>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

EuroBasket 2011 - mężczyźni

Status
Zamknięty.
baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?

oficjalna strona:
http://eurobasket2011.com

Mistrzostwa Europy w Koszykówce Mężczyzn 2011 (oficjalna nazwa z ang. EuroBasket 2011) – 37. finały mistrzostw Europy w koszykówce mężczyzn, które odbędą się w 2011 roku w 6 miastach Litwy. Weźmie w nich udział 16 krajowych reprezentacji. Turniej zostanie rozegrany pod patronatem FIBA, a jego głównym organizatorem będzie Litewski Związek Koszykówki. Mistrzostwa Europy w Koszykówce mężczyzn po raz drugi w historii zostaną rozegrane na Litwie. Wcześniejsze zawody miały miejsce w 1939 roku.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Europy_w_Koszykówce_Mężczyzn_2011

http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2011

pinnacle:

Will Spain win?
Yes 2.070
1.800

Will Lithuania Win?
Yes 5.140
No 1.185

składy:
http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2011_squads

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Belgia
http://www.enbiej.pl/2011/08/26/zapowiedz-eurobasketu-2011-belgia/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Bułgaria
http://www.enbiej.pl/2011/08/18/zapowiedz-eurobasketu-2011-bulgaria/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Chorwacja
http://www.enbiej.pl/2011/08/24/zapowiedz-eurobasketu-2011-chorwacja/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 –Czarnogóra
http://www.enbiej.pl/2011/08/29/zapowiedz-eurobasketu-2011-czarnogora/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Francja
http://www.enbiej.pl/2011/08/29/zapowiedz-eurobasketu-2011-francja/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Izrael
http://www.enbiej.pl/2011/08/25/zapowiedz-eurobasketu-2011-izrael/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Łotwa
http://www.enbiej.pl/2011/08/26/zapowiedz-eurobasketu-2011-lotwa/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Niemcy
http://www.enbiej.pl/2011/08/19/zapowiedz-eurobasketu-2011-niemcy/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Polska
http://www.enbiej.pl/2011/08/22/zapowiedz-eurobasketu-2011-polska/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Rosja
http://www.enbiej.pl/2011/08/25/zapowiedz-eurobasketu-2011-rosja/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Serbia
http://www.enbiej.pl/2011/08/17/zapowiedz-eurobasketu-2011-serbia/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Słowenia
http://www.enbiej.pl/2011/08/16/zapowiedz-eurobasketu-2011-slowenia/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Ukraina
http://www.enbiej.pl/2011/08/24/zapowiedz-eurobasketu-2011-ukraina/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Wielka Brytania
http://www.enbiej.pl/2011/08/29/zapowiedz-eurobasketu-2011-wielka-brytania/

Zapowiedź Eurobasketu 2011 – Włochy
http://www.enbiej.pl/2011/08/17/zapowiedz-eurobasketu-2011-wlochy/

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sunday +1 Punkty
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie sprawa jest prosta.Hiszpania wygra na 80%, minimum.
Ibaka +Pau+Marc to jest siła niesamowita.obwód też świetny.nie widę szansy zeby hiszpanie tego nie wygrali.
kurs długoterminowy kuszący polecam.

money 52

money

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wg mnie sprawa jest prosta.Hiszpania wygra na 80%, minimum.
Ibaka +Pau+Marc to jest siła niesamowita.obwód też świetny.nie widę szansy zeby hiszpanie tego nie wygrali.
kurs długoterminowy kuszący polecam.

