>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

FBV Pick

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie. Postanowiłem założyć temat aby uporządkować swoje typy które wklejam do działów tematycznych. Pozwolę sobie teraz na skopiowanie swoich typów które po przerwie na forum zacząłem podawać.

Cerretani J./Shamasdin A. - Beck K./Sela D. 1 @1,83 Pinnacle ✅

Beck i Sela będą grali ze sobą dopiero po raz 3, a biorąc pod uwagę, że pierwsza para gra już ze sobą jakiś czas to nie widzę innego wyjścia.

Kwale do Paryża

Zanevska - Cohen-Aloro 2 @1,66 Bet365 ✅

&#39;&#39;Jedynka&#39;&#39; na hali rozegrała do tej pory tylko 20 meczy, rywalka 123 poza tym jest po prostu lepsza. Nie wiem skąd ten kurs

Lertcheewakarn - Craybas 2 @1,97 Pinnacle ✅

Ile??? Craybas ją ograła w październiku 2010 roku również na hardzie na którym radzi sobie najlepiej i zdecydowanie przewyższa tajke. Jedyny mankament jest taki, że jest to gra przeciwko gospodyni tego turnieju. Ja jednak po takim kursie chyba spróbuje. Poza tym kurs i tak spadł z pierwotnego 2,20

A teraz już aktualne typy:

Almagro/Chela - Cuevas/Schwank 2 @1,85 Tobet ✅

&#39;&#39;Jedynka&#39;&#39; gra ze sobą pierwszy raz, a biorąc pod uwagę iż para Cuevas/Schwank jest doświadczona i z pewnymi sukcesami to nic tylko grać.

Romboli - Ramirez-Hidalgo 2 @1,90 Betway ✅

Zapowiada się kolejny prezent o buków. Ramirez może i przegrał pięć ostatnich meczy ale po pierwsze, to jeśli chodzi o clay to przerasta gospodarza a po drugie to po prostu nie ta klasa zawodnika. Począwszy od rankingu(wiem, wiem on nie gra ale mimo wszystko) kończąc na rodzaju turniejów w których oboje grają. Buki zrozumiały błąd i opuszczają kursy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gambero +1 Punkty
krasny2 +1 Punkty
K 35

krasny2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem, że jak przeglądałem tak mniej więcej kupony i typy innych zobaczyłem Ciebie. Tak właściwie rzuciły mi się w oczy te typy trafione. Zagrałem na Hidalgo za 25 złotych mam nadzieje, że po meczu nie będę żałował. Jak Hidalgo, bądź Chele ustrzelisz to pewnie będe od czasu do czasu korzystał z jakiegoś typu bo kursy na Hidalgo całkiem fajne jeszcze złapałem 1,80 grałem wcześniej ale nie pamiętałem kto ten typ podał no i ogólnie mnie zachęcasz do grania pisząc jak jest i poprawnie trafiając wcześniejsze wyniki. Powodzenia

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Falla /Malisse - Karlovic I./Vemic 2 @1,71 5dimes ⛔

Kolejny raz to samo. &#39;&#39;Jedynka&#39;&#39; pierwszy raz się skumała, z kolei Karlovic z kumplem pogrywają to i owo

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kanepi-Sevastova 1 @1,83 StanJames ✅

Kanepi zdecydowanie lepszy bilans na hali, ogólnie jest lepszą zawodniczką. Przede wszystkim gra w turniejach lepszej klasy niż rywalka. Biorąc to wszystko pod uwagę to kurs jaki proponują buki jest dobrym kąskiem.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyka po 7 typach. Na potrzeby tematy przyjmijmy, że każdy typ gram stałą stawką, tj. 1 J

Trafione: 6
Nietrafione: 1
Skuteczność: 85%
Zysk: ✅ 5,04 J
Yield: ✅ 72%

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jouan - Brezac 1 @1,60 ✅

H2H 3:0 w tym dwa razy własnie na hali z której słynie Jouan wygrywając na niej w całej karierze 127 meczy. Przeciwnik również woli hale ale jego bilans, tj. 46 wygranych wygląda marnie. Kurs powinien wynosić maks 1,30

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hewitt / Verdasco - Butorac / Rojer 2 @1,75 Betsafe ✅

