>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Eurochallange 08/09

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Mecz i rewanż, potem tabele.

(14.10, rewanże 21.10)

Cherkaski Mavpy - Samara
BK Prostejov - KK Zagreb
BC Amak S.P. - Zlatorog
CSU Asesoft - Spartak
U-Mobitelco - EWE Baskets
Svendborg Rabbits - CBC Siroki
Borac Nektar - BC Polytechnica
MBC Nikolaev - D. Bank Skyliners
Energy Invest Rustavi - BC Sumykhimprom
Spartak - Antalya Basket
Aspis Apoel - JA Vichy
CSU Atlassib - Banvit BC
Cedevita Zagreb - SAOS Hyeres
Kormend - EiffelTowers Den Bosch
BC Donetsk - Proteas EKA AEL
Bakken Bears - Liege BC

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czarni - BK Ventspils 1.50 5/10 ✅

Czesto stawiam przeciw polskim druzynom w rozgrywkach pucharowych, tym raczej inaczej bowiem do Slupska zawita przecietny zespol Ventspils. Ta druzyna to oczywiscie legenda kosza na Łotwie, od wielu lat gra w europejskich pucharach, mnostwo swetnych gracyz gralo w tym zespole. Wiekszosc pochwal to jednak czas przeszly i nie jest to wina aktualnych zaowdnikow. Po prostu Ventspils stracil praktycznie cala swoja wartosc, co roku najlepsi odchodza a dzis pozyytwne zdanie mam jedynie o Umbrasko i Zakisie. Pierwszy mecz u siebie z belgijska druzyna Liege i wynik 54:73 !!! To pokazuje jaka jest obecnie sila BKV. Nikt nie zdobyl nawet 10 punktow na wlasnym parkiecie, do tegho 21 strat, 6 asyst. Statystyki praktycznie pod kazdym wzgledem marne. Czarnych stac na dobre mecze, szczegolnie we wlasnej hali. Specyficzne miejsce, doping kibicow. Pojawil sie w zespole Bakic, caly czas dobrze graja Amerykanie (Straight, Howell, Bennett, Ingram). Jesly dodamy Leonczyka, CEsnauskisa, Kedzo i Sroke to przyszlosc Czarnych nie rysuje sie w czarnych barwach, wrecz przeciwnie. Powinni wciagnac przecietniakow z Lotwy bez duzych problemow.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Liege - Czarni Slupsk 1.40 4/10 ✅

Nie mam wielkiego przekonania do Belgów chociaz graja naprawde dobrze. W Czarnych klopoty, podczas gdy Romanski pierniczy kompletne bzdury na lamach GW zespol przechodzi jakis dziwny kryzys. Czarnoskorzy gracze graja do siebie, innych maja w dupie, szczegolnie Polakow, Sroka ma dziś w ogole nie grac, ponadto trenerem Okornem intereuja sie kluby z Adriatyku. Problemy zdrowotne ma rowniez Howell (nie wiem czy zagra, byc moze tak). Wszystko to nie wyglada dobrze, Liege wygrali wyjazd w Hiszpanii, soldiny mocny zespół. Slupsk również ostatni mecz ligowy bardzo słaby. Liege przegrali ale z Charleroi.

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może ktoś wie dlaczego w meczu BC Kyiv-EWE Baskets Oldenburg jest takie wysoki kurs na Kyiv 3,5 ? W normalnych okolicznościach kursy powinny być odwrotnie ustawione:-?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Spotkanie: Eurochallenge, koszykówka meżczyźni: EWE Baskets Oldenburg - La Fortezza Bologna
Typ: (handi -3,5), wygra 2

Witam! Jestem nowy na forum i zamierzam włączyć się czynnie w działalność forum. Mam nadzieję, ze mój pierwszy typ będzie udany. Dzisiejszego dnia wpadło mi w oko spotkanie rozgrywane w ramach turnieju Eurochallenge - koszykówki mężczyzn, pomiędzy Oldenburgiem a Virtusem Bologna. Gospodarze to lider niemieckiej ligi, natomiast goście zajmują obecnie 3 miejsce w lidze włoskiej. Dlaczego zdecydowałem się na ten mecz i to na zwycięstwo gości z handi?? Już odpowiadam: Oldenburg zajmuje obecnie w tym turnieju 3 pozycje w swojej grupie z bilansem 1 - 3 (1 wygrana), co ciekawe wygraną odnieśli właśnie z zespołem włoskim i to we Włoszech wygrywając 92-91. Śledziłem poczynania niemieckiego zespołu w kolejnych meczach i śmiem twierdzić, że grają oni tragicznie jak na lidera swojej ligi. Ostatnie swoje spotkanie w ramach Eurochallenge rozgrywali w Kijowie, z bardzo osłabionym zespołem z Ukrainy ( brakowało Ukraińcom 6 podstawowych graczy) i przegrali je aż 10 punktami. Skuteczność rzutów Niemców wachała się w granicach 30 % czyli była żałosna. W tym samym czasie Bologna pokonała Galatasaray 93-77 na swoim terenie. Przypuszczam, że Włosi będą chcieli zmazać plame porażki na swoim terenie sprzed kilku tygodni i tym razem pokonają Niemców na ich własnym podwórku i to więcej niż tylko 4 punktami.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Final Four

(24.04)

Cholet Basket - BC Triumph
Virtus Bologna - Proteas EKA AEL

Status