uwaga na Litwe,to samo bylo z Turcją jak grali u siebie a MŚ..No co tutaj duzo pisac licze na dobry wystep Polakow i dobre plony w moim wykonaniu $$;)orientuje sie ktos czy TVP sport bedzie transmitowal te mecze?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
uwaga na Litwe,to samo bylo z Turcją jak grali u siebie a MŚ..No co tutaj duzo pisac licze na dobry wystep Polakow i dobre plony w moim wykonaniu $$;)orientuje sie ktos czy TVP sport bedzie transmitowal te mecze?
Uwaga na Litwę to nie tylko z racji bycia gospodarzem, ale przecież Litwini od zawsze są groźni - basket to ich sport narodowy. Choć ostatnie 2-3 lata nie są w ich wykonaniu najlepsze.
A TVP Sport wg mnie będzie pokazywać całą imprezę - podobnie jak tureckie m.św.
Polsce za dużych szans nie daję. Szkoda, że nie będzie Lampego. Z taką formą to ogromna strata. Polsce szans na awans z grupy nie daję. Skład jest odmłodzony. I jedyne czego bym chciał jako kibic to dużo walki i zaciętych spotkań, a nie pogromów ;) Chłopaki nie mają nic do stracenia, a tylko do zyskania.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ważne, żeby było bez gadania kogo nie ma, a kto jest, bo to wiadomo, że jest o kant dupy. Ważne, żeby chłopaki w przeciwieństwie do dziewczyn chcieli grać i walczyć i ważne, żeby trener w przeciwieństwie do kołcza Darka nie szalał tak i nie próbował żadnych super ekstra rozwiązań typu 7 zmian w 7 minut.

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Jak donosi &quot;Przegląd Sportowy&quot;, Marcin Gortat nie zagra w reprezentacji Polski podczas mistrzostw Europy na Litwie w 2011 roku. PZKosz nie był w stanie zapewnić koszykarzowi Phoenix Suns ubezpieczenia wartego dwa miliony euro.

Aby Gortat mógł uczestniczyć w sierpniowych przygotowaniach kadry oraz zagrać we wrześniu w mistrzostwach Europy na Litwie, związek musiał wykupić polisę, jaką w Europie ma tylko dwóch zawodników - Andrea Bargnani z Włoch (zarabiający 10 mln dol. rocznie w NBA) oraz Pau Gasol z Hiszpanii (18 mln). Takie ubezpieczenie kosztuje aż dwa miliony euro, nawet Dirkowi Nowitzkiemu niemiecka federacja nie była w stanie zapewnić tak drogiej asekuracji - czytamy w &quot;Przeglądzie Sportowym&quot;.

Polski Związek Koszykówki na wydatki związane z grą Gortata w ME ma odłożony ponad milion złotych. Koszykarz dostał propozycję ubezpieczenia korzystniejszego, niż większość zawodników NBA mających zagrać na Litwie, ale agent Polaka Guy Zucker nie akceptuje oferty, która nie zapewnia pokrycia całości kontraktu w wypadku rozwiązania umowy przez klub w trakcie kontuzji.

A dwa miliony euro to kwota, której PZKosz nie jest po prostu w stanie wydać na występ podczas EuroBasketu jednego zawodnika.

777 +1 Punkty (+)
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Też dziś przeczytałem ten artykuł. Cóż - jeśli się to potwierdzi - to Polska będzie pozbawiona 2 najlepszych zawodników - Lampe i teraz Gortat. Przy tak mocnej grupie awans wydaje się być w tym momencie bliski zeru. Ciekaw jestem tylko czy to gra na wyczekanie przez agenta czy już niestety decyzja w 100% podjęta.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sama strata Macka jest juz ogromna i chyba nikt nikogo nie przekona, ze to jest gracz obecnie nie do zastapienia. Brak Marcina oznacza koniec szans na cokolwiek. Pipan tego nie pouklada bo po 1 nie potrafi a po 2 nie ma kim tego zrobic. Dylewicz chyba odmowil takze na 4-5 mamy dramata. Trzeba siagnac po mlodych + roznego rodzaju Hrycaniuki. Nie ma szans. Poczatek wydawal sie optymistyczny, Gortat brak Muliego a teraz wszystko sie sypie. Zreszta nawet z Lampe i Gortatem i tak by nic z tego nie wyszlo ale moze te 10% by bylo na sukces. Oni przeciez z piatka taka + Kelati Koszarek nie potrafili ograc Portugalii.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Sprawa Polaków mnie nie interesuje bo już sam fartowny awans trzeba nazwać mega sukcesem.Pojadą chłopaki nabiorą mnóstwo doświadczenia i może byc tylko lepiej.Tym bardziej że mamy duże zaplecze w młodzikach wiec wierze że będzie dobrze.Dzisiaj bardzo ważny mecz hiszpanów z litwinami któy pokaże nam czy tak naprawde hiszpanie są poza zasiegiem na te mistrzostwa.Ja osobiście stawiam litwinów z własnym zapleczem kibiców i jakze silkną kadrą wyżej od hiszpanów.A dalej to już nic nie wiadomo...mocna Rosja,młode wilki z Serbii i zawsze grozna choć jak narazie grajaca tragiczne sparingi Turcja.Mistrzostwa bedą bardzo ciekawe... ja kibicuje Litwie.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
Witam Panie i Panów, czas już nakręcać się na ME 2011, solidne przetarcie przed Euroligowym sezonem, miejmy nadzieje że obfitujące w emocje no i oczywiście zyski.

