>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Expekt leci w kulki- nie chce wypłacić pieniedzy

F 0

fejz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rosja
Witam mam problem! Ostatnio wygrałem troche kaski i zazadalem wypłatę ponad 3 tysięcy złotych
Przed tym podeslalem im oczywiście skany dowodu które po krótkim czasie zostały pozytywnie zweryfikowane.
Zlecilem wypłatę do alior banku a tu nagle 3godziny po tym BUM
przychodzi mail od expekta że chcą kolejne rzeczy do weryfikacji (i to najśmieszniejsze że chcą je 3h po pozytywnej weryfikacji)
Przysłali że chcą wyciąg i zdjęcie dowodu osobistego razem z moją twarzą .. no dobra wiem że złodzieje nie chcą dać mi moich pieniędzy i będą to utrudniać no ale 3h po pierwszej weryfikacji to lekka przesada..
MAM JEDEN PROBLEM: poza dwoma wymienionymi rzeczami oni chcą też dowód wpłaty a go robiłem za pomocą kuponu paysafecard który po prostu wyrzuciłem, zresztą było to 2 tygodnie temu.. napisałem do nich maila co jak podesle te 2 rzeczy bez dowodu wpłaty i czekam..
Ale jestem strasznie zdenerwowany a zarazem niecierpliwy więc liczę że tu mi ktoś pomoze

F 0

fejz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rosja
Powiedzieć na przykład co mam zrobić jak nie mam tego dowodu wpłaty.. czy wypłaca czy zabiorą te pieniądze , może ktoś miał podobną sytuację? Może ty jako ktoś od tego expekta jakoś pomożesz i chociaż powiesz czy te pieniądze już są wasze czy mam je szansę odzyskax

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jaki sposób ktoś ma Ci tutaj pomóc?

Też się nad tym zastanawiam.

Czekaj na weryfikacje i tyle. A jeśli chodzi o wyrzucony kupon PSC to nie ma siły żeby tego nie uznali. Wyrzucanie go do śmieci jest normalne jak dzień po nocy.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Powiedzieć na przykład co mam zrobić jak nie mam tego dowodu wpłaty.. czy wypłaca czy zabiorą te pieniądze , może ktoś miał podobną sytuację? Może ty jako ktoś od tego expekta jakoś pomożesz i chociaż powiesz czy te pieniądze już są wasze czy mam je szansę odzyskax
Piszesz w kilku tematach i później nie ogarniasz, a przy okazji robisz bałagan na forum.
Odpisałem Ci w innym temacie, że masz podać swój login na PW to się dowiem jak sprawa wygląda i co masz dosłać.

F 0

fejz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rosja
Piszesz w kilku tematach i później nie ogarniasz, a przy okazji robisz bałagan na forum.
Odpisałem Ci w innym temacie, że masz podać swój login na PW to się dowiem jak sprawa wygląda i co masz dosłać.

Usuń cała resztę bo ten poprzedni w tym dziale to była konkretna głupota ale po tej wygranej tyle problemów mam że już naprawdę szału dostaje .
Już pisałem z babka jakaś napisała że da się zrobić blabla u was na live supporcie. Jutro będę wysyłał wyciąg i moje zdjęcie z dowodem i prawdopodobnie będę miał z tym jakiś problem ale to już tu potem napiszę bo dzisiaj już naprawdę nie mam siły

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam problem! Ostatnio wygrałem troche kaski i zazadalem wypłatę ponad 3 tysięcy złotych
Człowieku, ty jesteś notorycznym kłamczuchem - bo najpierw zamieszczasz pytanie o to jaki wynik zamknie kupon typowany 12 na którym pozostał 1 mecz Watford - Stoke i który to kupon jest zagrany stawką 35zł z AKO 70.78 a zatem z wygraną 2477.3 zł a gdy kupon wszedł wobec wyniku 0-1, to zakładasz wątek o wygranej 4000zł a teraz wciąż o tej samej wygranej piszesz w kolejnym nowym wątku, że to ponad 3k zł.
Owszem, masz problem - ale głównie z samym sobą!