Kolejny prezencik się zapowiada, pierwotnie to Verdi z kolegą byl faworytami ale ten błąd buki już naprawiają. Pierwsza para będzie grać ze sobą po raz pierwszy. Debliści Butorac/Rojer to dosyć uznana para ze sporymi sukcesami.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Johansson-Beck 2 @1,82 Unibet ⛔

Wszyscy obniżają tylko Unibet odwrotnie, chyba są na kacu z czego mam zamiar skorzystać. Przecież to jest taka różnica klas jak przykładowo między mną a Nadalem na hali ???? Beck na dodatek w formie. Raczej nie puści meczu

Fyrstenberg /Matkowski - Berdych/Kohlschreiber 1 @1,67 Bwin ⛔

Kolejna pomyłka buków jak na moje... Gdyby nie wczorajsza wygrana Berdycha z Koliberem, przeciwko Stakhovsky / Youzhny to kurs by wynosił maks 1,30-1,40. Ta para kilka razy ze sobą grała, w tym na hali była totalna mizeria. W porównaniu z osiągnięciami polskiej pary to kurs musi dziwić.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kim Clijsters - Kristina Barrois H(0 - 7.5) 2 @1,85 Tobet ⛔

Bardzo duże handi buki wystawiły. Kim wiadomo, klasa sama w sobie ale na hali grała kupe czasu temu, Barrois pogrywa sobie na tej nawierzchni nie najgorzej. Według mnie hadi pokryje

M 1

mati21222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
i co wczoraj wielkie tyły...Beck jednak zawiódł na całej linii...Pozdrawiam

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyka po 12 typach.

Trafione: 8
Nietrafione: 4
Skuteczność: 66%
Zysk: ✅ 6,39 J
Yield: ✅ 53 %

PS. Daj Panie Boże tylko takie tyły ???? Proszę o nie umieszczanie komentarzy.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Benneteau J./Tsonga J.-W. - Murray A./Murray J. 1 @1,95 William Hill ⛔

Andy Murray odpadł wczoraj z Bagietą i jestem zdania, że bilet do UK jest już zakupiony. Raczej nie ma zamiaru bawić się z bratem

Wickmayer Y. - Zakopalova K.(+4) 2 @1,85 Betway ⛔

Belgijka ma problemy z nogą, Vesnina wczoraj nie potrafiła tego wykorzystać. Sądzę iż Zakopalova na pewno spróbuje porozrzucać ją i wygrać. Wole zagrać asekuracyjnie w myśl: Pazerny dwa razy traci ????

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brzezicki - Volandri(+2) 2 @2,09 Pinnacle ⛔

Rozumiem, że Brzezicki wygrał raz z Volandrim na clayu, lubi grać na tej nawierzchni ale mimo wszystko uważam Volandriego za lepszego tenisistę który mimo iż nie wygrywa ostatnio to występuje na turniejach lepszej rangi i kurs jest przesadzony. Wszędzie kursy lecą na Brzezickiego, ja gram odwrotnie. Typ troszkę ryzykowny ale jak wejdzie to buki tyko mi będą płacić za ten mecz ????

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uuuu, czarna seria. Mimo tego Yield jest na poziomie.

Statystyka po 15 typach

Trafione: 8
Nietrafione: 7
Zysk: ✅ 6,39 J
Yield ✅ 42%

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schuettler R. - Domijan A.

Tip: Under (O/U 22.5 Games) @1,72

*Bo tak rynek chce

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tip: Under (O/U 22.5 Games) @1,72
*Bo tak rynek chce

✅

Z pozdrowieniami dla tych którzy twierdzą, że z cyferek nie da się nic wyczytać ???? Wcale tutaj nie chodzi o spadki bo te jak wiadomo były na Domijana. Reasumując, marzec ładnie rozpoczęty.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sibir - Spartak Moscow

Tip: Over (O/U 2.5) @2,25 William Hill

*Znowu typ podyktowany rynkiem

E: Hm, dziwne. Ten mecz nigdzie nie widnieje, na żadnym livescorze i nawet na stronie federacji. A w bukach jest normalnie. Najwyżej będzie zwrot.

Ok, już wszystko wiadomo. Mecz jest 03.03