Grupa A : Wielka Brytania, Polska, Litwa, Turcja, Hiszpania, zespół z kwalifikacji.

Najsilniejsza grupa. Aktualny mistrz Europy, czyli Hiszpania, to murowany faworyt. Jednak niekoniecznie dla mnie. Choć jest to może trochę wbrew logice gdyż Hiszpanie z pewnością będą chcieli zrewanżować się za kiepski wynik na ubiegłorocznych MŚ, a presja u nich w kraju będzie duża…Skład naszpikowany gwiazdami, niektórzy zastanawiają się o 2 i 3 miejsce bo w ogóle nie biora pod uwagę innego miejsca dla Hiszpanii niż 1. Wstrzymałbym się z tymi osądami, na pewno bardzo dobrym ruchem jest pozostawienie na stanowisku głównego trenera Sergio Scariolo, jest to gość który może śmiało poprowadzić Hiszpanię do zwycięstwa, gdyż z pewnością wyciągnie wnioski z ubiegłorocznej porażki z Serbią, lecz…no właśnie, jest tyle wyrównanych ekip, czy można zatem stawiać Hiszpanię jako jedynego i bezdyskusyjnego faworyta tychże Mistrzostw? Chyba nie, gdyż wartość Hiszpanii mogą bardzo mocno podważyć już jej grupowi rywale…

A mowa tu oczywiście o vice-mistrzach świata Turkach i gospodarzach, brązowych medalistach MŚ Litwinach. W reprezentacji Turcji nie ma większych zmian od czasu ostatnich MŚ, poza oczywiście zmianą na stanowisku trenera gdzie Orhun Ene zastąpił bardzo uznanego Bogdana Tanjevica, i właśnie to jest ten znak zapytania, jak tak młody trener poradzi sobie z poukładaniem zespołu szykowanego na finał? „Grającym” trenerem Turków jest Hidayet Turkoglu, lecz czy będzie on w lepszej dyspozycji niż na ostatnich MŚ, gdzie dysponował kiepską formą rzutową i wyraźnie miał problemy z aklimatyzacją w drużynie? Do reprezentacji Litwy wraca jeden z najbardziej charakternych, zadziornych i zdecydowanie jeden z najlepszych koszykarzy na świecie – Sarunas Jasikevicius. Czy będzie on tylko charyzmatycznym mentorem dla całego zespołu, czy też jeszcze raz weźmie ciężar prowadzenia reprezentacji na swoich barkach – od tego w jaki sposób zostanie wykorzystany jego powrót zależy wiele. I proszę nie mówić mi, że ma on 35 lat, że jego gra w Fenerbache to już nie to samo. Saras doskonale zdaje sobie sprawę że to już jego ostatnia szansa żeby zrobić z reprezentacją coś wielkiego.
Życze naszym koszykarzom, już z orzełkiem na piersi, jak najlepiej, lecz z podejściem „nie ma Gortata nie ma kadry”…darujmy sobie ten cyrk, a zwłaszcza pan Koszarek, gadając takie bzdety. Wstyd !
Wielka Brytania raczej bez szans w starciu z trzema faworytami.

