Temat jest do mojej dyspozycji moge zapisywac swoje kroki w bet365, bede grał na zakład over 0.5 w piłce nożnej zarówno live jak i przed spotkaniem.
Gram cały cały czas vabanq, zaczynamy od 100 zl chce osiągnąć 1000.
Rozumiem eksperyment, ale takie granie to tragedia. Zbyt czesto padają bezbramkowe remisy. Zdarzają się nawet Barcelonie.
Zycze jak najlepiej ale wiem jak to sie skonczy.
haftus nie komentuj takiego grania jak sam nigdy tak nie grałeś . Tu rządzi sie przypadek . Sam tak gram i zdecydowanie polecam tą taktykę. Wygram 10 kuponów po czym jeden przegram i tak mam spory zysk.
Ps.Nie graj na over 0.5 bramki ligi greckiej.
ja tak gram i czasem zadarzyły sie naprawde dobre tygodnie bez porażki,
kolega ma racje grecja i szkocja to nienajlepszy pomysł dla takiej metody,
kolejnym razem bedzie lepiej,
pozdro!
Będę śledził Twój temat. Sam zacząłem grać podobnie ale wczoraj wtopiłem już na 2 kuponie(przez Arsenal). Wydaje mi się, że tutaj kluczem do sukcesu jest dogłębna analiza wybranych meczy oraz unikanie underowych lig.
Wyobraźmy sobie inaczej, od razu pisze ze nie gram za prawdziwe pieniadze ale dostajemy sume 500 pln skądkolwiek ???? i gramy w trakcie meczu najlepiej najpozniej tak 15' lub 20' , jest kurs około 1.10 tak 5 razy za całość i mamy kwotę 800 pln jesteśmy 300 pln do przodu i koniec czekamy na kolejjny miesiąc. Pomysł może i głupiutki ale sprawdzimy ????
Bet365 nie jest odpowiedni do tego typu gry. Na betfair w 10-20 minucie meczu można zgarnąć (zależy od spotkania) kurs nawet i 1,15~. Sam gram tym sposobem właśnie na betfair, tyle, że przeważnie stawiam przed meczem, wtedy kurs oscyluje w granicach 1.08-1.10. Pozdrawiam.
haftus nie komentuj takiego grania jak sam nigdy tak nie grałeś . Tu rządzi sie przypadek . Sam tak gram i zdecydowanie polecam tą taktykę. Wygram 10 kuponów po czym jeden przegram i tak mam spory zysk.
Ps.Nie graj na over 0.5 bramki ligi greckiej.
ja chłopaki nie jestem zarejstrowany na betfair a jak daje sobie pokaż cały rynek przy jakimś meczu to nie ma poywzej 0.5 zaczyna się od powyzej 1.5 ???? , jesli mozecie to naprowadzcie mnie w jaki sposób jesli tam są wyzsze kursy to nie ma co zwlekać !
Wchodzisz w rynek "dokładny wynik" i zaznaczasz różowe pole przy wyniku 0:0. Jest to zakład, że nie będzie wyniku 0:0, czyli dokładnie to samo co over 0,5 gola.