>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Finlandia, SM-Liiga 14.01.2006

Status
Zamknięty.
don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
IFK Helsinki - TPS Turku
Kalpa Kuopio - Saipa
Hämeenlinna - Jokerit Helsinki
Lukko Rauma - Blues Espoo
Ilves Tampere - Assat Pori
Lahti Pelicans - Tappara Tampere
Jyp Jyväskylä - Kärpät

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
eehh panowie - tak przeglaam te dzisiejsze spotkania i chyba nic nie naisze na ich temat. bardzo trudna kolejka do typowania - moze zdarzyc sie wszystko. Najbardziej pewne jest chyba HPK, ale sam bym tego nie zaryzykowal. Czekam na opinie specjalistów: krzysiek18, spinache. Wtedy bedziemy wiedzieli wiecej. Pozdrawiam ????

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ja dzisiaj tylko tak szybko bo musze sie uczyc i dzisiaj nic nie gram.Wiec mysle ze Karpat powinno wygrac dzisiejsze spotkanie.Po porazce HIFK na gorze tabeli zrobilo sie bardzo ciasno i kazdy punkt sie liczy.HIFK i HPK graja u siebie z troche gorszymi rywalami dlatego Karpat bedzie musialo sie bardzo mocno zmobilizowac.Jak dla mnie 2 lub x2.

Co do HIFK i HPK to powinni oni wygrac swoje spotkania, chociaz boje sie postawic na te druzyny.Jedna z nich napewno powinna wygrac.Bardziej sklonny jestem postawic na HIFK ale jak bedzie to sie okaze.Rzeczywiscie bardzo trudno kolejka do typowania.Pozdrawiam.

R 0

rasmusen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja z tych meczy postawilem jedynie na Hämeenlinne reszta bardzo watpliwa ????

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
HIFK - TPS Turku

typ 1

Kurs : 1.70 (STS)

Juz dzis bardzo ciezkie a zarazem ciekawe spotkanie w finskiej SM-Lidze.Obie druzyny w ostatniej kolejce wygraly swoje spotkania po dogrywce.HIFK wygrali z Karpat 4:3, a Turku wygralo z outsiderem ligii-Kalpa 2:1.

Hifk obecnie zajmuje 3 miejsce z 5 punktami starty do HPK i 3 pkt do Karpat.Dzis jest okazja na zmniejszenie tej roznicy.Zarowno Karpat jak i HPK moga sie potknac pomimo ze nie maja rywali z najwyzszej polki.Jesli tylko jedna z druzyn - HPK, Karpat straci punkty bedzie bardzo blisko do pierwszego miejsca.

Trudno cos wiecej napisac do tego spotkania, napewno nie bedzie latwo bo HIFK srednio gra u siebie a TPS calkiem niezle na wyjezdzie.Napewno sila lezy po stronie HIFK jednak wygra druzyna ktorej bedzie bardziej zalezec na wyniku.Mam nadzieje ze bedzie to HIFK.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Hifk - Pelicans

✅ 2:0

Hpk - Jokerit

✅ 10:2 jak narazie ???? ale chyba juz tego nie przegraja ????

Jyp - Karpat

✅ 0:2

Trzeba przyznac ze wbrew wczesniejszym przypuszczeniom druzyny zajmujace wyzsze lokaty wygrywaly dosc pewnie swoje mecze.

K 0

krzysiek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
no niestety ominęła mnie dzisiejsza kolejka, a mam czego zalować chyba jak spojrzałem na wyniki to pierwsze co mi się rzuciło w oczy to słaby mecz Tappary, a może Pelicans poprostu zagrali tak jak powinni grać. Jokerit tym razem spora przegrana. Nie stawiałbym w najblizszych spotkaniach na Tapparę, ale analiza i przemyślenia napewno jeszcze się znajdą, ogólnie drużyna ta po zremsowaniu z Jokerit już wygranego meczy i podzisiejszym spotkaniu może mieć problem, chociaż znów ważny czynnik będzie miała motywacja, a więc zapowida się trudne typowanie meczów Tappary. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.