Przewidywany układ:

1. Litwa
2. Hiszpania
3. Turcja
4. Wielka Brytania
5. Polska
6. Zespół z kwalifikacji

Grupa B: Francja, Niemcy, Łotwa, Serbia, Włochy, Izrael.

Moja ulubiona. Jeśli jest ktoś kto z góry przewiduje jak ułoży się ta grupa niech napisze. Bo ja nie mam zielonego pojęcia, mimo że trenerzy wszystkich ekip (prócz Łotwy) podali już oficjalne rostery.
Zacznę od Francuzów, w szeregach których będzie m.in. Tony Parker, Nicholas Batum, Boris Diaw, Ronny Turiaf, Joakim Noah. Bardzo silny starting Line-up, w tym temacie Francuzi mogą śmiało konkurować z Hiszpanią. Lecz jak to często w ekipie Francji było, gdzieś pojawiał się problem motywacji, skupienia, na indywidualnych animozjach i nieporozumieniach kończąc. Ekipa która może roznieść rundę grupową żeby odpaść w następnej grupie mając najwyższe rozstawienie. No i jeszcze kiepska ławka. Zobaczymy co wymyśli na to wszystko młody i perspektywiczny coach Vincent Collet.

Dalej Niemcy. Oczywiście Dirk Nowitzki i Dirk Bauermann. To jest ten tandem. Oni potrafili wygrać dla Niemców vice-mistrzostwo Europy w 2005 r. Teraz mają do pomocy Chrisa Kamana. Do tego starzy wyjadacze Jagla i Hamman, no i europejski Eddie House czyli Heiko Schaffartzik. Dirk jest głodny poważnego sukcesu swojej reprezentacji. Gdyby doprowadził Niemcy na szczyt Eurobasketu na pewno byłby najpopularniejszym sportowcem w swoim kraju. Czy mu się to uda? Wsparcie ma chyba nawet lepsze niż 6 lat temu.

Serbia. Serbia. Srbija. Kosarka. Dusan Ivkovic, Teodosic, Rasic, Velickovic, Krstic, Tripkovic, Keselj, Bjelica, Maqrkovic, Macvan, Savanovic, Tepic, Perovic. Wiem wiem. Napisałem że to Hiszpanie miażdżą kadrowo. Ale czy mają równiejszy skład niż Serbowie? NA PEWNO NIE ! A jeśli ktoś uważa inaczej zapraszam do dyskusji. Murowany faworyt, obok Hiszpanii. Zespół który tegoroczne ME traktuje jako najpoważniejsze przetarcie przed IO 2012. Przypominam że Ivkovic obiecał że Igrzyska wygra, więc wypadałoby uspokoić swoich kibiców i działaczy wygrywając ME 2011. I takie właśnie jest podejście w Serbii. Tam ludzie chcą zwycięstw. A jeśli się nie uda chcą walki. Nawet na krzesła w towarzyskim meczu. Ale walki. I to jest cecha Serbów która czyni z nich chyba najgroźniejszą obok Hiszpanii drużynę tegorocznych ME.

Włochy czyli Gallinari, Belinelli, Bargani, genialny stratego Pianigiani, rzuty za 3 z każdej części boiska którymi zdobyli – uwaga przypominam – vice mistrzostwo Olimpijskie w 2004. Teraz wracają żeby przypomnieć Włochom że też mają dobrych koszykarzy. Lecz raczej nie dadzą rady. Nie w tym układzie. A poza tym na plecach mają zespół który może być czarnym koniec tej grupy, no i wogle chce zobaczyć mecz NiemcyIzrael, bo jestem typem gościa który lubi podteksty polityczne i historyczne w sporcie i już. A Izrael może sprawić miłą niespodziankę. Na papierze Halperin, Eliyaho, Casspi, Blu, Green, Pnini i Burstein wyglądają całkiem całkiem.

Przewidywany układ :

1. Serbia
2. Francja
3. Niemcy
4. Izrael
5. Włochy
6. Łotwa

Grupa C : Grecja, Chorwacja, Macedonia, Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina, zespół z kwalifikacji.

