>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Euroliga - ćwierćfinały

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ćwiercifinały w Eurolidze

Final Four i finał Euroligi jest już blisko, w grze zostało tylko 8 drużyn, które zmierzą się w ćwierćfinałach grając w systemie Best of 3, co oznacza że pierwsza drużyna która odniesie 2 zwycięstwa nad konkurentem zagra w Final Four. Spotkania zaplanowano na 3, 5 i 12 kwietnia, ten trzeci termin jest oczywiście potrzebny tylko w przypadku, gdy po dwóch meczach będzie stan remisu 1-1.

Tau Ceramica - Olympiacos Piraeus, Wtorek, 3 kwietnia, 2007
Olympiacos Piraeus - Tau Ceramica, Czwartek, 5 kwietnia, 2007
Tau Ceramica - Olympiacos Piraeus, Czwartek, 12 kwietnia, 2007

CSKA Moskwa - Maccabi Elite Tel Aviv, Wtorek, 3 kwietnia, 2007
Maccabi Elite Tel Aviv - CSKA Moskwa, Czwartek, 5 kwietnia, 2007
CSKA Moskwa - Maccabi Elite Tel Aviv, Czwartek, 12 kwietnia, 2007

Panathinaikos Ateny - MBC Dynamo Moskwa, Wtorek, 3 kwietnia, 2007
MBC Dynamo Moskwa - Panathinaikos Ateny, Czwartek, 5 kwietnia, 2007
Panathinaikos Ateny - MBC Dynamo Moskwa, Czwartek, 12 kwietnia, 2007

Unicaja Malaga - Winterthur F.C. Barcelona, Wtorek, 3 kwietnia, 2007
Winterthur F.C. Barcelona - Unicaja Malaga, Czwartek, 5 kwietnia, 2007
Unicaja Malaga - Winterthur F.C. Barcelona, Czwartek, 12 kwietnia, 2007

Podawajcie swoje typy i analizy, suche typy beda odpowiednio nagradzane ;)
Jak dla mnie to pewnie do Final Four powinny przejsc PAO i Barca- rywale Prokomu w TOP 16. A pozostale 2 pojedynki bardzo ciekawe, choc CSKA jest w takiej formie ze powinna tez wygrac 2:0. W pierwszym pojednku kibicuje Tau i licze ze wygrają ale tam sie wszystko moze zdarzyc.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze szkoda, ze nikt nie pisze nigdzie analiz poza NBA ;/ NCAAB sie skonczylo, analiz nie bylo za wiele, Euroliga teraz największe emocje i tez sie nikomu nie chce nic wyskrobac... Dzisiaj drugie mecze ćwierćfinałowe - moze sie zmobilizujecie...

Wyniki 1. spotkan:

CSKA Moscow 80:58 Maccabi Tel Aviv [CSKA MOSCOW 1-0]

Panathinaikos 80:58 Dynamo Moscow [PANATHINAIKOS 1-0]

Tau Ceramica 84:59 Olympiakos P. [TAU CERAMICA 1-0]

Unicaja 91:75 Winterthur FCB [UNICAJA 1-0]

Poki co, wszystko wygrywali gospodarze ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Ja się zmobilizowałem :jezora: a właściwie to pomagam Ci rozruszać ten dział ;)

Maccabi Tel-Awiw - CSKA Moskwa

Pierwsze spotkanie w Moskwie zakończyło się pewnym zwycięstwem CSKA 80-58. W tym sezonie Euroligi CSKA ma zdecydowanie najsilniejszą ekipę o czym świadczą zarówno wyniki ich spotkań jak i ich wspaniała gra. Choć co prawda są drużyną do ogrania o czym przeświadczyli nam koszykarze Lokomotiwu Rostow pokonujac ich w meczu ligowym to jeśli odpowiednio się skoncentrują potrafią ograć każdą europejską drużynę. Langdon, Savrasenko, Torres, Smodish, Andersen czy wreszcie as jakiego w trudnych momentach wyciąga z rękawa trener Messina -&gt; Papaloukas. CSKA ma wielu wspaniałych zawodników, z których włoski szkoleniowiec potrafił zrobić świetną drużynę, słynącą przede wszystkim z doskonałej gry w obronie o czym przekonali nas w pierwszym meczu dając rzucić Maccabi tylko 58 punktów. Team z Izraela jest mocny na własnym parkiecie jednak przeciwko CSKA na pewno łatwo im o dobry wynik nie będzie. Podsumowując CSKA jest tak mocne, że aktualnie pewnie zmierza do mistrzostwa Euroligi i nawet Maccabi nie będzie dziś w stanie ich powstrzymać. Początek meczu jednak będzie zacięty i obie drużyny zagrają mocno skoncentrowane w obronie jednak później już wszystko potoczy się po myśli CSKA.
Moje typy: 2 - 1,35 Bwin ⛔
mniej niż 37,5 pkt w pierwszej kwarcie - 1,80 Bwin
✅

