>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

duże stawki , poważne granie

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witajcie , gram za prawdziwe pieniądze , mój stan konta 3000 zł w BWIN . mam spore doświadczenie w typowaniu , komentarze mile widziane . pozdrawiam .

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szachtar Donieck - Arsenal FC X2 ⛔
Chelsea FC - Spartak Moskwa 1 ✅
AC Milan - Real Madryt X2 ✅
Stawka na zakład:1000.00 PLN
Ewentualna wygrana:2035.50 PLN

nasty 12

nasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
typeczki
jesli masz spore doswiadczenie to powinienes wiedziec ze granie za 1/3 kapitalu mija sie z celem, gdyz jest to liczenie na szczescie bo domyslam sie ze te mecze nie sa ustawione ???? im blizej kilku % budzetu bedziesz przeznaczal na pewne kupony tym bardziej ufasz swoim mozliwosciom niz szczesciu jol ????
oby sie nie okazalo ze jestes dziewczynka ????

deloo 7

deloo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
po co ci ss? jak typ napisal ze za tyle gra to pewnie za tyle gra, jednakze jak kolega wyzej napisal granie za 1/3 kapitalu to najszybsza droga do bankructwa i bardziej liczenie tutaj na szczescie, mowisz ze masz spore doswiadczenie a popelniasz podstawowy blad, typy niby sa dobre, ale to jest LM i kazda druzyna sie spina na takie spotkania, zwlaszcza gospodarze, Arsenal i Real maja juz praktycznie zapewniony awans i moga nie zagrac na 100% stad moga sie pojawic niespodzianki, to taka moja uwaga tylko

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spokojnie panowanie i panie (może takowe są) ????
bartekwrocuaw chciałem wstawić zdjęcie ale wymagane jest 10 postów .
stawkować będę w zależności od mojej oceny prawdopodobnieństwa . 1/3 to absolutne max za jakie gram . oczywiście jest duże prawdopodobieństwo że coś z tych meczów nie wejdzie , ta suma 3000 zł to też nie jest całościowy własny wkład , lecz wygrane z mniejszej kwoty pieniądze . zastanawiam się też nad pewnym kuponem tzn Arsenal i Real strzelą i Chelsea więcej rzutów rożnych . muszę to jeszcze przemyśleć . pozdrawiam ; )

bartekwrocuaw 0

bartekwrocuaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bartekwrocuaw chciałem wstawić zdjęcie ale wymagane jest 10 postów .

Bez urazy, ciekawy bylem czy naprawde za tyle grasz ???? Typy nie sa jakos strasznie &quot;szalone&quot; wiec niepostrzegam Cie jeszcze jako szalenca grajacego za wyskokie stawki.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie skończmy przepychanki itak to nic nieda a autor nie ujawni screenów. Kolejna osoba pokroju EliTypera itd.... a tak na prawdę gra za 3 zł. Więc proponuję nie karmić trolla.
Pozdrawiam.

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panie Doberman wysłałem Ci ss na PM , trochę nie ładnie że mnie tak zaatakowałeś .

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę jedynie potwierdzić wiarygodność kolegi, Screen który obejrzałem potwierdza postawiony kupon czy przez niego czy przez inną osobę jednak screen jest.
???? Jednak kolega nie jest trolem typu ElitTyper itd.

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nooo : ) . niedługo kolejny kuponik , 2 przeanalizowane mecze , bardzo ale to bardzo duża szansa na trafienie . pozdrawiam .

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PGE Skra Bełchatów - ZAK S.A. Kędzierzyn Koźle OVER 160,5 ✅
Chelsea FC - Spartak Moskwa WIĘCEJ ROŻNYCH: CHELSEA ✅
Ewentualna wygrana:1586.00 PLN

mythic 10

mythic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
będę sledził temat mam nadzieje ze doda mi inspiracji i co nieco podpowie na cieżkiej drodze walki Dawida z Goliatem. Każda sugestia jest dobra;p

Co do kuponów to mam nadzieje ze Real udowodni ze jest głównym kandydatem do grania w finale i pewnie pokona Milan. Stawiam na 1:3

trzymam kciuki i powodzenia

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Valencia Basket Club (ESP) - CSKA Moskwa (RUS) 2 ⛔
Ewentualna wygrana:1620.00 PLN

deloo 7

deloo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
widzisz, dobre mialem przeczucie co do tej LM, arsenal ci nie wszedl, real tez bramka w ostatniej minucie, widze ze cska moskwa ci tez nie weszla, nie zebym sie cieszyl z tego powodu wrecz przeciwnie, widzisz grajac za takie stawki jak latwo jest stracic cala kase, niewiem czym sie sugerowales grajac na CSKA chyba tylko kursem, bo ostatnio CSKA zawodzi w eurolidze najpierw dostali u siebie baty, potem odniesli porazke na wyjezdzie.

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Minnesota Timberwolves u Orlando Magic (-18,5) 2 ✅
Stawka na zakład:594.45 PLN
Ewentualna wygrana:1135.40 PLN
Detroit Pistons u Atlanta Hawks 2 ✅
Milwaukee Bucks u Boston Celtics 2 ✅
Los Angeles Lakers u Sacramento Kings 1 ✅
Oklahoma City Thunder u Los Angeles Clippers 1 ⛔
Ewentualna wygrana:2364.28 PLN

A 0

aston_maas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wro
Cóż, kilka zdań komentarza co do dzisiejszych typów autora tematu. Widzę, że temat wzbudził zainteresowanie na forum, a to zapewne za sprawą nakładu finansowego, którym operowałeś dzisiaj.
Sposobu obierania stawki - 33% kapitału - w zakładach komentować nie będę - to co dla jednych jest fortuną, dla innych to 2% gotówki przeznaczonej na grę - niekoniecznie wpłaconej do buka. Jakkolwiek przeanalizowałbym, czy stawianie za taki procent kapitału innych zakładów niż single czy double stworzy potencjalny zysk. Trochę to jak postawienie w ruletce europejskiej w/w tysiąca na czarną. Zbyt duży czynnik szczęścia, na co przy takim procencie pozwolić sobie bym nie mógł... - jeśli autor tematu może - ok.:cool:
Typy na Ligę Mistrzów wydawały się dobre - sam obstawiłem po analizie zwycięstwa Realu, Arsenalu oraz Chelsea, jednak za mniejszą część kapitału i na singlach. Co do CSKA nie wypowiadam się - nie znam się na tyle dobrze na baskecie.
Jeśli uważasz, że obrana przez Ciebie strategia przyniesie efekt, trzymaj się jej. Jakkolwiek obiektywnie patrząc, życzę Ci, byś po dwóch - trzech dniach nie musiał kończyć gry/dopłacać do buka. Szybkiej odbudowy kapitału zatem.
Pozdrawiam.

J 0

janomistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Olympiakos - Iraklis 1
Juventus - Red Bull Salzburg 1
Bayer Leverkusen - Aris Saloniki 1
PSV Eindhoven - Debreceni 1
FC Sevilla - Karpaty Lviv 1
Stawka na zakład:1135.40 PLN
Ewentualna wygrana:3652.72 PLN

mythic 10

mythic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
????Juve lekko przegielo;/ nie wiem jak grali ale wynik to porazka.
Powodzenia dalej