Cóż. Jeśli mamy być szczerzy no to z grupy wychodzi rzecz jasna Grecja i Chorwacja. Później raczej Bośnia i Hercegowina. Jak dla mnie najmniej ciekawa grupa tak na pierwszy rzut oka, bo na drugi zobaczyłem że wszystkie ekipy są z Bałkanów, a każdy szanujący się kibic Koszykówki dobrze wie co to oznacza… ???? Grecja to zawsze groźna ekipa, choć siła rażenia z kazdą większą imprezą maleje i chyba czas na jakieś zmiany w tejże reprezentacji. Póki co stanęło na tym że nie zobaczymy Spanoulisa, Vasilopulosa, Papaloukasa, Sofo. Ale sił na taką grupę jak ta powinno im w zupełności starczyć. Może akurat dobrym występem na ME trener Ilias Zouros zapoczątkuje odmładzanie reprezentacji?

Dalej Chorwacja. Wg mnie tej reprezentacji zawsze brakowało jaj, a potencjał jest ogromny. Wystarczy spojrzeć na skład. Popovic, Tomas, Andric, Tomic. Europejska czołówka. Drugie miejsce będzie na pewno. Ale z Grekami raczej nie daje im szans. Chce zobaczyć ich w akcji, żeby zobaczyć czy wreszcie stać ich na równą walkę z najlepszymi.

Dalej Bośnia i Hercegowina, z rodowitym Bośniakiem Domercantem, Teletovicem i Bajramovicem.

Przewidywany układ :

1. Grecja
2. Chorwacja
3. Bośnia i Hercegowina
4. Czarnogóra
5. Macedonia
6. Zespół z kwalifikacji

Grupa D: Belgia, Bułgaria, Rosja, Ukraina, Słowenia, Gruzja.

Ode mnie na ten temat jest tylko tyle. SBORNA WPIERIOD ! Moja ulubiona od lat reprezentacja jest moim faworytem i nie piszę na temat tej grupy bo będę stronniczy, a o to były już ciężkie zarzuty pod moim adresem, więc pole do popisu zostawiam innym ekspertom z branży ????

djgregor +2 Punkty
N 0

napolleonb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
worldwide
Przewidywany układ : 1. Serbia 2. Francja 3. Niemcy 4. Izrael 5. Włochy 6. Łotwa

Nie lekceważyłbym tak Włochów. Galinari, Bargniani, Belinelii robią wrażenie - na pewno typuje ich zdecydowanie przed Izraelem. Z kolei Niemcy są znani z tego,że mają bardzo nierówną formę, podejrzewam,że mogą miec problemy w tej grupie..

Typuję układ :
1.Rosja
2.Słowenia - Kostuch , podejrzewał ,że to właśnie Słowenia jest Twoim faworytem ;p
3.Bułgaria - pokazali w meczach towarzyskich ,że mogą być groźni
4.Gruzja
5.Ukraina
6.Belgia

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
Typuję układ :
1.Rosja
2.Słowenia - Kostuch , podejrzewał ,że to właśnie Słowenia jest Twoim faworytem ;p
3.Bułgaria - pokazali w meczach towarzyskich ,że mogą być groźni
4.Gruzja
5.Ukraina
6.Belgia

Jak dla mnie bardzo dobry układ, bo kibicuje Rosji z całych sił. No dobra ale nie odzywam się już w tym temacie ????

co do Włochów. To nie jestem przekonany. I moim zdaniem Izrael na spokojnie jest w stanie ich ograc mimo obecności Barganiego, Gallinariego czy Belinneliego.

