>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

DOXXbet - Darmowe 5 euro za rejestrację!

maite-radar 2,1K

maite-radar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok

TYPUJ TOP FUTBAL I TENIS ZA DARMO!
Zarejestruj się w DOXXbet.com i korzystaj z naszej bogatej oferty za darmo. DOXXbet oferuje Ci wolny 5 € zakład. Kusi Cię zakład na angielską Premier League, niemiecką Bundesligu, hiszpańską Primera División albo włoską Serie A? MAsz swoje skryte typy na tenisowy US OPEN? Nie zwlekaj i postaw zakład w DOXXbet o wartości 5 € za darmo!
Termin konkursu: 27. 8. - 8. 9. 2014

Warunki na stronie DOXXbet.com w zakładce Freebet:
W konkursie weźmie udział każdy nowo zarejestrowany gracz na www.DOXXbet.com. Po weryfikacji jego konta otrzyma od DOXXbet wolny zakład o wartości 5 €, który może użyć na jednym kuponie, na jedno zdarzenie sportowe z oferty DOXXbet.com. Kupon musi zawierać minimalnie trzy mecze, z minimalnym kursem ponad 3,00.
Organizator: DOXXbet
Regulamin i zasady gry:
- Konkurs rozpocznie się 27. 8. 2014 i zakończy 8. 9. 2014.
- W konkursie weźmie udział każdy nowo zarejestrowany gracz, którego konto zostanie zweryfikowane (weryfikacja tożsamości poprzez dokument potwierdzający tożsamość i adres - [email protected] ).
- Po weryfikacji Gracz będzie miał możliwość na podanym kuponie postawić wolny zakład. Wolny zakład o wartości 5 € musi zawierać minimalnie 3 zdarzenia a całościowy kurs kuponu musí być wyższy niż 3,00.
-Z wolnego zakładu można skorzystać tylko podczas trwania konkursu.

- Konkurs dotyczy zakładów prostych (pojedynczych i wielokrotnych) oraz zakładów na żywo. Nie dotyczy zakładów systemowych i grupowych.

- Wolny zakład o wartości 5 € będzie udzielony po weryfikacji wyłącznie na jedno konto, jeden adres IP i jedno gospodarstwo domowe. DOXXbet zastrzega sobie prawo do anulowania wolnego zakładu, do odmowy jakiejkolwiek wypłaty i zamknięcia konta, w przypadku podejrzenia o nadużycie wolnego zakładu poprzez wielokrotne konta.

- DOXXbet zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu i zasad, jak również do przerwania konkursu w przypadku podejrzenia o nadużycie.
Kupon musi zawierać minimalnie trzy mecze, z minimalnym kursem ponad 3,00.
Aby otrzymać darmowe 5 euro należy po zalogowaniu wejść w zakladkę &quot;Moje Konto&quot;, następnie &quot;Dane Osobowe&quot;.
Jedyny mankament to fakt, iż nie wiem co się dzieje przy wybraniu waluty PLN. Ja wolałem nie ryzykować, i postawiłem na €.

wikowlkp 0

wikowlkp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak odtrzymac darmowe 5 euro ? po rejestracji musze wplacic najpierwa jakas kwote czy cos

krisoff007 293

krisoff007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
jak odtrzymac darmowe 5 euro ? po rejestracji musze wplacic najpierwa jakas kwote czy cos

Rozmawiałem przed chwilą na ich livechacie, na temat tej promocji i została już zawieszona z powodu zbyt dużej ilości multikont.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zarejestrowałem się wczoraj w trakcie trwania promocji, zweryfikowali mi konto dzisiaj i w mailu napisano, ze bonus dostanę po pierwszym zakładzie.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ci co założyli konto w trakcie trwania promocji i zweryfikowali im konto to freebety normalnie są na koncie, ale widoczny jest dopiero po wybraniu spotkań. Pod zdarzeniami na kuponie trzeba zaznaczyć małe okienko.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że późno, ale promo już dawno poblokowane. Tylko osoby rejestrujące się jak promocja aktualna, dostali 5 euro. Temat do zamknięcia.