Czy dozwolone jest korzystanie i posiadanie na jednym Ip 2 kont,zalozylem konto na siebie,i chcialbym zalozyc na swoją zone.Czy gamebookers nie zablokuje mi tych obu kont?I czy bede mogl korzystac z promocji gamebokers na obu kontach?
3.4. Każda osoba upoważniona jest do otwarcia tylko jednego (1) konta w Gamebookers. Gamebookers zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta osoby, która założyła w swoim imieniu więcej niż jedno konto. W przypadku, gdy Gamebookers ma podstawy by sądzić, że kilka kont zostało otwartych z zamiarem wyłudzenia pieniędzy od spółki, Gamebookers zastrzega sobie prawo do anulowania transakcji związanych z tą próbą.
a ja z bratem mamy konta na gamebookers i nam nic nie zrobili, skorzystalismy z promocji i sie troche zarobilo. Ryzyko zawsze jest a decyzja nalezy do ciebie :]
Dokładnie, screen dowodu osobistego powinien załatwi sprawę. tylko na drugim koncie bym nie zabierał żadnych bonusów, poprostu grac na czysto za własne.
Z tego co kiedyś rozmawialem to jeżeli będą dwa osobne dowody Osobiste nie będzie żadnego problemu ???? ale jeszcze jest Support na którym można się skonsultować
ja mam dwa konta . sa na dwie osoby zalozone przaz to samo ip.jedno jest wcale nieuzywane a na drugim z 500zl.i co teraz zrobic?odwazyc sie i pisac do suportu ?chce aby tamto skasowali
a to z 500 zostawili.da sie cos zrobic? help me
Znam osobę co ma chyba 3-4 konta na GB, w ich regulaminie pisze że niby 1 osoba=1 konto ale wcale nie prawda. Wiem że wypłacał chyba z wszystkich. Konta różniły jedynie loginami
M.... 1
M.....2
M.....3
M.....4
Pamiętaj support w GB należy do najlepszych w świecie i nie ma z nimi praktycznie nigdy problemów, ale jak chcesz otrzymać miłego maila zwrotnego to pisz, ale wg mnie to strata czasu, lepiej wypłać i ciesz się :jupi: