około 12. ????????

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TYP NUMER 18
SIATKÓWKA - ORLENLIGA
PROXIMA KRAKÓW - CHEMIK POLICE
TYP: CHEMIK POLICE -2.5 SETA
KURS: 1.62