>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy tylko ja mam updejt softu i nie moge stawiać zakładów?

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
To widze, ze nei tylko ja mam z nimi problem.. :/ to juz jest przegięcie robia ta aktualizacje juz od niedzieli wieczór! Najgorsze, że co do nich piszesz to mówią &quot;prosze sprawdzić za 2 godzinki itp&quot; i nic! najgorsze, ze na pierwszej stronie sa zakłady na LM z kursami itp.. Klikasz i jest info ze &quot;aktualizacja..&quot;

asus2008 0

asus2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem nadal nie został rozwiązany, ale jest już jakiś postęp, bo mój zakład na niedziele w końcu został rozliczony. Być może to zwiastuje koniec problemów z aktualizacją.

aimarmk1 0

aimarmk1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
no mi też podliczyli zakład z weekendu , ale teraz to nawet się zalogować nie potrafie nie wiem dlaczego... dziwna cała sytuacja powinno być jakieś info dla ludzi kiedy mają zamiar się uporać z tym problemem ... ciekawe czy przewidują jakieś przeprosiny

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Moje zakłady niedzielne tez rozliczyli ale jak nei ma zakladow tak nei bylo! powinni jakas rekompensate dać.. minimalna wypłata u nich to 80 zl ja mam 50 wiec zrobie do 80 i wyplacam, nie bede u nich grał jak tak to ma wyglądać.

M 0

mwojtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w
dokładnie jak nie włączą dziś przed LM to już będzie mega skandal nie wiem jak mogliby to wynagrodzić.....Duży bonus ????

max188 0

max188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
u mnie tez dziala jednak 1 kupon z niedzieli dalej nie zostal rozliczony...