>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FB Show Party Vol 5 - Prolog

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
@Kanas, zobaczymy kto wszystko przegra w pokerka ???? Poza tym kociołek panoramixa to dla mocnych zawodników. Wręcz zawodowców ???? Nie wiem czy ktoś się skusi ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Raz piłem ale to była jakaś wersja &quot;light&quot; smak fajny ale alkoholu to tam nie było czuć za bardzo. Ja bym skonstruował coś w stylu tiger+wódka+szampan żeby to miało od 15% do 20%

E:luźna propozycja,chociaż jakby dać piwo zamiast energetyka to nie wiem czy by było w smaku ok.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Alkohol + energetyk to szybki sposób na rozwalenie sobie serducha ;)
Ja chętny na kociołek ale w wersji bez Tigera :p

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dziś byłem u lekarza który zdiagnozował u mnie ciężko chorobe i wypisał zwolnienie ????

Z tego to co wiem to Rambo i Pawel1 ruszą z Warszawy przed 7 na Toruń i tam dalej na Gniezno. Ja jeszcze tam sie musze ogarnąc i potem tam koło 12 zabiore z Płocka Foxsa który dojedzie i Lagune (bedzie trzeba wcześniej wstać ???? ) i tak jak pisałem wcześniej trasa przez Włocławek, Brześć Kujawkski i jakieś wioski ???? Jak sie nie zgubie to na 15 będziemy.

Dziwi mnie że nikt jeszcze nie zapytał jaki to ośrodek:p Bo w linkach tylko ze domki w Skorzecinie ale nie ma żadnej nazwy czy adresu, to dojedzie sie na miejsce i co dalej :p ?

Z Torunia ja sie z nimi zabieram ????

No własnie jedyne co znalazłem odnośnie osrodka to nr telefonu więc jak coś to się zadzwoni. Chyba że ktoś zna adres ?

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
U mnie mała reorganizacja planów, będę dopiero 2 maja w godzinach popołudniowych. Muszę być na 2h w robocie w czwartek nie ma innej możliwości nawet L4 od Kaszpirowskiego nie pomoże.
Moja trasa zahacza o Piłę, Wągrowiec i inne pochodnie wioski, jak ktoś z tych rejonów to mogę zabrać bo lecę swoją furą, jest w gazie więc koszt przejazdu - groszowy :grin:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie wiem czy to problem ???? Ale sklepy jutro są chyba zamknięte :p Jakoś trzeba to będzie ogarnąć ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy to problem
o właśnie !! więc niech ekipa samochodowa coś ogarnie, bo takie na wsiach, prywatne będą otwarte, więc wóda, kiełbasa, rozpałka no i ew.zapojka albo piwo ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Więc tak:
&quot;Wjeżdżamy do Skorzęcina, przez bramę wjazdową prosto (a nawet lekkie odbicie w lewo), po lewej mamy jezioro i Biały Hotel, w tym miejscu skręcamy w prawo w aleję okrężną, za pensjonatem &quot;Mieszko&quot; druga przecznica w prawo, jesteśmy na alei jeziornej , po prawej stronie będzie &quot;Wehikuł czasu&quot;, po lewej stronie plac z trawa gdzie możemy zaparkować&quot;
Wydrukować i na ścianę ????
W domkach będą nawet po 4 tapczany 2-osobowe więc jak ktoś kogoś gdzieś pozna problemu nie będzie ????
Uciekam, będę w nocy, jakby co to duża część osób ze zlotu ma mój nr.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Znasz ją Foxie ???? Była na pierwszym zlocie, a wcześniej spotkaliśmy się w Warszawie ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Znasz ją Foxie ???? Była na pierwszym zlocie, a wcześniej spotkaliśmy się w Warszawie ????
Faktycznie,przypominam sobie.Jutro założę koszulkę z III Zlotu z nickiem fox71 ,ułatwi to identyfikację...:razz:

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ja już po pracy, Harnasie zakupione, na początek lekko, 10 na drogę ????

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ale masakra, ścisk jak w d... Kojota w tym pociągu. Nawet piwa nie idzie wypić.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawid.400 +17 Punkty (:lol:)