hama 11

hama

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
No cóż szkoda, że kasa pozbawiła nas Gortata.
To nie tylko strata (moim skromnym zdaniem) +/- 30% siły naszej reprezentacji ???? ale pamiętajmy, że dzięki jego występom robiło się głośno o Polskim baskecie i sporo osób zaczynało oglądać takie imprezy co nakręcało reklamodawców i cały ten marketing który rozwijałby pewnie basket w dłuższej perspektywie, a tak będziemy raczkować i cieszyć się jak wygramy jedno spotkanie znowu ???? .
Co do samego eurobasketu to też już czekam bo to moja jedna z ulubionych imprez, natomiast jak wspomniałem nie wróżę nam sukcesu... niestety, ale kto wie może mile nas zaskoczą chłopaki.
Natomiast moje typy to oczywiście wygrana Hiszpanów w turnieju, zdecydowanie najlepiej prezentująca się drużyna, co do reszty będziemy rozmawiać bliżej 31 sierpnia jak turniej będzie startował.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jak Turcja wyjdzie z naszej grupy to będzie naprawde spore osiągniecie.Zespół prezentuje sie jak narazie katastrofalnie.Nie ma zgrania,jakikolwiek pomysł na gre to jak narazie nieosiągalny cel tej ekipy.same indywidualne szarpane akcje,nie ma tej żelaznej strefy jak pod wodza Tanjevica.Turcja nie wyjdzie z tej grupy.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
Jak Turcja wyjdzie z naszej grupy to będzie naprawde spore osiągniecie.Zespół prezentuje sie jak narazie katastrofalnie.Nie ma zgrania,jakikolwiek pomysł na gre to jak narazie nieosiągalny cel tej ekipy.same indywidualne szarpane akcje,nie ma tej żelaznej strefy jak pod wodza Tanjevica.Turcja nie wyjdzie z tej grupy.

jestem trochę innego zdania. Turcy olali te mecze. Po prostu. Kiedy chcieli pobronić to Niemcy byli dziś bezsilni. Potem im się zwyczajnie odechciało.

To ogólnie przyjęta prawda i można sobie poczytać nawet fora, że turcy w spotkaniach sparringowych
po prostu grają sobie &quot;na luzie&quot;, a dopiero w prawdziwych rozgrywkach o punkty walczą i dają z siebie
wszystko - taka mentalność.
Baqu

777 +1 Punkty (+)
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
nie rozumiem takiego rozumowania?jak olali?czy nie widzisz że hedo czy ersan graja jak dwie wołowe dupy?przeciez oni nie sa nawet w 2% w formie w jaiej powinni byc..kto to jest preldzic?przecież ich koszykówka w tym momencie wyglada gorzej niż polska reprezentacja

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Sparingi nigdy nie mogą być odzwierciedleniem tego co będzie dana repra grała i tak naprawdę finały pokażą w jakiej dyspozycji są Turcy, a nie sparingi.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
nie rozumiem takiego rozumowania?jak olali?czy nie widzisz że hedo czy ersan graja jak dwie wołowe dupy?przeciez oni nie sa nawet w 2% w formie w jaiej powinni byc..kto to jest preldzic?przecież ich koszykówka w tym momencie wyglada gorzej niż polska reprezentacja

uwierz mi, że pierwszy mecz Turków na tym turnieju rozwieje Twoje wątpliwosci. Ręczę za to.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Radze zobaczyc co Hedo wyprawial w meczach z Atlanta. Wielu graczy w tej kadrze jest bez formy ale po czesci racje maja ci ktorzy pisza, ze to na imprezie to bedzie inaczej wygladac. Oni towarzyskie traktuja az za luzno.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowo Podgórne
Radze zobaczyc co Hedo wyprawial w meczach z Atlanta. Wielu graczy w tej kadrze jest bez formy ale po czesci racje maja ci ktorzy pisza, ze to na imprezie to bedzie inaczej wygladac. Oni towarzyskie traktuja az za luzno.

widziałem, jeden z twórców niechlubnego rekordu 2/23 za 3.

Ale wierzcie mi, Turcy jeszcze pokażą że sparingi to sparingi a Mistrzostwa to Mistrzostwa.

Poza tym. Oglądałem przedwczoraj na TV Koper :cool: mecz Słowenia - Hiszpania i Boza Malijkovic powołał do kadry Słowenii samych dobrych znajomych - trzon zespołu stanowią Dragic, Lakovic, Jagodnik, Erazem Lorbek, Samo Udrih, Ozbolt i Slokar.

Status
Zamknięty.