[ Komentarz dodany przez: Wiślak: 2007-04-05, 14:25 ]
:spokodfhgfh: ???? ????

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam zupełnie inne zdanie...

Maccabi Elite-CSKA Moscow - handicap : 8.5-0 1 1,70 ✅

Moccabi ma ogromna przewage - własne boisko. Widac, że przeciwnikom (z Europy) ciężko się na nim gra. W pierwszym meczu to CSKA było górą i to jak...ale dzis zobaczymy zupełnie inne spotkanie. Myslę, że zupełnie nieskuteczni zawodnicy wreszcie się obudzą i zaczną trafiać za 3, a CSKA po takim pogromie nie musi koniecznie tutaj zrobić kolejnego przedstawienia. Wtedy było inaczej - szalejacy kibice dodający chęci gry, a teraz wejdą i zobaczą kilkatysięcy Izraelczyków tak pragnących zwycięstwa dla swej drużyny. To będzie zupełnie inny mecz.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Myslałem, że mimo wszystko niskie ale jednak zwycięstwo odniesie CSKA. Tym razem jednak siła gry na wlasnej hali Maccabi była bardzo duza i Nikola Vujcic i spółka nie zawiedli swoich kibiców. Obie drużyny zaczęły od uważnej gry w defensywie tak wiec mój typek na under 37,5 w pierwszej kwarcie skuteczny ;)

Dodatkowo wygrały dziś Barcelona z Malagą tam także stan rywalizacji 1-1, a awans do Final Four zapewnily juz sobie Panathinaikos, który ograł pewnie Dynamo Moskwa oraz Tau Ceramica wygrywając po ciekawym meczu z Olympiakosem ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wyniki 2. spotkan:

Dynamo Moscow 67:73 Panathinaikos [PANATHINAIKOS 2-0]

Maccabi Tel Aviv 68:56 CSKA Moscow [1-1]

Olympiakos P. 89:95 Tau Ceramica [TAU CERAMICA 2-0]

Winterthur FCB 80:58 Unicaja [1-1]

No no no... na faworyta nam wyrasta hiszpanskie Tau... Ograc 2-0 Olimpiakos to niezły wyczyn, naprawde pokazali klase. PAO mysle ze moze grac z nimi w finale, ale moskiewskie Dynamo to nie rywal na bardzo wysokim poziomie. Wierze tez w FCB bo ładnie dzisiaj pokazali sie wlasnej publicznosci. Ale racze w F4 z PAO i Tau szans nie mają. Maccabi pokazalo ze CSKA nie jest taka mocna i mozna ich ograc, ba nawet rozgromic... ;) Takze ja typuje jednak FCB i CSKA w decydujacych meczach za tydzien (12 kwietnia), a w F4 stawiam na Tau!

???? ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wyniki 3. spotkan:

CSKA Moscow 92:71 Maccabi Tel Aviv [2-1]

Unicaja 67:64 Winterthur FCB [2-1]

A więc do FINAL FOUR awansowali:

* Panathinaikos Ateny
* Tau Ceramica Victoria
* CSKA Moskwa
* Unicaja Malaga

Ja bede kibicowal Tau, ale PAO i CSKA sa bardzo mocne. Najslabiej wygląda Unicaja, szkoda ze Barca nie awanowala, duzo nie braklo... jednak atut wlasnej hali potrafili wykorzystac gracze z Malagi.

???? ???? ????

Status
Zamknięty.