Cześć,
Ja na razie wymyśliłem dwie propozycje - jeden kupon na jutrzejsze spotkania eliminacyjne i wygląda on dość dobrze bo można podwoić zainwestowaną kwotę przy dobrym ułożeniu spotkań.
Hiszpania - Czechy | Czechy +2, +2.5 - 1,47
Chyba najciekawsze spotkanie jutrzejszego wieczoru a i typ w miarę ciekawy można znaleźć.Kurs na samo zwycięstwo Mistrzów Świata bardzo niski i moim zdaniem niewarty ryzyka także postanowiłem wybrać w miarę bezpieczną opcję na dodatnie bramki u Czechów.Nie dziwi, że gospodarze są faworytami bo generalnie grają cały czas na stałym poziomie i ciężko zarzucić im słabsze spotkania [ po za Portugalią ] i wygrywają mecze zgodnie z planem, ale nie widać jakby takiego głodu goli, przekonywujących wygranych.Mam na myśli taki tryb oszczędzania energii kiedy to włączają to nie starają się budować aż z taką intensywnością akcji ofensywnych.Może świadczyć o tym mecz z Kolumbią czy nawet mecz ze Szkocją.Zdecydowanie widać, że nie zależy im na wygranej aż 4:0 czy 5:0 i sądzę, że jutro będzie podobnie, a to też dlatego, że nie grają z byle kim.Słowa z ''byle kim'' kiedyś miały większy wydźwięk bo Czesi byli znaczą, bardzo istotną reprezentacją na Kontynencie.Dziś jest trochę inaczej bo odeszły gwiazdy tej drużyny i drużyna opiera się na kilku zawodnikach ze starej ekipy - Cech, Rosicky czy Stajner bądź Plasil, ale jest też kilku nowych graczy jak - Pudil, Sivok czy Kadlec, którzy mają kilka występów w kadrze, ale na ich korzyść działa to, że grają cały czas w swoich klubach.Martwiłem się, że będzie znacznie więcej graczy, których sparaliżuje mecz z Hiszpanami, ale widzę, że skład jaki jest awizowany jest silny jak na obecny stan kadry Naszych sąsiadów.Rzecz jasna, że Espana wyjdzie równie silnym zestawienie, ale uważam, że starcie najlepszych drużyn w grupie I nie będzie jednostronnym widowiskiem i sądzę, że nawet jeśli Czesi polegną to nie będzie to wysoki wynik a co za tym idzie to bardzo bezpieczną opcją jest zakład jaki proponuję wyżej, a i kurs mi odpowiada.
Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, Capdevila - Xavi, Busquets, Xabi Alonso, Iniesta - Torres, Villa.
Čech - Pospěch, Sivok, Hubník, M. Kadlec - Hübschman, Polák - Plašil, Rosický, Pudil - Baroš.
Austria - Belgia | Austria lub remis - 1,38
Razem z powyższym zdarzeniem ten typ komponuję nam dobrego dubla.Uważam, że warto zagrać na to, że Austriacy nie przegrają tego spotkania na swoim terenie co pozwoli im jeszcze przynajmniej na myślenie o barażach.Jest to spotkanie rewanżowe bo w pierwszym meczu tych drużyn padł remis 4:4 i sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie.Jeśli chodzi o samych Austriaków to nie lubię takich zespołów bo zawsze kojarzą one mi się tylko z taką duża solidnością, rzadko z grą fajną i z zawodnikami, którzy by się wyróżniali.To, że tego nie lubię to nie znaczy, że nie jest skuteczne.Na razie zgromadzili 7 punktów pokonując Azerbejdżan oraz Kazachstan i właśnie remisując z Belgią.Jutro jeśli wygrają z Belgią to z całkiem dobrym dorobkiem punktowym ustawią się na spotkania z Turcją oraz Niemcami.Belgów widziałem w meczu z Finami, którzy nie postawili dość wygórowanych warunków i generalnie przypadkiem zremisowali mecz bo Belgowie mieli znacznie więcej sytuacji.Młody zespół, który gra w kratkę i z mocniejszymi rywalami jest im na prawdę ciężko.Patrz mecze z Turcją czy Niemcami.Podoba się to, że już gra Hasard, Lukaku, Company, Dembelle, Witsel czy Defour, ale nie sądzą aby jutro wygrali spotkanie z Austrią.Harnik wprost mówi, że zależy im na drugim miejscu w grupie także jutro będą starali się do tego przybliżyć i ja uważam, że tak się stanie.Już ponad 41 tysięcy biletów sprzedanych na to spotkanie w Wiedniu.Całkiem dobry kurs na zdarzenie jakie podałem także do dubla w sam raz.
Hiszpania -
Czechy |
Czechy +2, +2.5 - 1,47
Austria -
Belgia |
Austria lub remis - 1,38
AKO : 2.03 | Bet365
Na początek za stówę taki dubel, nic ciekawego na razie nie ma Expekt,ale może później pokuszę się o inne typ, o inne mecze i zdarzenia, na razie to co podałem to moim zdaniem wygląda bardzo interesująco.
I to daje - 2,17 | bet24
W sumie chyba skuszę się zagrać oba
kupony bo fajnie wygląda to u oby dwóch bukmacherów także czemu nie.