>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FastCashBets 5$ za FREE

N 38

norbertb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam - od razu po rejestracji kasa na koncie.

Jaki obrót i jak z wypłatą ? Bukmacher oferuje tylko amerykańskie sporty :/

betxp 230

betxp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Wygląda to gorzej niż źle, więc nie napawał bym się optymizmem. Grajcie z fantazją. Zawsze się tli nadzieja wypłaty ;)

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Cudny wyludzacz danych osobowych;D ale zarejstrowac zarejstrowalem, dalem na over w nhl bo mozna grac tylko single, za piataka mam do wygrania....piataka takze jest super ;)

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Nie kazdy musi miec wyglad jak bwin... Strona taka typowa amerykanska...robiona jakby po jakims opium.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak ale jeśli zrobili strone w notatniki to wątpie żeby mieli kase na wypłaty. Takie promocje są robione żeby zachęcić do depozytów, kto z was tam wpłaci? Nikt. Sporo ludzi nawygrywa, potem będą czekali miesiącami na pieniądze a potem buk sie zwinie ????

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prędzej Doniek i Grzechu zdelegalizują bukmacherkę niż wy stamtąd wypłacicie ;)
Ja nawet sie nie rejestruje ????

grajek 24

grajek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Ja zagralem na Emelienke w MMA ???? haha . za 5 dolcow do zgarniecie 6;D Calkiem dobry interes

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Ja zagralem na Emelienke w MMA ???? haha . za 5 dolcow do zgarniecie 6;D Calkiem dobry interes

trochę to mało możliwe, chyba za 5 postawionych 6, czyli 1 na +, na Fedora kursy minimalne, jest zdecydowanym faworytem.
kurs na bwin: 1.18
ja zagrałem odwrotnie moze Rusek przegra...

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dowiedziałem się, że te 5$ to tak naprawdę 0.50$. Na tej stronie każdy 1$ to 0.10$. Wypłacają na paypala lub czekiem w ciągu 48 godzin.

C 0

coczul102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie sobie spokój. Po pierwsze to nie jest bukmacher ???? , po drugie ma reklamy na stronie z bielizną do jasnej cholery ( to jeszcze można zrozumieć bo ładnie wygląda :p ) , a po trzecie to wygląda jakby ją ktoś zrobił tak z 10 lat temu. Mam nadzieję, że nie podaliście im swoich danych.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Dajcie sobie spokój. Po pierwsze to nie jest bukmacher ???? , po drugie ma reklamy na stronie z bielizną do jasnej cholery ( to jeszcze można zrozumieć bo ładnie wygląda :p ) , a po trzecie to wygląda jakby ją ktoś zrobił tak z 10 lat temu. Mam nadzieję, że nie podaliście im swoich danych.
a nawet jeśli to co z tego/..:jezora: